2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
سلام بر دوستان با توجه به این که استانبول ویزا در فرودگاه مقصد صادر میشود و رزرو هتل ها و پرواز ها هم در سایت هایی مثل booking و بلیط های ارزان هم ار طریق سایت هایی مثل http://digicharter.ir/ در دسترس هستند و با استفاده از این امکانات میتوانید نرخ مسافرت را گاهی تا 50 درصد نسبت به تورها کاهش دهید دوستانی که در این موارد آشنایی و یا تجربه دارند لطف کنند یک راهنمای مفصل جهت استفاده باقی دوستان بنویسند که بسیار مفید خواهد بود.
http://www.digicharter.ir سایت خرید اینترنتی بلیط چارتر هواپیما ***ارزونترین بلیط های هواپیما رو از دیجی چارتر بخواهید ***بانوان متقاضی شغل خانگی ! خانه خود را تبدیل به آژانس هواپیمایی کنید ***خودتان بلیط صادر کنید و پرینت بگیرید و به فرودگاه بروید***برای کسب اطلاعات بیشتر ،با شماره تلفن 09382354339 تماس حاصل نمایید عضویت در تل گرام Https://tel egram.me/digicharter @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیرین جان بستگی داره مارک های اروپایی و امریکایی بخرید یا ترک . برای برند های اروپایی من ایسینه پارک رو پیشنهاد می کنم. برای مارک های ترک به ترتیب پاسا جواهیر(برای حوله و کالای خواب و البته کفش بخصوص کفش مارک های ایتالیایی مثل suite play و کلارکس انگلیس که تا 70 درصد تخفیف خورده بود وعالی بود) بعد برای لباس زیر و دم دستی و روسری خیابون پشت بازار و برای خرید های اوت لت اولویوم و کاله سنتر که نزدیک هم هستن. خیابون عثمان بی هم با مترو برو ایستگاه پیاده شو همون اطراف رو بگردی فروشگاه های خوبی داره در همون خیابون عثمان بی یه خیابون فرعی به اسم نیشانتاشی هست که برای لباس شب عالیه. پیاده نرو که خیلی دوره. خلاصه این تجربه من از خرید تو استانبول در دو سال اخیره. 2-3 روز پیش به مدت 13 روز اونجا بودم و به این نتیجه رسیدم که دیگه به جز اینجاها که گفتم جایی نرم. راستی فروم و ایکیا اصلا نرید جنسا مثل جاهای دیگست ولی گرون تر تازه کاملم نبست.اسکیچرز هم همه جا یک قیمته من از جواهیر از flo خریدیم 230 لیر
رویایی دارم، رویای آزادی. ...رویای یک لحظه بی وقفه از شادی....
به نظر من از LC , Defecto , ... که در اصل چینی هستند زیاد خرید نکنید و فقط برا دم دستی و راحتی چندتا تیشرت بخرید. بیشتر دنبال جنس ترک باشید که هم با کیفیت و هم قیمت مناسب. مثل مارک kigili که البته مردونست ولی کت شلوار های عالی داره. شعبه کاله سنتر خیلی خوب بود. منگو هم خیلی خوبه. همه این فروشگاه ها در طبقه منفیشون اوت لت دارن که تا 90 درصد تخفیف خورده . در هر فروشگاه اول برید اوت لت بعد از طبقات دیگه دیدن کنید. منگوی استقلال خیلی خوبه
راستی درباره هتل هم بهتره به جایbooking از همین سایت berimsafar.com استفاده کنید. قیمت ها حداقل یک سوم بوکینگه درسته تنوع بوکینگ رو نداره ولی توش هتل های خیلی خوبی هم پیدا میشه. هتل های زنجیرهmanesol خیلی خوبن. مثل manesol lamartin یا manesol galata یا manesol suits که به ترتیب در میدان تقسیم ، گالاتا کاراکوی و اخری کنار مینیاتورک که البته دور ولی هتل خیلی خوبیه و اتاق های 35 متری داره. من تو 12 روز هر سه این هتل ها رو رفتم . خیلی مناسب بودن. البته دسترسی هتا دوم عالی بود.پروازم با ماهان رفتم که خیلی بهتر از اطلس جتی بود که پارسال رفتم. هواپیما نو بود و خلبان و خدمه عالی. بلیط رو از سایت mahan.com خریدم. خیلی ارزون تر از اژانس ها . بلیط رفت و برکشت شد 870 و هتل هم برای هر نفر در 12 شب 1 میلیون .
اقای حسام ما هم چهار نفر با چهار چمدان بودیم. رفت و برگشت به هتل رو هاواش خصوصی گرفتیم جمعا شد 200 لیر (تقسیم بودیم) به نظر من ارزش داره. هم خیلی راحتید و هم اگه با تاکسی و مترو و ... برید همین پول با هزار زحمت ازتون در میاد. تاکسی ها این بار جا نمیشه. دو تا تاکسی نگیرید. رفت و برگشت با هر تاکسی میشه 120 لیربرای دو نفر. داخل شهر هم مسیر های کوتاه رو با تاکسی برید بصرفست.
خواهشاا میشه بیشتر راهنمایی کنید،، من واقعا گیج شدم هرکی یه چیز میگه توی استقلال ذبرم منگو بعد بگم اوت لت؟ خودشون میگن کدوم طبقشونه؟ َمن 4روز اونجام یه تفریح و خرید فشرده دارم میخوام نهایت استفاده را بکنم جواهیر رو یسری میگن خیلی گرونه،،جواهیر هم اوت لت داره؟
الهام جان منم یه روز وقتمو اونجا تلف کردم به نظر من نرو اکواریوم هم اکواریوم بزرگ خوبه نه مال فروم جواهیر و اولویم حتما برو خیابون پشت بازار هم برو پشیمون نمیشی. روسری که تو تهران 70 تومنه رو پشت بازار از دست فروش خریدم 10 لیر. مانتو هم داخل پاساژ های پشت بازار ارزون تر از عثمان بی با همون مارک و دوخت. ولی لباس مجلسی عثمان بی
ببین طبقه پایین همه فروشگاه هارو با اسانسور بری اوت لته اگرم 4 روز اونجایی فقط جواهیر و الویوم برو. جواهیر یه مرکز خرید کامله از جنس چینی ارزون مثل lc داره تا برند های امریکایی مثل کلمبیا که گرونه. بسته به پولت می تونی خرید خوبی از جواهیر بکنی. FLO (کفش) در جواهیر برو. من تا حالا 3 بار استانبول رفتم جواهیر رو از همه بیشتر دوست دارم. تازه ترکیه اینطوری نیست که یه جنس و مارک در هر فروشگاه یه قیمت داشته باشه. من یه کتونی اسکیچرز از جواهیر خریدم 230 لیر 3-4 تا فروشگاه دیگه قیمت کردم دقیقا همون قیمت بود
حوله تن پوشای lenin در طبقه پایین جواهیر عالیه خودم خریدم. همیشه این مارک می خرم. هم جنس و هم قیمت مناسبی داره. zara home هم همونجا هست که عالیییه ولی گرون بود برای من