2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000406 بازدید | 25337 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست دو سال پیش یه همچین روزی اینجا عضو شدم و کلی اطلاعات خوب از دوستان نادیده اینجا گرفتم قبل از سفرم. یهو دلم برای کنتیای عزیز تنگ شد. چقدر بابت سفر اولم بهش مدیونم. امیدوارم هرجا که هست سلامت باشه.
nini sara عزیز شیب کوچه ای که هولاس تقریباً در انتهاش قرار داره، زیاده. یعنی در واقع شکل یه کاسه هست. اول و آخرش در ارتفاع زیاد هست و وسط کوچه کف این کاسه هست (اگه کوچه رو یه کاسه در نظر بگیرید). ما هم دو تا نوزاد داشتیم، برای بالا رفتن از کوچه حتماً مرد لازمه، چون شیب که میگم در حد 70 درجه هست. ولی آپارتمان هولاس عالی بود. قیمتش هم خیلی خیلی مناسبه. من پروازم ماهان بود نفری 1200 و اقامت هولاس هم برای نفری حدود 700 تومن (382.2 یورو برای اتاق دو نفره) در اومد برامون. این شد که 11 روز بودیم. البته ما به راهنمایی آقای فدورا از اردیبهشت رزرو کرده بودیم برای 18 تیر (نصف مبلغ رو پیش پرداخت کردیم).
والله یه جای دیگه به اسم tree-apple اگه اشتباه نکنم پیدا کرده بودم که وقتی عکس های تریپ ادوایزر رو دیدم، وحشت کردم و پشیمون شدم. بابت تمیزی و وسایل نو تو هولاس خاطرتون جمع باشه. ساختمون نو هست و خیلی تمیزه. امکانات آشپزی هم به حد کفایت هست، تو اتاق ما تا رنده ریز و درشت هم بود و همه هم نو، انگار قبلی ها آشپزی نکرده بودن.... همه مسافراش هم خارجی بودن و به گفته خود مدیر هتل ما اولین ایرانی ها بودیم اونجا. باز هم اگه فکر می کنید اطلاعاتی میتونم در اختیارتون بگذارم، لطفاً بگید.
راستی تو هولاس برای بچه تخت بچه داره، که فکر کنم شبی 6 یورو میگیره (برای بچه 6 ساله از ما اینقدر مازاد گرفت). از قبل تاریخ رسیدنتون هم باهاشون هماهنگ کنید که یکی براتون کنار بگذارند. من تو کامنتها خوندم تختهاش خیلی بزرگ نیست ولی عین همون تختهای بود که تو بقیه هتلها دیده بودم. عرضش کم هم نبود و ما اصلاً احساس نکردیم جامون تنگه.... خوبی اتاقهای هولاس اینه که به شدت نورگیره و تمام یه سمت دیوار پنجره های بزرگ داره که همشون باز میشن و هوای تازه دارید همیشه. اتاقها خیلی نورگیره که من دوست داشتم. پرده های حریر و کلفت دولایه داشت که میشد برای خواب لایه کلفت تیره رو بکشید و برای روز هم حریر.... خدایی هیچی کم نداشت.... فقط و فقط عیبش شیب کوچه هست همین..... امنیتش هم عالی بود و خدا رو شکر ما اصلاً یه ذره هم احساس ترس نداشتیم. تا دو و سه نیمه شب همه هتلها و آپارتمانهای اطراف رفت و آمد داشت و مردم بیرون بودن. نایت لایف داره و سوت و کور نیست.
سلام ما جمعه عازم استانبول هستیم . سوال داشتم از دوستانی که تجربه سفر به استانبول دارند . 1- روز عید قربان اماکن تاریخی مانند مسجد ایاصوفیه و ....بلیط ورودی رایگان هست ؟؟؟؟؟ 2- خیابان استقلال و مراکز تجاری در روز یکشنبه و اعیاد تعطیل می شود ؟
عسل بانوی عزیز ما خودمون هم عید فطر اونجا بودیم. هیچ جا بلیط ورودیش تو روز عید رایگان نشد. البته بعضی جاهای دیدنی کلاً بازدیدش رایگانه. خیابون استقلال هم تعطیل نبود فقط به جای شروع روز کاری از 9 صبح، از 12 ظهر باز شد همین. یعنی کلاً سه ساعت دیرتر شروع به کار کردن. روز قبل و بعد عید فطر هم بودیم و نه روز عید و نه روزهای قبل و بعدش که شنیده بودیم سه روز برای عید فطر تعطیله، تعطیل نبود. فقط خود روز عید سه ساعت دیرتر مغازه ها باز شد.