2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000339 بازدید | 25337 پست
monaaa jon salam chand ra sola takhasosi daram:::
1-mi kham bedobam az eskele kapatash mishe raft be eskele karykoy?ya faghata z emonono mishe raft?

2- baraye transfer ba metro va naghlie omomi gheyer az otobos mikham ebdonam shabane rozie ya mahdodyate zamani dare
3- baraye raftan be noghate didanie ghesmate asyaye eskele kadiky berim behtare ya heydarpasha???

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید خانم الی..به هر حال سپاس از کمکتون..سوالهای تخصصی خوبی پرسیدین..مطمئنا جوابشون بدرد من هم میخوره..در ضمن توی نقشه اول مشخصه..ایستگاه بوستانچی یه جا بیشتر نیست..طبق جوابهای صفحات قبل ظاهرا باید اونجا پیاده شد و با تاکسی رفت خیابون بغداد(شاید هم پیاده)
خواهش می کنم.شما گه دفعه اولتون فک نکنک وقت برا گشت تو قسمت اسیای پیدا کنین.قسمت اروپایی خیلی خیلی جا برا دیدن داره!!!راستش تو یه نقشه ریز از مترو دیدم که و تا خط میره برا بوستانچی و دو جای متفاوته!!!!
آقای کارون اینجور که ویانای عزیز نوشتن من فک میکنم اسم هتل "" گرند هتل"" هست!! سرچ کنید ببینید همچین هتلی هست یـانه!!

من آذرماه استانبول بودم و گرند خلیج یا همون گرند هالیک بودیم..هتل بدی نبود..اما در مقایسه با 3 ستاره های دوبی کیفیتش خیلی پایین بود..صبحانه اون یه هفته ای که ما اونجا بودیم یه مدل بود..درسته تنوع داشت اما همون تنوع هم تغییر نمیکرد و یک هفته یه شکل بود!! البته صبحانه شو من دوس داشتم اما همراهامون زیاد راضی نبودن!!

از هتل تا میدون تکسیم نزدیک 15 دقیقه پیاده روی داشت، یه کم حالت سر بالایی و شیب داشت که من خیلی تنبل بودم و اذیت میشدم:)) جلوی در هتل ایستگاه اتوبوس بود که با اتوبوس هم میشد برید تکسیم!! اون ور خیابون هم با اتوبوسا میرفتیم اولیویوم که مـا یه بار ساعت 7 تازه راه افتادیم که 1 ساعت تو راه بودیم و 1 ساعت فقط توی مرکز خرید بودیم چون آخرین اتوبوسش ساعت 9:30 می اومد و مجبور شدیم زود برگردیم!

سمت چپ هتل یه شیرینی فروشی بود که 3،4 پله میخورد و میرفتی داخل ما شبا معمولا اونجا شام میخوردیم..رو یه نونای خوشمزه سوسیس و فلفل و زیتون و این چیزا داشت و مثه پیتزا بود! اما خیلیییی خوشمزه تر و سبک تر..بعضی شبا هم 10،11 میرفتیم چایی و شیرینی و باقلوا و اینا می خوردیم :))

خیابون فاتیح رو حتما حتما حتما حتما برید عین خیابون ولیعصر تهرانه و کلی مغازه داره! نمایندگی Lc wikiki هم که اونجاست خیلیییییییییییییییی بزرگـه..نمایندگی FLO هم برای کفش اونجا بود که قیمتای خوبی داشت!
صبــــر،اوج احتــرام به حکمـت خـداست!
با سلام مونا ی عزیز طو استانبول دکتر داخلی ایرانی سراغ داری
اگه داری میشه آدرسش و بگی
در ضمن این خمیرهایی که ترکیه زیاد استفاده میکنند مثل بیتی و لهمجنون اسم خاصی دارن چجوری آمادست یا باید آردشو بگیریم
یا بعضی هاشون که مثل نون لواش طو سوپرهاشون هم میفروشن اسمشون چیه وآیا باید حرارت بدیم یا همینجوری میخورند
مرسسسسسسسسسسسی
مونا جون به نظرت برای آخرای اردیبهشت هنوز میتونم کاپشن و بارونی .....
تهیه کنم یا جمع میکنند و تابستونی میریزند
برای شوشوم کت تک زمستونی میخوام میدونی از کجا میتونم تهیه کنم
لیدی جون تو بیمارستان سانته بلاس چند تا دکتر هست حالا نمیدونم دکتر داخلی‌ هم باشه یا نه

ولی‌ می‌دونم یه دکتر خانوم دو رگه هست که زنان و زایمان که گاهی خودم میرم خوبه

یه دکتر مرد هم هست اردبیلی هستش پسرم رو ختنه کرد حالا باز اونجا برو بپرس شاید باشه
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
عزیزم لهمجون رو تو نونوایی‌ها درست می‌کنن البته بعضی‌ از از رستوران‌ها هم دارن واسه خمیرش هم از خمیر نون‌های عادی استفاده می‌شه مثل لواش و بربری (پیده)

با اون خمیر‌ها غذاهای متفاوت درست می‌شه یا بورک میتونی‌ هم بخری و حرارت بدی مثل نون لواش می‌شه
تا الان اتفاق نیافتاده که من اون موقع کاپشن بخرم حالا تا اون موقع که خواستی‌ بیای من برات میبینم بهت اطلاع میدم شاید هم مارک‌هایی‌ مثل lc داشته باشه
یه سئوال دیگه کسی میدونه از استانبول با چی بهتر بریم قونیه (مرقد مولانا)
یک راه مطمئن و بگید چون ما دو نفریم
عادی بریم بهتر یا با تور
اگه میدونید هزینشم بگید مرسی
خانم الیس بقول شما واسه ما که بار اوله اونهم با 2بچه مطمئنا یه هفته واسه قسمت اروپایی هم کمه چه برسه با اسیایی..ولی خب سعی میکنیم از بازار بزنیم و به گردش اضافه کنیم..خانم بستک ممنون از اطلاعات خوبتون..و من ترجیح میدم میدون تقسیم نباشه هتلمون..و بین این 4 هتل یکی رو احتمالا نهایی کنم..اگه کمکم کنین ممنون میشم..گلدن هیل(فندق زاده) - کارلتون یا میریلون(لاله لی) و مارمارای (ینی کاپی)..
2810