2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000348 بازدید | 25337 پست
اقای فدورا ممنون از شما.....اقای فدورا ما تصمیم داریم 30 خرداد بریم تا7 تیر......به نظر شما که فرمودید ماه رمضان برای خرید خوبه......ما تو هفته اول ماه رمضان اونجاییم.........و اون موقع هنوز فستیوال هم هست......یا نه بزاریم هفته دوم ماه رمضان بریم.....ببخشید نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه......ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمیرا جان روبالشی رویه تشک و رویه لحاف این قیمت شد. خود لحاف که خیلی جاگیره نمیشه اوردش .من لحافش رو دارم کاورش رو میخواستم که داره توی ستش.توی الیویوم و مارمارا فرومشعبه دداره.توی الیویوم طبقه پایین پایین من پارسال اواسط ماه رمضون استانبول بودم خرید محشر بود صبر کنید این فسنیوال خیالی تموم بشه یمتها عالی میشن .اقای فدورا دقیقا درست گفتند.
دوستانی که مانتو میخواستن برند ویولتا توی مارمارا فروم و الیویوم من دیدم که چندین مدل مانتو با پارچه لینن داره حدود 80تا130لیر تا زانو هستن و خوشگلن جلوبسته و بدون تکمه هم داره.حتما ماه رمضان قیمتش هم میاد پایینتر.رنگهای خوشگلی هم داشت
ممنون اقای فدورا.....وهمین طورعسل جون از شما پس با این حساب من هفته دوم ماه رمضان برنامه میزارم......چقدر خوبه که شما اینجا هستید واطلاعاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدید....ممنووووووون
Bahar_bzمن همیشهشه نصف لیر نصف دلار میبرم، فک نمیکنم چنج کردنش خیلی فرق کنه نهایت تو هر یه میلیون نهایت ۱۰_۱۵ هزارتومن سود و ضرر داره، ببین کدوم راحتتره برات، دلار بخاطر ارزش بالاش راحتتره حملش و لیر هم بخاطر راحتی از بابت چنج کردنش
همه هیچ‌اند اگر یار موافق باشد... :)
خانم دنیا 1 سلام ماه رمضان تو استانبول خیلی قشنگه و به نظر من بهترین زمان سفر به استانبول هست اگه بخوای چیزی بخورین کسی ازتون ایراد نمیگیره از افطار تا نزدیک سحر تو بیشتر مناطق جشن هست تو همه ی مساجد و خیابان ها و میدان های اصلی افطاری میدن تخفیف های خوبی هم داره بخصوص نزدیک عید فطر از همه مهم تر زمان خلوتیه اون موقع
دوستان توجه داشته باشید در هر شرایطی دلار ببرید بهتر از لیره هست نرخ تبدیل دلار به لیره 2.7170 هستش که اگه با دلار 3315 تومن الان بخوای حساب کنی هر لیره براتون در می آید 1220 تومن ولی الان قیمت لیره در ایران 1235 تومن هستش تفاوت فاحشی نداره ولی در هر صورت دلار ببرید و در ترکیه تبدیل به لیره کنید ارزون تر در می آید ( به شرطی که در صرافی های خیابان های مهم Change کنید نه در فرودگاه )
2810