2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000330 بازدید | 25337 پست
سمیه
اگه با تور میخاین برین بگید هتل لارس پارک،یا هتل لامارتین،هتل مانسول لامارتین،هتل متروپلیتن،تایتانیک سیتی،سی وی ک تکسیم،لمیراژ ،آوانتگارد و... اینها هتلهایی هستند که معمولا تورها بهتون پیشنهاد میکنند و کیفیتشونم قابل قبوله
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام. من یک شنبه داریم میریم استانبول برای خرید سیمونی . میشه یکی کمک کنه کجا ها بهتره برای خرید سیسمونی؟؟ و اینکه مرکز خرید zorlu center رو باید چطوری بریم ؟ مترو کجارو سوار بشیم؟ ممنون اگه کسی میدونه بگه زودتر
خدایا شکرت!!
http://www.asriran.com/fa/news/412729/%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%AE-%D8%AF%D9%84%D9%85%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%BA%DA%86%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84سلام.با توجه به این خبر الان استانبول امنیت داره برای توریست؟ تیراندازی مقابل کاخ دلمه باغچه استانبول
سلام یه سوال بامزه دارم.نخندین تو رو خدا.آخه همیشه هروقت رفتم هتل گرفتم،همون موقع بهم تحویل دادن حالا ما که مانسول لامارتین هستیم،اگه ٩ برسیم هتل،میشه چمدونا رو بدیم هتل و اتاقو مشخص کنیم و بریم تا ٦ بگردیم و ساعت ٦ بریم اتاقمون؟ آخه ساعت چک این اتاق در این هتل از ١٣ شروع میشه.آیا تا اون ساعت باید علاف بشیم؟! قول دادید نخندید!!!!
عسل جان این اتفاق درسته اما هیچ مشکلی فعلا برای توریست پیش نیاوردند فقط و فقط گه گاه یکی از پست های ایست و بازرسی پلیس رو مورد حمله قرار میدن.و هیچ وقت به توریست کاری ندارند و نظارت پلیس در مناطق توریستی هم بسیار زیاده در آمریکا در هر ایالت اون هر روز تیراندازی و کشته شدن مردم وجود داره اما میتونید بگید آمریکا نا امنه؟؟؟ خیر
...
اقا تورو خدا یکی جواب بده دار م از استرس میمیرم دیروز از آژانس زنگ زدن گفتن eticket بلیط ها عوض شده دوباره پرینت گرفتم دیدم بالای صفحه اسم آژانس یکی دیگه هست انگار از جای دیگه بلیط گرفته بودن و پایین بلیطها مهر نداشت در صورتی که قبلی داشت که ما بردیم بانک واسه حواله ارزی ولی این نداره میترسم تو فرودگاه مشکلی پیش بیاد اخه من بی احتیاطی کردم از این آژانس های واسطه تور گرفتم البته بعدش فهمیدم حالا چکار کنم تورو خدا یکی جواب بده
سلام مامان آناهید
وقتی حواله ارزی رو گرفتین دیگه نگران چی هستی؟؟
شما حتی میتونی بدون بلیط هات بری فرودگاه و فقط با ارایه پاسپورت،سوار هواپیما بشید چون نام شما در سیستم ایرلاین ثبت شده ایتیکت تنها یک رسید برای شماست.هرچند بهتره بلیط ها همراهتون باشه همیشه
الان بلیط ها فقط به صورت eticket یعنی بلیط الکترونیکی صادر میشه که تنها اطلاعات مهم روی اون،شماره بلیط شماست و بس.
اصلا مهم نیست نکران نباش
اون مهر آژانس هم فقط برای دریافت ارز مسافرتی هست و بس.

شما فقط کافیه حواله بانک رو به باجه بانک ملت یا سامان تحویل بدی.همین..اصلا بلیط احتیاجی نیست
...
طبق قانون اتحادیه اروپا،نباید از توریست مالیات خرید اخذ گردد
ترکیه هم در تلاش زیادی برای ملحق شدن به اتحادیه اروپا هست و از این قانون تبعیت میکنه.
شما کافیه هنگام خرید از فروشگاه های بزرگ که دارای برگه تکس فری هستند،اگر خریدتان بالای 118 لیر شد از صندوقدار تقاضای برگه تکس فری کنید.همین
به ازای هر 1000 لیر خرید شما،حدودا 18 لیر در فرودگاه به شما میپردازند.

یعنی اگر 3000 لیر خرید داشته باشید و اگر برای همه این 3000 لیر برگه تکس فری دریافت کرده باشید حدودا با دلار الان،19 دلار در فرودگاه به شما عودت خواهند داد
...
وای خدا خیرت بده مهرگان جان اخه من اولین باره میرم واسه همین خیلی استرس دارم ما فردا ساعت ۵ صبح پرواز داریم نمیدونم اگه شماهارو اینجا نداشتم چکار میکردممن که خیلی استفاده کردم کاش همیشه آدمها همینطور هوای همدیگرو داشتن براتون ارزوی سلامتی و سربلندی دارم
سالم و خوشحال باشید همیشه خوشحال میشم بتونم اینجا کمکی به شما انجام بدم تا از سفرتون لذت ببرید، ضمنا اگر دوستانی بودند که سوالی دارند که دوست ندارند در فضای عمومی مطرح بکنند در رابطه با سفر میتونن در ای میل مطرح کنند خوشحال میشم بتونم پاسخگو باشم: Vahiddelkash@rocketmail.com
...
2810