2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000326 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام من هفته دیگه برای اولین بار میخوام برم استانبول دو تا سوال داشتم 1. هتل 4 ستاره تمیز در منطقه اکسارای میخواستم؟ 2.از کجا میتونم مانتو و لباس مجلسی بخرم ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان سلام من هفته دیگه برای اولین بار میخوام برم استانبول دو تا سوال داشتم 1. هتل 4 ستاره تمیز در منطقه اکسارای میخواستم؟ 2.از کجا میتونم مانتو و لباس مجلسی بخرم ممنون میشم راهنمایی کنید
ما تازه از استانبول برگشتیم ....شکر خدا مسئله ای از لحاظ امنیتی نداشتیم.... و هییییییییییییچچچچچ خبری تو استانبول نبود....ما زورلو سنتر رفتیم با مترو گایرتتپه مرکز خرید بسیار شیکیه حتما توصیه میکنم برین...مرتر هم برای بار دوم رفتم 2 ساعت سر بالایی رو پیاده روی کردیم تا اخرش دریغ از هیچ.... خیلی بیکلاسه... باکلاساش هم عمده فروشن(سری 4 تایی 10 تایی باید بخری)....(البته دفعه اول خرید کرده بودم سری 4 تایی )....یه جایی که خیلی خوشمون اومد خیابون بهاریه در کادیکوی بود(بوغا میدانی=میدان گاو)....فروشگاه منگوش کلی اجناس ارزون داشت.... در منطقه عثمان بی خیابون روملی رو برید خیابون شیکیه لباس مجلسی داره کیف کفش گرون قیمت داشت...عبدی ایپکجی هم خیابون پایین تر از اون در والی کوناغی هست....به این منطقه نیشان تاشی میگن....البته من سری قبل یه نیشان تاشی دیگه رفته بودم با دولموش از تکسیم..اونحا هم شیک بود....دیگه.... اوت لت اوپتیمم هم رفتیم خیلی خرید های خوبی داشتم از اونجا... کت سفید منگو 40 لیر لباس مجلسی 20 لیر....که با اتوبوس 129ت از تکسیم(پشت میدون) رفتیم ایستگاه ینی صحرا 45 دقیقه راه بود ما همیشه اوپتیممو میریم....راستی ما هتل اپارتمان هولاس بودیم منم برنج و تن ماهی و کنسرو خورشتی برده بودم و چون از قبل میدونستم وسایل اشپزخونش مجهزه هر مقع که مقدور بود غذا درست میکردم....انقده حال میداد....ادم یاد خونه خودش میفته...
ببخشید،یه سوال دارم میخواستم بهترین زمان حراج تو ترکیه رو بدونم من با جستجویی که کردم زده نزدیک زانویه درسته یا خیر؟! و اینکه من اکر اونموقع بیام یعنی اذر یا دی میتونم بارک ابی برم؟!
2810