2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
عسل جان سلام آپارتمان تکسیم اسکوئر،یک هتل متوسط رو به خوب هست که دسترسی و لوکیشن عالی به میدان تکسیم داره..از لحاظ موقعیت بسیار عالی و ایده آله..اما با توجه به اینکه خیلی اطلاعاتی ازش در دسترس نیست،اقامت در اون به اصطلاح کمی با ریسک بالا همراه هست. من شخصا به شما توصیه نمیکنم..ببینید ممکنه شما برین و خوب هم باشه..و ممکنه برید و خوب هم نباشه..صرفا با دیدن چند عکس نمیشه روی عملکرد یک هتل قضاوت صحیحی داشت
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سما جان سلام به شما ببینید..کردهای ترکیه موسوم به گروه پ ک ک،سالهاست در کنار دیگر مردم ترکیه زندگی میکنند و گاها دیدگاه های جدایی طلبانه ای هم دارند.. رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه به شدت با دیدگاه های ای کرد ها مخالف هست و از 1 ماه گذشته به نیروهای ارتش ترکیه دستور بمباران مواضع کردها رو در خاک ترکیه و هم خام سوریه داده حالا کردها هم بیکار ننشسته اند و هر از چند گاهی یک ایستگاه ایست و بازرسی پلیس و نیروهای نظامی رو در مناطق جنوبی و حتی استانبول مورد حمله قرار میدن.. حالا،مردم ما کمی استرس عدم امنیت رو در استانبول و سایر جاهای ترکیه رو دارند که به حق هم هست من به شما عرض میکنم که استانبول یکی از 10 مقصد برتر گردشگری در دنیاست و روزانه بالای 500 پرواز فقط وارد فرودگاه آتاتورک و صبیها در استانبول میشن که از نقاط مختلف دنیا هست.. پلیس ترکیه نظارت به شدت بالایی بر روی امنیت این شهر داره و شما نگران این مساله نباشید.. خود کردها هم هیچ وقت امنیت توریست ها رو به خطر نمی اندازن و فقط هدفشون نیروهای نظامی ترکیه هست که اونم اگه جرات بکنن گه گاهی ناامنی میکنن.. تا به حال خون از دماغ هیچ توریستی در استانبول نیامده و شما و سایر عزیزان نگران این مساله نباشید بارها عرض کردم که روزانه بالای 20 پرواز فقط از فرودگاه امام خمینی وارد استانبول میشن یعنی چیزی حدود 6 تا 7 هزار نفر در روز فقط از تهران..همه در سلامت کامل میرن و برمیگردن و مشکلی هم تا به حال نبوده.. فقط دوستان خودشون بیشتر مراقب باشند مثلا شب ها دیرهنگام ساعت 10 شب به بعد مثلا برای قدم زدن به آکسارای و باغچیلار و زیتین بورنو خیلی نیان..هرچند شخصا هیچ ناامنی حتی در این مناطق هم ندیدم سفر کنید و لذت ببرید ضمنا در صورتی که به هر دلیل مقصدتون استانبول نبود وارنا در بلغارستان هم مقصد ایده آلی ست..
...
اقای مهرگان یه برنامه میخواستم بریزم ببینید خوب هست
1.صبح:.ایاصوفیه.سلطان احمدسرداب.میدون عصر استقلال
2.صبح بیوک ادا.عصر برج گاتا
3.ایکیا و فروم
4.صبح توپکاپی عصر اکواریوم فلوریا
5.مارمارافروم
6..نمی دونم
ما برناممون 6 دوزست میخوایم هفته دوم مهر بریم البته هنوز تهیه نکردیم.
میشه کمک کنید و برناممونو اصلاح کنید
با تشکر
سلام nini sara در رابطه با هتل و سوییت،هتل های زیادی در پست ها یمختلف معرفی شده لطفا مطالعه کنید و یا آگر هتلی رو مدنظر دارید بفرمایید. درباره برنامتون کاملا سلیقه ای هست.. البته درسته که مساجد و بناهای تاریخی هر کدام زیبایی های خاص خودش رو داره اما فکر میکنم دیدن یکی ازین بناها کافی هست.مثلا میدون هیپودرم که در سلطان احمد هست،درون منطقه مسجد ایاصوفیه یا همون حاجی صوفیه هم هست..مسجد سلطان احمد یا همون مسجد آبی هم نزدیک این مسجد هست..دیدن یکی ازینها کافی ست شما میتونید از پشت ورودی مسجد ایاصوفیا به کاخ موزه توپکاپی هم وارد بشید.. یک صبح تا ظهر رو میتونید به دیدن این دو بنا اختصاص بدید.. مارمارافروم در زیتین بورنو هم مرکز خرید خیلی خوبی هست اما من فروم استانبول رو بیشتر پیشنهاد میکنم..به نظرم بهتر میتونید خرید کنید.نزدیکتر هم هست..وقتی رفتید فروم استانبول،همون جا میتونید آکواریوم هم برید و ایکیا رو هم ببینید... درسته که آکواریوم استانبول واقع در یشیلکوی در منطقه باکرکوی بسیار بسیار بزرگ و زیباست و شاید یکی از بهترین آکواریوم های دنیا باشه اما با توجه به مسیر زیادش که باید تا نزدیکای فرودگاه برید شاید بهتر باشه اون یکی اکواریوم رو انتخاب کنید.. در کل اجازه بدید نزدیک رفتنتون که شد اینجا با کمک دوستان یک برنامه خوب براتون پیشنهاد میدیم.. نگران نباشید
...
hamideh شما باید خودتون رو به اسکله کاباتاش و یا کاراکوی و یا امینونو برسونید...کشتی های به مقصد کادیکوی رو سوار بشید.. 20 دقیقه بعد به کادیکوی میرسید..بیرون اسکله ون های زرد رنگ به مقصد بستانجی رو سوا ر بشید و در خیابان بغدات پیاده شید..و یا یک تاکسی بگیرید و با 20 لیر به خیابان بغدات برید
...
ندا جان شما از ایستگاه مترو شیشلی که نزدیک مرکز خرید جواهر هم هست حدود 50 قدم به سمت چپ میرسید به خ عثمان بی.. میتونید خیابان عثمان بی رو پیاده به سمت پایین یعنی به سمت میدان تکسیم برید و کلی مغازه در این خیابان رو ببینید.. خیابان نیشان تاشی هم یک خیابون با کلاس با حال پر از کافه ها و رستوران ها و کلاب های رنگارنگ هست که پاتوق بسیاری از بازیگران ترکیه هم هست و مغازه هم داره اما شاید خیلی ارجحیت نداشته باشه که شما بخای وقت بگذارید و برای خرید به این خیابان بروید..
...
2810