2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
عزیزم ما هم ساعت تحویل هتلمون 12 بود که البته ما بعد صبحونه تحویل دادیم و ساکامون رو تو قسمت امانات هتل گذاشتیم و رفتیم برای بار دوم جزیره بیوک آدا و غروب برگشتیم و یکم تو لابی استراحت کردیم و رفتیم اطراف هتل گشتیم و شام خوردیم دوباره برگشتیم هتل تا اومدن دنبالمون یکم خسته کننده هست ولی خب اذیت کننده نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان اقای مهرگان خیلی جالبه که شما یک آزانس دار هستین و تو آزانسی هم که کار میکنید میتونم اسم و ادرس بدهم به همه دوستان که بیان پیتون بعد میگین فقط بخاطر علاقه شخصی اومدین اینجا نه دوست عزیز ... هنوز مونده تا پی ببرید هر نی نی سایتی که تو این جا قدیمی هست برای خودش یک پا خانم مارپل هست و هنوز مونده تا بفهمین با یک درخواست چک آی پی هر کسی میفهمه شما خودت با چند تا کاربری داری میای پست های خودت رو لایک میزنی ...تاییدی میکنی ... قربون صدقه خودت میری و این حرفها که خودت بهتر میدونی و بازم محض اطلاع کسایی که تو گروه تلرام هستن من رو خوب میشناسن ....اقای فدورا رو هم همینطور .... و ما هم امثال شما و ایکس نام ها رو خوب میشناسیم که همه کارمندهاشون روبرای فروش بلیط ادد کرده بود و مشتریش رفت دم کانتر پرواز اسمش تو لیست نبود و از نگرانی داشت میمرد ... یا خانمی که از آزانس دیگه تور گرفت نه لیدر اومد دنبالش نه هتلش رزرو شده بود و نه برگشت ترنسفر داشت و اقای فدورا و خانم محرمی و دیگران دوستان کمکشون کردن این گروه با این قدمت داره میره جلو بهتر بدونید زحمات خانم مونا و دیگران بستری اماده نیست برای سوی استفاده تجاری دیگران و بازهم باید بدونید این جا هر کی خواسته به چشم طمع بیاد زود نیتش معلوم شده و خیلی زود لو رفته الان هم میتونم اسم ازانست رو بگذارم برای همه تا کسی رو محکوم نکنی و الکی هم نگی به خاطر دلت و علاقه ات اینجایی نه برادر من بخاطر جیبت اینجایی ..... تمام چت هایی که با اقای فدورا کردین رو خوندم هر کی اینجاست میدونه ایشون چقدر زحمت کشیده و شمام فکر نکن 10 روزه اینجایی میتونی راحت به کاربر قدیمی اینجا توهین کنی وسلام
یارب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است
آقا یا خانوم رسم زمونه ایشون حتی اگه آژانس هم داشته باشن تا به حال نشده بخوان اینجا تبلیغاتی بکنن و به من و امثال من خیلی کمک کردن تعجب میکنم که چرا اینهمه شما و بعضی از دوستان این بحث رو کش میدید و هر چند وقت تاپیک رو منحرف میکنید
سارا جان ما taksim 9 suites را رزرو کرده بودیم.دسترسیش عالی بود.اما معنولی بود و واقعا هم ما فقط شب میخوابیدیم.تازه 2یا 3 نیمه شب میرفتیم خونه.به قول برادرم کنار خ هم تخت گرفته بودیم بسمون بود
ملیکا جان منم پسرم5ساله و دخترم 6ماهست.اما واقعا خوش گذشت.نگران نباش.کالسکه حتما ببر.من صبح که میخواستم از خونه بزنم بیرون چندتا شیرساده و طعمدار برای پسرم+ چوپ شور+کیک و میوه برمیداشتم.دخترم هم صبح حریره و فرنی درست میوردم.سزلاک و پوره هم بود.یعنی فقط یک ساک خوراکی و لباس و..باهامون بود.اما خوش گذشت
اگر هتلتون به مرکز خرید نزدیک هست میتونید خودتون و پسرتون بیرون برید تاظهر وبعد از ناهار استراحتی بکنید تا بعد با همسرتون برید بیرون.مثلا الیویوم شهربازی هم داشت.که من وسط خرید که پسرم هسته شد بردمش اونجا.فروم را برو که اکواریوم هم پسرت ببینه.از خ استقلال هم کلی واسه خودتونمیتونید خرید کنی
مامان شنتیا پست ها : 49 عضویت:1394/5/7 شما که خودتم کاربر جدیدی و هنوز یکماه نیست اینجا عضو شدی جالبه تو این یکماه اینقدر اگاهی تون توسط ایشون برای سفرتون بالا رفته ... هر کسی بیاد راهنمایی کنه عالیه ولی دیگران رو گوش دراز تصور کردن خیلی بی انصافیه. هزار تا ازانس تو ایران هست منم آزانس دار نیستم که نون من رو کسی ببره ... اما اتفاقات ناخوشایندی برای رزو بلیط و تور و هتل دوستان اتفاق افتاده که باید حسابی حواستون رو جمع کنید ....از کجا معلوم منی که الان اینجا هستم و میام مداوم تعریف فلان تور و فلان هتل رو میکنم خودم کارمند همون آزانس نباشم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چندین و چند مسافر تو همین چند روز دیده شده رفتن پای پرواز بلیط اینترنتی هم داشتن اسمشون تو لیست پرواز نبوده .............چندین مسافر بدون ترنسفر موندن.............. خیلی از مسافرها رفتن هتل تو هتل گفتن اتاق ها پره جا نداریم و اصلا بوکینگ شما برای هتل ما نیست و از هتل 5 ستاره رفتن 3 ستاره و پول 5 ستاره رو هم دادن ...پس وقتی میگم آزانس دارها اینجا بستر خوبی برای خودشون باز کردن به من خرده نگیر من فقط گوشزد باید میکردم کخه کردم واللا سالی یکبار هم تو نی نی سایت نمیام .... چی بشه بیام پست ها رو بخونم و مجبور بشوم نظر بدهم
یارب نظر تو بر نگردد برگشتن روزگار سهل است