2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
ریرا در فروشگاه هایی چون دفکتو و ال سی و کوتون و ... که زنجیره ای هم هستند شما فقط باید مبلغی رو که در اتیکت لباس خورده پرداخت کنید و اصلا جای هیچ تخفیفی نداره.. در مغازه های دیگر ممکنه بتونید با فروشنده کمی چونه بزنید.. برای سه نفر فقط کافیه در حد 200 لیر همراتون باشه برای پرداخت کرایه تاکسی و ... و مابقی رو به دلار ببرید و اونجا تبدیل کنید.. برای یک خرید تقریبا خوب هم برای دو نفر مبلغی حدود 1300 دلار خوب هست.. البته این مساله کاملا بستگی به سلایق شما داره..بله یه وقت هست شما با 1000 دلار هم راضی نمیشید و خیلی ها هم هستند که اصلا برند نمیخرند و فقط از برند هایی چون ال سی و سی اند ای خرید میکنند و با 400 دلار هم خوب خرید میکنند.
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ممنون میشم جوابم و بدین من سه سال پیش استانبول رفتم عالمون تو تقسیم بود یادمه واسه رفتن به استانبول فروم خیلی راه رفتیم از کاباتاش سوار شدیم یک ایستگاه پیاده شدیم از یک پل هوایی رد شدیم بعد هم از یک زیر گذر رسیدیم به ایستگاه m1 بعد هم کوجاتپه پیاده شدیم هرچی فک میکنم ایستگاه تراموا چی بود یادم نمیاد اگه کسی راه بهتری و میشناسه ممنون میشم سریع جوابم و بده
سمانه از کاباتاش رفتین به تراموای آکسارای. حدودا 200 متر پیاده رفتید به مترو آکسارای. از مترو آکسارای،سوار قطار آتاتورک هوالیمانی شدید و ایستگاه کجاتپه پیاده شدین و به فروم استانبول رفتین
...
حالا که حرف فروم استانبول شد منم یک سوال دارم آقای مهرگان از این مسیری هم که میگم میشه رفت؟ مترو تکسیم به ینی کاپی،ینی کاپی پیاده میشیم سوار قطار های خط قرمز که به سمت فرودگاه آتاتورک میره میشیم و ایستگاه کجا تپه پیاده میشیم. اگه این مسیر هم درسته می خواستم بدونم کدوم نزدیکتره
سلام خسته نباشید من تازه با این تاپیک آشنا شدم جناب مهرگان من تاریخ 19 تا 29 آذر میخوام برم استانبول تو این تاریخ با تور برم بهتره یا خودم بلیط جارتر بگیرم و از بوکینگ هتل رزرو کنم؟ضمنا از بوکینگ بدون ویزا کارت میشه خرید کرد؟اگه میشه هتل قیمت مناسب تو تکسیم بهم معرفی کنید.ببخشید اینقدر سوال کردم .ممنون از پاسخگوییتون
سلام. با توجه به تعداد روزهاتون که زیاده بدون تور مناسب تر هست. بلیط چارتر رو خودتون بگیرید و میتونید یک هتل با قیمت مناسب در تکسیم رزرو کنید.بله.باید ویزاکارت داشته باشید.. در سایت بوکینگ خودتون براحتی میتونید متناسب با بودجه تون هتل خوب پیدا کنید
...
سلام اقای مهرگان 1 سوال ببخشید ممکنه تکراری باشه ما قرار شد خدا بخواد 14 دسامبر 4 شب بریم استانبول اون موقع از چه تفریحاتی میشه استفاده کرد با بچه 1سال و نیمه خیلی سرد نیست؟ شهربازی یا کلاب بچه سر پوشیده جایی داره ؟
سمن به هر حال هوا کمی سرد شده.مثل همینجا و ممکنه به خاطر بچه مثلا نتونید در تور تنگه بسفر یا در موقع رفتن به جزایر پرنس،مثلا در عرشه کشتی بشینید و لذت ببرید..کمی مراعات کنید تا بچه اذیت نشه.. سایر تفریحات رو میشه انجام داد.زیاد مشکلی نیست
...
با سلام خدمت همه دوستان و آقای مهرگان من چند روز دیگه دارم میرم استانبول.یه سوال داشتم در مورد اوت لتها میخواستم در مورد مراکز اوت لت "اپتیمم" ،"ایرپورت (اروپایی)"و "ویاپورت" از شما اطلاعات بگیرم که کدومشون بهتره. قبلا اولیویوم رفتم و میخواستم بدونم بین اینها کدوم برندهای بهتری داره و کاملتره؟ ممنونم از راهنمایی های خوبتون.
با سلام من به همراه دوستم انشاله چهارشنبه عازم استانبول هستیم البته هنوز هتل قطعی نکردیم. من قبلا در هتل هالیفکس اقامت داشتم تو منطقه شیشلی ولی الان احتمالا مجبورم به منطقه فاتیح یا اکسارای برم از اونحایی که دو خانوم تنها هستیم خواستم بپرسم کدوم منطقه برای ما بهتره ممنون از جوابگویی شما دوست عزیز
خدایا به خاطر همه مهربونی هات ممنون
از بین اوت لت ها ،الویوم کمی شرایط بهتری نسبت به بقیه داره.البته ویاپورت که در نزدیکی فرودگاه صبیها گوکچن هست هم یک اوت لت بسیار خوب هست.. برای شما فرزانه خانوم،منطقه تکسیم و سلطان احمد بهتر از مناطق دیگر هست.چون از تردد بالایی برخورداره و پلیس حضوری دایم و مستمر داره البته استانبول امن هست و هیچ مشکلی در هیچ منطقه ای وجود نداره اما برخی مناطق مثل لالعلی و کسارای به علت وجود مهاجران آفریقایی دستفروش و پناهنده های زیاد سوری. و همچنین جوانان بیکار که زیاد درین منطقه خصوصا از ساعت 10 شب به بعد پرسه میزنند،کمی برای دو خانوم تنها شاید خوب نباشه.
...