2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000325 بازدید | 25337 پست
دوست عزیز شقایق 1.برای رفتن به الویوم چندین مسیر هست ولی به نظر من بهترینش اینه که با فونیکولار از ...

سحر جان مرسی عزیزم 

میشه اگر رستوران بوفه هم میشناسی بهم معرفی کنی ؟تو اروپا اغلب رستوران چینی ها بوفه هستن هر چی می خوای میری میخوری ۷ یورو میدی اونجا هم همچین چیزایی داره ؟فرقی نداره کجایی باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سحر جان مرسی عزیزم  میشه اگر رستوران بوفه هم میشناسی بهم معرفی کنی ؟تو اروپا اغلب رستوران چینی ...

نه ازین مدل رستورانا نمیشناسم ولی یه طبقه از تمامی مراکز خرید مخصوص غذا هست و فود کورت دارن. اونجا هر مدل غذای که بخوای پیدا میشه و بعضی قسمتاش سلف سرویسم داره

سلام اقای مهرگان خسته نباشید من امروز صبح امدم استانبول متاسفانه گوشی همسرم تو هواپیما ترکیش جامونده میشه راهنمایی کنید چطور میتونیم پیداش کنیم ممنون یه دفتر اشیا گمشده و پیدا شده تو فرودگاه بعد از قسمت خروج سمت چپ بود رفتیم هی ادرس جای دیگه دادن لیدر تور گفت الان نمیاد اینجا چند روز دیگه بیاین

سلام اقای مهرگان خسته نباشید من امروز صبح امدم استانبول متاسفانه گوشی همسرم تو هواپیما ترکیش جامونده ...

سلام

موقع برگشتنتون از ترافیک ترکیش پیگیری کنید.اگر پیدا کرده باشن قطعا میدن به اونجا مگر اینکه از شانس شما کلینر ها یا مهمانداری دیده باشه و توی گوشش زده باشه که اون از بدشانسیه شماست

...

اقاي مهرگان و بقيه دوستان ممنون ميشم اگه جواب بديد

سلام،ما داريم برا سفر به استانبول برنامه ريزي ميكنيم.چون يكي از همسفرامون از امريكا مياد مجبوريم زودتر برنامه رو مشخص كنيم.حالا چند تا سوال دارم

١.قصد ما فقط خريد هست.ايا اواسط بهمن برا خريد خوبه؟

٢.تو اون تايم لباساي تابستوني هم تو حراجيها پيدا ميشه يا فقط لباس زمستوني رو حراج كردن؟ چون من بيشتر لباس تابستوني نياز دارم

٣.يه بچه ٤ ساله هم همراهمون هست، هوا برا اون خيلي سرده يا قابل تحمله؟

Lilypie Maternity tickers
دوستان ادرس پارک امیرگان و محله بالاط رو لطف میکنید؟؟

خانم از تکسیم اتوبوس های شماره 40,40T,42T رو پیدا کنید.حتما به راننده بگید پارک پیادتون کنه و یا اینکه تاکسی مستقیم بگیرید

برای فنر و بالات از امینونو سوار اتوبوس های شماره 28E,44B, 99A بشید و در balat پیاده شید.این اتوبوس به سمت پل گالاتا میره

...
اقاي مهرگان و بقيه دوستان ممنون ميشم اگه جواب بديد سلام،ما داريم برا سفر به استانبول برنامه ريزي مي ...

سلام

بله هوا سرده واقعا

انتهای ژانویه برید ولی لباس های تابستانی قطعا کمتر هست

...

ما الان استانبول هستیم و ایندفعه شهریور رو برای سفر انتخاب کردیم چون میگفتن حراج آخر فصلها خوبه. برخلاف دو سال پیش که اواخر تیر اومدیم و حراجهای عاااااالی بود، الان اصلا حراج ندیدیم.... منگو و زارا و .... هیچکدوم حراج نداره.... حتی وایکیکی هم فقط یه رگال مخصوص لباسهای حراجش داره!!!!!!! کاش همون عید فطر میومدیم..... اصلا راضی نیستم.... 

2810