2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000365 بازدید | 25337 پست
سلام آقای مهرگان چند روز مانده به سفر 3 تا سوال برای جمع بندی نهایی داشتم 1- در مورد مسیر دسترسی به مارمارا فروم و اولیوم از عثمان بی راهنمایی کنید 2- برای دیدن بازار بغداد از اسکله کاباتاش به بستانجی میشه رفت یا مسیر بهتری پیشنهاد میکنید؟ 3- مقدار حدودی پول برای 2 نفر 6 روز را بیان کنید ممنون از شما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقای مهرگان شما اینقدر با صبوری جواب همه سوالات میدید ای کاش فایلی تهیه کنید که ما ها از اون جا اطلاعات مورد نیاز پیدا کنیم و مزاحم شما نشیم چون اکثر سوالات تکراری هستن و واقعا تعداد این همه صفحه رو خوندن کار سختی هست ممنون
دوستان عزیزم که تجربه خرید سیسمونی از استانبول دارین به منو نی نی تو شکمم کمک کنین میخام آخر مهر برم برام سخت نیس 5 ماهم میشه کجاها برم واسه سیسمونی که وقتم حروم نشه این جمعه بازار سه شنبه بازار به کارم میاد بورس سیسمونیشون کجاست؟
سارا جان بورس سیسمونی جایی نیست ولی همه پاساژها نمایندگی مارک ها رو داره گالری دقیقا یادم نیست کدوم ایستگاه مترو بود ولی چند تا ایستگاه مونده به فرودگاه آتاتورک بود
اگر همه سیسمونی مثل کالسکه و کریر و صندلی ماشین میخوای بیاری حدود 1200 دلار ببر مثلا من کالسکه 3 حالته مادرکی که روش کریر هم داشت بدون سایبان 1400 لیر خریدم 300 لیر هم سایبان با یکسری وسائل اضافه اش میشد
ولی تو همه پاساژهاش لباس بچه فروشی داشت ما مارمارا فروم که ایستگاه زیتون برنو بود رفتیم یه فروشگاه بزرگ مثل هایپر داشت که یک قسمتش لوازم بچه داشت مثلا من آغوشی 3 حالته چیکو اینجا 480 قیمت داشتم اونجا 120 تومن خریدم
زری جونم یعنی با 1200 دلار کل سیسمونی خریدی یا فقط چیزای که گفتی؟ بعد اینکه چه مارکی تو ترکیه خوبه ؟ مثلا اینجا چیکو جا افتاده که چینیه ؟ شما چند ماهته؟ سختت نبود؟ فکر کنم خیلی میتونی کمکم کنی بازم برام بگو اطلاعاتم خیلی کمه اینجا همچی قیمت گرفتی رفتی؟
سلام دوستان راهنمایان محترم من میخوام برای بار اول برم استانبول پیشنهاد میکنید با تور برم یا غیر تور اگر خودم بخوام بدون تور برم از پس خودم بر میامممممم ؟؟؟؟ جاهای دیدنیش رو از کجا بدونم برم ؟؟؟؟؟ بعد این مسجد سلیمانیه تو استانبولع ؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم کمک کنید
خواهش میکنم پارمیس
ساعت مچی در استانبول بسیار گران هست و شاید از تهران هم گرانتر باشه،مگر اینکه در جمعه بازار اتفاقی ببینید با یه قیمت مناسب
ضمنا،مراکز خرید خوب بارها معرفی شده در صفحات مختلف.لطفا مطالعه کنید

طراوت
من فایلی در اختیار ندارم.تا اونجایی که بلد باشم پاسخگوی سوالات دوستای خوب هستم.هیچ زحمتی نیست..سعی میکنم روزی چند بار اینجا سر بزنم و سوالات رو در اسرع وقت پاسخ بدم.امیدوارم جواب هام به درد همه بچه ها بخوره و بهشون کمک بشه..همینطور دوستایی که در استانبول هستن هم اگر جایی گیر کردن و سوالی داشتن،اینجا سر بزنن و یا در ای میل بپرسن سوالشونو،حتما در حد توانم،زود جوابشونو میدم.

گلایل

بله هم هتل خوبیه و هم موقعیت خوبی داره و هم قیمتش مناسبه

...
ماکان عزیز

دسترسی به الویوم و فروم استانبول،بارها در صفحات مختلف توسط اعضای مختلف ذکر شده و تکرار مکررات هست.
در رابطه با سوال دوم،خیابان بغدات بازار نیست..یک خیابان شیک و طولانی هست که در اطراف خیابان برندهای مختلف که در سایر مراکز خریدها هم هست در این خیابان هم هست اما قیمت کمی بالاتره..برای رسیدن به اون هم درست گفتید..همینطور از کاباتاش یا امینونو برید به کادیکوی و ازونجا با تاکسی هم میتونید برید..

برای دو نفر در 6 روز شما برای تفریح و خورد و خوراک نیاز به حداقل 500 لیر دارید.. البته ببینید.من هر وعده غذایی رو حداقل برای دو نفر بین 30 تا 35 لیر حساب کردم و الا شما میتونید تا نفری 200 لیر هم هر وعده غذا بخورید.
...
2810