2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000325 بازدید | 25337 پست
سلام آقای مهرگان خسته نباشید من و همسر و دختر 4 سالم 16 تا 23 مهر میریم استانبول ، هتل لارس پارک رو گرفتیم که نزدیک تقسیمه با تور نمیریم و از فرودگاه ترانسفر نداریم به نظرتون از فرودگاه به تقسیم با اتوبوس راحت میشه رفت؟ یا با تاکسی بریم؟ و اینکه هوا خیلی سرد نیست تو این فصل؟قیمت لباسها چطوره؟ ممنون از لطفتون
هشدار سفارت ایران به مسافران عازم ترکیه: http://tnews.ir/news/e87c71596463.html?h=1#%d9%87%d8%b4%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%b3%d9%81%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d8%a7%db%8c%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%a8%d9%87-%d9%85%d8%b3%d8%a7%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b2%d9%85-%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d9%87 کشته شدن یک گردشگر ایرانی در استانبول: http://isna.ir/news/95071106518/%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من با هتل های 5 ستاره شیک و لوکس خیلی حال میکنم و خیلی واسم مهمه.قصد خرید خاصی ندارم. اهل گشت و تفریح هستم .فصد استفاده از تاکسی رو ندارم و با مترو و دلموش میخوام مسیرهام رو برم.با توجه به نکات گفته شده کدوم هتل رو توصیه میکنید: هیلتون بومونتی سویس هتل سورملی ( این هتل نسبت به دو هتل بالا ارزونتره ولی ایا شیکی و ویژگیهای کافی رو داره که کمتر هزینه کنم یا نه اختلاف با اون دو هتل زیاده؟ و نهایتا انتخاب منطقه هتل؟
جناب رضاصادقی سویس اتل بسفروس در هر کشوری جزو هتل های لاکچری اون کشور هست و از درصد رضایت مندی بالایی بین مسافران برخوردار هست.سویس اوتل بسفروس استانبول هم شاید جزو سه هتل برتر این شهر باشه که هم در بشیکتاش واقع شده و هم در ساحل زیبای بسفر قرار داره و انصافا همه چیز رو با هم داره و اقامت در این هتل مجلل رو بهتون پیشنهاد میکنم رادیسون بلو هم جزو هتل های زنجیره ای هست که در اکثر کشور های دنیا شعبه داره و در استانبول هم ۶ هتل رادیسون بلو هست که شعبه شیشلی اون از بهترین هاش هست اما در مقایسه به سویس اوتل یک سطح پایین تر هست سورملی هم در بشیکتاش واقع شده که لوکیشن شیکی داره اما کیفیت هتل نسبت به دو هتل دیگر پایین تر هست. هیلتون بومونتی در شیشلی هم جزو هتل های محبوب این شهر هست.بسیار باکیفیت اما دسترسی اون کمی به مترو دور هست نسبت به هتل های دیگه
...
Bluberry گرین پارک و متروپلیتن و اوانتگارد همه هتل هایی با کیفیت و قیمت مناسبند.هم دسترسی و لوکیشن خوبی دارند و هم تمیزی قابل قبولی. آوانتگارد و متروپلیتن کیفیت کمی بهتری از گرین پارک دارند و آژانس های زیادی از ایران با این هتل ها قرارداد دارند
...
خیلی متشکرم اقای مهرگان ی سوال دیگه هم داشتم میدونم این سوال رو بارها جواب دادید ولی برای اطمینان خاطر میپرسم ما چون همراه دو نفر دیگه عازم هستیم و مسیولیت گرفتن هتل و تور با منه میخواستم یدونم هتل اوانتگارد سریالایی نداره ؟ و اینکه ایا سنت هنل گلدن ایج هست یعنی در کوچه های اون سمت مثل مید تاون
سلام آقای مهرگان میشه نظرتون رو در مورد هتل الیت ورد بگید؟من اونجا رو درنظر گرفتم،هتل خوبی هست؟ ممنون میشم
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
2810