2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000328 بازدید | 25337 پست
جناب مهرگان امکان داره یه هتل ۵ ستاره با دسترسی خوب برای کسی که بچه کوچیک همراه داره معرفی بفرمایید ...

من تو شیشلی این 3 هتل 5 ستاره رفتم به ترتیب الویت بهت میگم خودت با توجه به بودجه ات انتخاب کن 

رامادا پلازا سیتی سنتر 

لاساگرادا 

بومونتی

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من و همسرم هفته آینده به مدت 5 روز به استانبول سفر میکنیم و در هتل گرند اوزتانیک در تکسیم اقامت داریم

چندتا سوال داشتم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

1. آیا برای خرید مرکز خرید فروم و جواهر و خ استقلال کفایت میکنه یا گزینه دیگری رو پیشنهاد میکنید؟

2.چطور میتونیم به جزیره بیوک آدا بریم؟

3.ما دوس داشتیم نصرت استیک هاوس رو امتحان کنیم چجوری باید بریم و هزینش چقدر میشه؟

4مکان های تاریخی مثل مسجد آبی ایاصوفیه کاخ توپکاپی و آب انبار همه نزدیک به هم هستن درسته؟ و اینکه چجوری باید بریم؟ ورودی دارین؟هزینه چقدره؟و آیا اصلا پیشنهاد میکنید؟

سلام من و همسرم هفته آینده به مدت 5 روز به استانبول سفر میکنیم و در هتل گرند اوزتانیک در تکسیم اقامت ...

بله این 3 جایی که اسم بردین خیلی راحت میتونی همه چی خرید کنی

من چون جاهای تاریخی را دوست ندارم و نرفتم نمی تونم راهنمائیت کنم 

هتلی که انتخاب کردی من رفتم اتاق استانداردش یه کم نورش کمه ولی امکاناتش خوبه و کتری برقی داره صبحانه های خوبی هم داره 

برای رفتن به بیوک آدا هم به کاباتاش که میرسیم دو ترمینال کنار هم هست یکی ترمینال کشتی های خصوصی که مستقیم به بیوک ادا میرود  با هزینه 6 لیر و  در زمانی حدود 1 ساعت به جزیره میرسد و یکی کشتی های دولتی که چند توقف در اسلکه های بین راه و و اسکله های جزایری قبل از بیوک آدا دارد و در زمانی حدود یک ساعت و نیم به اخرین جزیره یعنی بیوک ادا میرسد.

خوشبختی، رسیدن به خواسته ها نیست بلکه لذت بردن از داشته هاست.

دوستان عزیز توجه کنید که طبق دستور دولت،سهمیه ارز مسافرتی که هر سال ۳۰۰ دلار به هر مسافر با نرخ دولتی تعلق میگرفت از ۲۰ شهریور حذف خواهد شد و چنین سهمیه ای من بعد وجود نخواهد داشت

...
سلام من و همسرم هفته آینده به مدت 5 روز به استانبول سفر میکنیم و در هتل گرند اوزتانیک در تکسیم اقامت ...

من این هتل بودم بسلامتی برین ما دو تا اتاق داشتیم یکیش خیلی نورش خوب بود یکی دیکه نه در کل تمیز بود صبحونه خوبر هم داره بل هما جا نزدیکه

سلام من کلی صفحه خوندم ولی هنوزچند تا آدرس برام گنگه خواهش میکنم کمک کنید که چه طوری برم؟ چه طوری ا ...

دوست عزیز شقایق

1.برای رفتن به الویوم چندین مسیر هست ولی به نظر من بهترینش اینه که با فونیکولار از تکسیم به کاباتاش بیاین و بعد سوار تراموا بشین ایستگاه aksemsettin پیاده بشین و خیابون کنار پارک رو به سمت پایین پیاده برین تا برسین به اولیویوم توی مسیر کلی مغازه های لباس بچه فروشی هست.

2.برای رفتن به عثمان بی سوار متروی m2 به سمت haciosman بشین .فقط یک ایستگاه بعد پیاده شین. محله اطراف مترو عثمان بی به نیشان تاشی معروفه و خیابون روملی هم یکی از خیابونای معروفشه که میتونین توش قدم بزنین

3.برای رفتن به زیتون بورنو از تکسیم سوار مترو بشین ایستگاه ینی کاپی باید خط عوض کنید و سوار مترو m1 بشین و زیتون بورنو پیاده شین

سلام دوستان من ۷ روز اول مهر میخوام برم استانبول درباره هتل ریچ موند و هتل کناک چه نظری دارین؟ هتل ...

هتل ریچموند و کناک هر دو هتل خوبی هستن هتل ریچموند ضلع جنوب خیابون استقلال قرار داره و به مترو شیشانه نزدیکه با فاصله ای کم . هتل کناک هم در ضلع شمالی میدان تقسیم هست و تا مترو تکسیم یکم پیاده روی داره . گرید هتل ریچموند در بوکینگ بالاتر از کناک هستش

2810