2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000367 بازدید | 25337 پست
مهرگان عزیز نظرتون درباره taksim Elite Residence چیه؟ از سایت BOOKING دیدم خوبه انگار در پیام ها متوجه شدم HOLAS APARTMENT هم تایید کردید ولی taksim Elite Residence هم رتبه خوبی داشت و در تکسیم هس ولی نمیدونم چه جوری با اقای فدورا در ارتباط باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مهرگان جون ممنون که وقت میزاری البته اژانس هتل ددمان۵ ستاره رو تو بشیکتاش با همون قیمت پیشنهاد داده پس به نظرتان ددمان بهتره?منطقش امنیت داره? اگه تا دیر وقت بیرون باشیم البته قبل از ۱۲ شب منظورم?دسترسیشم برام مهمه۰ وای خیلی س?ال پرسیدم ببخشید اخه اولین باره میرم استانبول استرس دارم
مامان آناهید عزیزم ما هتل گرند اوز تانیک در تکسیم بودیم هم دسترسیش خیلی خوب بود هم به خ استقلال خیلی نزدیک بود ما تقریبا هر شب خ استقلال رو میرفتیم فوق العادست راستش من و همسرم هیچکدوم حساس نیستیم و سخت نمیگیریم شاید باشن کسانی که از هتل گرند اوز تانیک راضی نبوده باشن ولی برای ما که هتل فقط جای خواب بود هتل خوبی بود برخورد کارکنان فوق العاده مودبانه و با احترام بود
هر روز نظافت میکردن و چای و قهوه هم هر روز شا رژ میکردن صبحونه های فوق العاده ای داشت ما هفت روز اونجا بودیم حتی یک روز هم تکراری نبود واقعا متنوع و خوشمزه بود ما بیشتر از این چیزی نمیخواستیم دمپایی هم که با خودمون برده بودیم من صد بار دیگه هم برم استانبول بازم تو منطقه تکسیم هتل میگیرم تا به خ استقلال نزدیک باشم البته شیشلی هم رفتم خوشم اومد ولی باز شبای تکسیم و استقلال یه چیز دیگست
من به دلیل داشتن بچه 5 ساله و نبردن کالسکه خیلی برای خرید وسواس به خرج ندادم که همه جارو برم من پاساژ جواهر استانبول فروم الیویوم و یه پاساژ که تور مارو برد اسمش رو یادم نیست کنار آکواریوم فلوریا و خ استقلال که خودش یه خیابون پر از برنده که حراجای خوبی هم خورده بود رو رفتم از جواهر خرید نکردم چون هم روز اول رفتم هم اینکه خیلی گرون بود ولی از استانبول فروم و الیویوم (ما سه شنبه رفتیم که روز حراجش هم بود) و خ استقلال خیلی خوب خرید کردم البته مرتر هم رفتیم یه مقدار جزیی خرید کردم مرتر اگه بچه نداشته باشید و حوصله داشته باشید که بگردید چیزای خوب با قیمت خیلی مناسب دارن ولی من نتونستم زیاد بگردم چون مغازه های کمی هستن که تک میدن
lcwikiki حراج خیلی خوبی داشتcoton هم همینطور هر دو در خ استقلال هستن البته تو پاساژ الیویوم هم ال سی هست پوما و آدیداس هم حراج کرده بودن تو الیویوم کیف و کفش فلو که مارک ترکه هم حراج خیلی خوبی داشت البته فکر میکنم تو استانبول فروم هم بود تو استقلال هم بود در کل من خریدای خوبی کردم همه هم جنساشون عالیه
اصلا از تاکسی استفاده نکنید چون وسیله نقلیه عمومی به راحتی در همه جا در دسترسه و مناطق توریستی هم واقعا امنه و خودتون بدون تور برید ما دوجارو با تور رفتیم و یه بار هم از تاکسی استفاده کردیم ولی الان پشیمونیم حداقل 500-600 تومن الکی هدر دادیم ولی بازم برای بار اول خوب بود
honny-teh عزیز ما خودمون نیمه دوم تیر ماه رو تو هولاس اقامت داشتیم. به جز شیب کوچه، بهترین و تمیزترین هتلی بود که تا حالا تو مسافرتهام رفتم. واقعاً تمیزتر و بهتر از هتلهای 5 ستاره است با دکوراسیون کارا و ساده ایکیا. مثل یه سوئیت کوچیکه نه یه اتاق تنگ و کوچیک هتل.... نسبت به قیمتش وااااااقعاً ارزشش رو داره. محیط کوچیک و صمیمی مثل خونه خود آدم و البته ساکت.... انگار جز ما هیچکی نبود البته همه اتاقها پر بود و اکثراً همسایه های ما انگلیسی زبان بودن. خود آقای جان آکباش مسئول اونجا میگفت اولین ایرانی های این آپارتمان هستید...
2810