2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000328 بازدید | 25337 پست
سحر جان سلام سوال شما خیلی کلی هست..فقط میدونم میخاید برید آخر شهریور.. چند روز..با چقدر هزینه..چند نفر.. eliجان..باز من پیشنهادم کبان هست به شما..سانتاپرا هتل تمیزی هست و دسترسی 10-15 دقیقه ای سربالایی به میدان تکسیم و سرازیری 6-7 دقیقه ای به مترو شیشانه داره اگر قیمت سانتاپرا ارزانتر هست و مبلغش ارزش داره صرفه جویی بکنید.اره..سانتاپرا رو بگیرید والا خیر..
...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آقای مهرگان لطفا در مورد این هتل ها نظر بدبد. 1. Nupelda Suites 2. Mia Berre Hotels 3.Lazzoni Hotel(گرونتره ولی حراج داشت) Odda Hotel.4 5.Holas Apartments 6.Alfonso Hotel Taksim سربالایی نبودن برام مهمه و دسترسی عالی و تمیزی برای 4 نفر مهرماه متشکرم
سلام zoghmasti مشخصه که وقت گذاشتی و انتخاب های خوبی رو انجام دادی.. و اما در مورد گزینه هات: هتل لازونی،یک هتل عالی بسیار تمیز بسیار باکیفیت با درصد رضایت مندی بسیار بالا اما موقعیت این به تنهایی میتونه باعث بشه شما از انتخابتون خیلی راضی نباشید..این هتل در گلدن هورن واقع شده و دسترسی خوبی به حمل و نقل عمومی نداره. mia berre هتل:این هتل در شیشلی-بشیکتاش واقع شده..شخصا بسیار علاقه مند به اقامت در بشیکتاش هستم..دسترسی 15 دقیقه ای تا مترو عثمان بی داره..و حدودا 15 دقیقه کمی سربالایی هم تا مترو شیشلی داره اما کیفیت هتل در حد خوبیه..اما خیلی خوب و عالی نیست اما قابل قبوله..تمیز هست..لوکیشن خوبی داره..در منطقه بسیار خوبی واقع شده اما خب کیفیت هتل میتونست بهتر از اینها باشه.. Alfonso hotel:یک هتل آپارتمان تمیز با یک دسترسی خوب و ده دقیقه ای به مترو تکسیم.. تمیزی هتل واقعا خوب و با کیفیت کاملا قابل قبول.. هتل آپارتمان هولاس: یک دسترسی 7-8 دقیقه ای به مترو تکسیم با اتاق هایی بزرگ و بسیار تمیز البته بدون صبحانه..این هتل درصد رضایت مندی بسیار خوبی داره odda هم هتل خوب با تمیزی خوب البته کمی سربالایی به سمت میدان تکسیم حدودا 10-12 دقیقه..اتاق های 20 متری تمیز و دسترسی خوب به خیابان استقلال از ویژگی های خوب و مثبت این هتل هست.. و در نهایت خدمتت عرض کنم که به نظر بنده برترین هتل از نظر کیفیت و تمیزی قطعا هتل لازونی هست اما به دلیل دسترسی بد بهتون پیشنهاد نمیکنم.. هتل آپارتمان هولاس بسیار قابل قبوله و میتونه انتخاب خوبی براتون باشه هرچند شما باید یک هزینه جداگانه برای صبحانه داشته باشید. تقریبا این هتل ها هم سطح هستند و به اون شکل نمیشه برتری برای هیچکدم قائل شد به ترتیب انتخاب شما میتونه به این شکل باشه:اول هولاس..دوم odda سوم آلفونسو چهارم mia berre پنجم نوپلدا و در آخر لازونی و فقط به دلیل دسترسی بد این هتل. اما ببینید سربالایی کم و بیش در منطقه بیوغلو هست و اجتناب ناپذیره اما خیلی اذیت کننده نیست.. اما خود بنده اگر باشم قطعا هتل لازونی رو انتخاب میکنم.چون خود هتل برام بسیار مهمتر از دسترسیشه..هر چند هتل لازونی واقعا سخت میشه براتون.
...
سلام خسته نباشید گویا اینجا راهنما داره برای منی که اولین باره میرم استانبول من میخوام به هتل خوب پنج ستاره یا ٤ ستاره عالی برم در یک منطقه عالی و دسترسی به مراکز خرید و دریا و اینکه با چه پروازی برم ترجیح میدم با امارات برم اما خب نیاز به راهتمایی شما دارم اونوقت تو صحبت هاتون فهمیدم میخواین نزدیک به مترو باشین مثلا منکه اولین بارمه و اصلا ترکی بلد نیستم چطور میتونم از مترو استفاده کنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام دیبا جان
اینجا راهنما نداره فقط همه سعی میکنن کمک کنن به سایر اعضا و دیگران تا بتونن راحت تر سفر کنن و انتخاب بهتری داشته باشن و سفرشون رو مدیریت کنن
شما در صورتی که بخاید با بهترین پرواز برید اصلا نیازی به پرواز امارات با یک کانکشن در فرودگاه دوبی ندارید..میتونید به راحتی از پرواز هواپیمایی ترکیه(ترکیش ایرلاینز) که خیلی دست کمی از پرواز امارات نداره استفاده کنید..
هتل در استانبول بسیار زیاده..با توجه به بودجه تون میتونید انتخاب خوب داشته باشید
...
جناب مهرگان مرکز چرم و فروشگاه سوغات کجاست و ارزش دیدن داره؟تور به ما پیشنهاد داده(همون گشت نیمروز که روی تورمون هست).ما تصمیم داریم اگه خدابخاد فردا رو واسه بازدید از جزیره یا تور تنگه بسفر بگذاریم.بازم راهنمایی بفرمایید که برای رفتن به هریک از بیز جواهیر چطور میتونیم بریم به محل سوار شدن.
سلام من تازه عضو نی نی سایت شدم و این اولیت پستی هست ک میذارم. چندتا سوال در مورد سفر ب استانبول دارم ک آقای مهرگان اگه لطف کنن و جواب بدن ممنون میشم. تور ار اهواز برای استانبول خیلی گرونه چون تمام پروازها ترکیش هستن. هرجا قیمت گرفتیم 2450 تومن ب بالا برای 6 شب و 7 روز هست. هتلی ک بین پکیج ها انتخاب کردیم سمینال هست. حالا سوالم اینه ک سمینال فاصله اش تا میدون تقسیم و خیابون استقلال چقد هست؟و اینکه سربالایی داره یا نع؟ و اینکه بحز سمینال چه هتلی دور میدون تکسیم هست ک تمیز باشه و از نظر امکانات و قیمت در حد سمینال ک 4 ستاره تاپ هست باشه ؟. با تشکر
سلام و تشکر آقای مهرگان واقعا بهتون حق میدم از برخورد دوستان ناراحت شید چون خودم یادمه که ازتون سوال کردم راهنمایی کردید و بعد از جناب فدورا یاد کردید که از ایشون هم کمک بگیرم بعد حالا!!!! مطمئنا بقیه دوستان هم با مطالعه بحث ها خودشون نتیجه گیری میکنند.
2810