2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000418 بازدید | 25337 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان احتیاج نیست حتماً اصل بلیط رو داشته باشید بگید براتون مهر کنن و براتون اسکن رنگی بکنن و ایمیل کنن.شما هم پرینت رنگی بگیرید من اینکار رو کردم و مشکلی پیش نیومد
سلام مونا جان من به انگلیسی و فارسی خیلی سرچ کردم اما هیچ جا اطلاعات خوب و مفیدی مانند اطلاعات شما پیدا نکردم. مونا جون من یه مزون کوچک زدم و یکسری هم به استانبول سفر کردم و کلی جنس خریدم اما چون همه مارکدار و گرون بودن و از مغازه ها خرید کرده بودم، نتونستم خیلی سود کنم چون اصولا به گرون فروشی اعتقااد ندارم حالا سوال من این است که من برای خرید لباس با قیمت خوب و مناسب و کیفیت خوب از کجا میتونم خرید کنم. ممنونم از راهنماییت عزیزم
سلام دوستان عزیز دوتا سوال : 1- چه جوری توی پیج تلگرام استانبول عضو شیم ؟؟ 2- من به انگلیسی و فارسی خیلی سرچ کردم اما هیچ جا اطلاعات خوب و مفیدی مانند اطلاعات شما پیدا نکردم. مونا جون من یه مزون کوچک زدم و یکسری هم به استانبول سفر کردم و کلی جنس خریدم اما چون همه مارکدار و گرون بودن و از مغازه ها خرید کرده بودم، نتونستم خیلی سود کنم چون اصولا به گرون فروشی اعتقااد ندارم حالا سوال من این است که من برای خرید لباس با قیمت خوب و مناسب و کیفیت خوب از کجا میتونم خرید کنم. ممنونم از راهنماییت عزیزم
سلام دوستان من و همسرم 31 مرداد امسال به استانبول میریم لطفا راجع به خرید و سوغات راهنمایی کنید. کجا قیمت ها مناسبه؟ میگن پاساژ جواهر و بقیه پاساژها گرونه لطفا جاهایی با قیمت مناسب بگید چون باید سوغات زیادی بیارم
سلام دوستان من دیروز برگشتم هتلمون ابتدای خیابون استقلان بود هتل اینپرا از لحاظ دسترسیش بسیار عالی بود بهتون پیشنهاد میکنم از مراکز خرید فقط جواهر و استانبول فروم و خیابون استقلال رو برید کافیه
من سری قبل الیویوم رفتم خیلی خوب بود ولی امسال خیلی از لحاظ تنوع اجناس مغازه هاش جالب نبود و از رفتن پشیمون شدم واسه سوغاتی هم همونجور که دوستمون گفتن ال سی خوب هست و من دفکتو رو هم پیشنهاد میدم
سلام دوستان سپاس از آقای مهرگان و همه دوستانی که راهنمایی میکنن کمی از صفحات خوندم اما سوال من من و همسرم برا بار اول میخوایم بریم استانبول ممنون میشم اگه چند تا هتل 3 ستاره و 4 ستاره تمیز با قیمت متوسط معرفی کنید آقای مهرگان و سوال دوم به نظر شما هتل کدوم منطقه باشه خوبه که تقریبا به مراکز خرید و تفریحی نزدیک باشه؟ واقعیت اینکه من به حرفای آژانس ها خیلی اعتماد ندارم مرسی