2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000404 بازدید | 25337 پست
خیلی از دوستان قبلاً از سایت بریم سفر یا زورق و ... اسم بردن. من نمی دونم چرا به معرفی این سایتها توسط آقای مهرگان حساس شدن دوستان؟؟؟؟؟ خود منم تو صفحات قبلی همین تاپیک اسم این سایتها رو شنیده بودم ولی اونجا کسی متهم به تبلیغ نشد!!!!! کسی هم مجبور نیست که از این سایتها بلیط یا هتلشو رزرو کنه. ایشون هم مثل هر دوست دیگه ای تو این تاپیک نظرشونو گفت و راهی که خودشون سفرشون رو مدیریت میکنن رو شرح دادن: حالا یا قبول داریم و عمل می کنیم و یا قبول نداریم و فقط میخونیم و رد میشیم از نظرشون.... همین.... ایشون تا اینجا به دوستان زیادی کمک کردن، حداقل اینکه اطلاعاتشون خوبه و برای همه آدرسها تا اینجا هر کی پرسیده، جواب نوشتن که دقیق هم بوده. خب میشه از کمک ایشون هم استفاده کرد. این دو تا سایت کار ایشون رو راه انداخت ولی کار من رو راه ننداخت و به لطف آقای فدورا مشکلم حل شد.... (امیدوارم اینطور تعبیر نشه که دارم برای آقای فدورا تبلیغ می کنم....)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیخیال شین قضیه رو ، کشششش ندین ، چهار روز دیگه پرواز داریم ، منم اکانتم رو تازه ساختم ،الان یه انگ تبلیغات هم به من وارد میشه دور از شوخی ، بذارین یه چنتا چیز یاد بگیریم ، اونایی که مثل من بار اولشون هست سرشون کلاه میره به خدا .... والا به خدا اولین سرچی که بکنید این دو تا سایت میاد بالا ، هر کی بخواد میگیره نخواد هم که نمیگیره دیگه ، مثلا" من تو سایت راهنمای روزنامه همشهری چند جا تماس گرفتم ، چون دوست داشتم با اطلس جت برم دنبالش گشتم پیدا کردم ،حالا گرون یا ارزون گرفتم دیگه ! از راهنمایی همه هم استفاده کردم ، دست همه هم درد نکنه .
الان دنبال یه نقشه مترو و یه نقشه استانبول خوب میگردم ، اگه کسی لینک یه نقشه خوب واسه دانلود داره بذاره تا همه منجمله من استفاده کنن با یه نقشه مترو و تراموا . ببینم از این آکبیل کارت که میگن باید بخریم واسه کشتی سوار شدن به بیوک آدا و این کشتی های کادیکوی هم میشه استفاده کرد ؟ یکی دیگه هم هست استانبول کارت ! فرقشون چیه ؟ کسی میدونه ؟
نقشه مترویی که تو اینترنت است یه مقدار کامل تر شده ولی یه سرچ ساده عکسش را بهتون میده نقشه کاملش نیست تو اینترنت تو یه ایستگاه مترو از نقشه عکس بگیرید این راحت ترین راه است رفت و آمد تو.استانبول خیلی راحت است اصلا نگران نباشید اتوبوس هم زیاده
اینجا ایران است....حوا بودن تاوان سنگینی دارد...
نقشه کسی نداره ؟ میخواستم واسه اینجور چیزا مزاحم آقای فدورا نشم، ظاهرا" نمیشه . آقای فدورا شما لینک واسه نقشه یا احیانا" نقشه ای که بتونید واسه من ایمیل کنید ، ندارید لطفا"؟ لطفا" ایمیل بفرمایید به : Aseni_x@yahoo.com ممنون میشم . میخوام از اینجا برنامه ریزی کنم رو نقشه که از زمان استفاده بهینه بشه.