2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000412 بازدید | 25337 پست
حمیده خانم سلام من چند وقت قبل در هتل مانسول بوتیک گالاتا چند شب اقامت داشتم و به شدت توصیه میکنم بهتون..بسیار کم سرو صدا و بسیار شیک و تمیز و دسترسی عالی به منطقه کاراکوی و تراموا و نزدیک ساحل.. بدون شک از اقامت در هتل manesol botique galata لذت خواهید برد
...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

shabiii خانم سلام ببینید در کل استانبول فقط یک فستیوال خرید دارد و اون هم مثلا برای امسال از 16 خردا تا 7 تیر بود و تموم شد.. همینطور حراج پایان فصل هم حراج های خوبی برگزار میشه.ضمنا استانبول همممیشه آف هست و برخی برندها در زمان های مختلف اقدام به برگزاری تخفیفات ویژه میکنند و هیچ تایم مشخص و معلومی نداره..ممکنه هم خیلی از برند ها آف نباشن. ممکنه خیلی هاشونم آف باشن. این طور بگم خدمتتون که شما در هر زمان به استانبول برید خوب خرید میکنید و اگر در فستیوال خرید و یا حراج آخر فصل ها برید بهتر خرید میکنید.نگران نباشید. ضمنا اگر میتونید مهر ماه به استانبول برید از لحاظ هزینه براتون خیلی بهتره..بلیط قیمت مناسب راحت تر گیر میاد.و بهتر میتونید هزینه سفرتون رو مدیریت بکنید
...
مانسول لامارتین در تکسیم هم بسیار خوب هست.نگران نباشید.احتمالا به خاطر وجود کافه رستوران ها در اطراف هتل کمی سروصدا بیشتر باشد هرچند آزاردهنده نیست.. یه مطلبم بگم خدمت دوستان،درسته منطقه تکسیم از لحاظ دسترسی به مترو و خیابان استقلال بسیار عالی هست اما دیگر منطقه های شهر هم از لحاظ دسترسی هیچ کم و کسری از تکسیم ندارند..مثل همین کاراکوی، یا فاتیح سلطان احمد و یا شیشلی.. هم مترو هست و هم تراموای..خیلی خودتون رو به تکسیم محدود نکنید..البته اگر تکسیم بشه خوبه اما اگرم نشد و مثلا هتلتون در عثمان بی و یا نیشان تاشی و یا لونت بود سخت نگیرید.. دسترسی به حمل و نقل عمومی در استانبول خیلی راحت هست.
...
ببینید خانم حمیده گروه هتل های manesol تشکیل شده از چند هتل هست.. اولی manesol boutique galata هست که خدمتت عرض کردم در منطقه کاراکوی. دومی manesol suit golden horn هست در بیوغلو که تا تکسیم کمی فاصله داره سومی manesol old sity bosphotus که به نظر من محشره از لحاظ مکانی و تمیزی چهارمی manesol boutique lamartine دقیقا نزدیک به میدان تکسیم هست پنجمی manesol boutique taksim هست که این هم در نزدیکی میدان تکسیم هست البته مانسول لامارتین نمره بهتری داره. ششمی manesol botique lamartine park هست که این هم در نزدیکی تکسیم است با فاصله 50 متری..سه هتل آخری تقریبا یک موقعیت رو دارن و البته همگی د رحد قابل قبول هستند
...
ممنون آقای مهرگان برای پرواز شما جایی رو سراغ دارید؟والا قشم ایر امروز به من قیمت دادن ١ملیون و ٩٠٠،خب آدم با ترکیش میره کلا شما آژانسی رو سراغ دارید که پرواز حدود ١ تا ١.٣٠٠ داشته باشن؟
بله آرتامیس جون قیمتهاش به نظر من خوب بود اما من از خانومی به اسم نوشین که ساکن آمریکا هستن ، واسه دخترم کارترز میخرم. همین نی نی سایت باهاشون آشنا شدم
بامداد جمعه یکم اسفند ماه ١٣٩٣ دخترکم به دنیا اومد ☺️