2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
سلام آقای مهرگان منم انشا... نیمه دوم مهرماه به استانبول میرم یه دوستی دارم که توی منطقه ببک زندگی میکنه و میخوام برم پیشش 1- میخوام بدونم اقامت من در این منطقه چقدر با میدون تکسیم و مراکز خرید فاصله داره ؟ عایا همون ببک خودش مراکز خرید بزرگ داره ؟ 2- پارک آبی در استانبول کجا رو پیشنهاد می کنید ؟
خدااااایا شکـــــــــــرت..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آقای مهرگان واقعا ممنون از راهنماییهاتون ما تصمیم گرفتیم با توجه به راهنمایییهای شما برای نرفتن به استانبول در های سیزن ، اواسط مهر ماه برای سفر اقدام کنیم میخواستم ببینم آیا از الان نسبت به رزرو اقدام کنیم؟ منظورم اینه که بهتره الان برای یک ماه دیگه پرواز و هتل رو خودم رزرو کنم یا اینکه بزارم توی همون اواسط مهر با تورهای لحظه آخری برم؟ ما دونفر هستیم با یک کوچولوی 20 ماهه و میخواهیم حداکثر 15000 برای هر نفر هزینه کنیم.
پریسین سلام اگر محدودیت زمان ندارید از 20 مهر ماه زمان خوبی هست برای سفر.. قیمت ها تقریبا شکسته شده و با افت مواجه هست.. اگر بخاید از طریق تور اقدام بکنید به نظرم دست نگه دارید و 4-5 روز قبل از سفر اقدام برای خرید تور بکنید..زیاد پیش میاد آژانس ها در زمان لوسیزن و فصلی که تقاضای سفر کم هست آفرهای عالی ارائه میکنند... اگرم بخاید جدا از تور اقدام کنید،هر چه زودتر برای خرید بلیط سیستمی اقدام کنید با قیمت کمتری میتونید خرید کنید...البته دقت کنید که از الان پرواز های چارتر برای یک ماه دیگه هنوز باز نشده اند و صرفا شما مثلا میتونید بلیط سیستمی ماهان و یا ترکیش ایرلاینر رو بخرید.. بازم پیشنهادم اینه که صبر کنید.چون در اون زمان بلیط چارتری هم راحت تر گیر میاد. البته بعضی هتل های خاص مثل برخی هتل آپارتمان ها رو باید زودتر رزرو کرد چون ظرفیت محدودی دارن و ممکنه زود پر بشن.. اما در کل با توجه به اینکه معمولا از نیمه دوم مهرماه شدت تقاضای سفر کم میشه و مدارس شروع شدن،دانشگاه ها شروع شدن و هوای استانبول رو به خنکی و سردی میره،منطقا قیمت تورها با کاهش مواجه میشه و این روند تا اسفند ماه ادامه پیدا میکنه
...
منم انشا... نیمه دوم مهرماه به استانبول میرم یه دوستی دارم که توی منطقه ببک زندگی میکنه و میخوام برم پیشش 1- میخوام بدونم اقامت من در این منطقه چقدر با میدون تکسیم و مراکز خرید فاصله داره ؟ عایا همون ببک خودش مراکز خرید بزرگ داره ؟ 2- پارک آبی در استانبول کجا رو پیشنهاد می کنید ؟
خدااااایا شکـــــــــــرت..
Mehri جان سلام من اگر دوستم در ببک خونه داشت با کله خدمتش میرسیدم و مهمونش میموندم :) بابت مزاح بود البته.. ببک یکی از مناطق فوق العاده با کلاس و گرون بشیکتاش هست و بسیار جای باحال و خوبیه که نزدیک تنگه بسفر هم هست و اقامت در اون،حس عالی به آدم میده.. با دوستتون به اورتاکوی برید و از قدم زدن در اون محدوده لذت ببرید..پر از رستوران و کافه های باحال..البته کمی دسترسی سختی داره مترو اون اطراف نیست و باید با اتوبوس و تاکسی تردد کنید کمی سخته قبول دارم اما به نظر شخص من واقعا ارزش داره.. هتل های اون منطقه مثل چیراغان و سوئیس هتل بسفر،جزو گرونترین هتل های استانبولند..بشیکتاش منطقه ای قدیمی و پرتردد هم هست و بسیار هم ایمن بشیکتاش مرکز خرید داره. مثل زورلو سنتر..مرکز خرید آک مرکز در بالای بشیکتاش در خیابان لونت،که البته کمی با شما فاصله دارند..یا مثلا پاساژ سینان در چهار راه بشیکتاش اما دسترسی آسونی به تکسیم ندارید..اینو مدنظر قرار بدید
...
سحر دخت والا چی بگم..آخه همه این هتل ها تقریبا بی کیفیتند..به آژانس بگو ببین prens و یا sirin gold و یا mim hotel و یا grand unal رو بهتون قیمت بده...باز اینا از مابقی هتل های دیگه کمی شرایط بهتری دارند
...
سلام آقای مهرگان ضمن تشکر از راهنمایی شما، هتل بلووی را انتخاب کردیم و پرواز ما هفته دیگر است. با توجه به مدت اقامت 6 شب و 7 روزه ما در صورت امکان یک برنامه به ما پیشنهاد بدید
ماکان عزیز..بلووی سیتی؟؟؟ به سلامتی.. والا برنامه کاملا بستگی به سلایق خودتون داره چون سلایق شما رو نمیدونم. شما بفرمایید کجاها قصد دارید برید منم اگر دوست داشتید نظرمو میگم..دوستای عزیز زیادی در صفحات قبل از برنامه سفرشون گفتن..اونارو هم مطالعه کنید
...
2810