2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000307 بازدید | 25337 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جان من چون نه تور بسفر, نه شب ایرانی و نه شب ترکی نرفتم دقیق نمی دونم اما تا جایی که متوجه شدم: تور بسفر دو مدل داره. کوتاه و بلند. کوتاهش فقط دسر داره بلندش شام هم داره. شب ایرانی موسیقی زنده, رقص ایرانی, نوشیدنی نامحدود (میگن به خاطر این مورد و زیاده روی ایرانی ها, خیلی محیط جالبی نداره) شب ترک موسیقی زنده, رقص ترکی, نوشیدنی نامحدود برا پرواز هم شام بهمون دادن. زرشک پلو با مرغ
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
مامان سام فستیوال فکر کنم از امروز شروع شده تا 20 روز من اگه فقط برا خرید بخوام برم, توی مرداد میرم که قیمت تورها و هتل ها پایینه. البته اگه بتونی شرجی هوا رو تحمل کنی تا اونجایی هم که من متوجه شدم هوای ترکیه از 30درجه بالاتر نمیره و خیلی هم شرجی نمیشه (مثلا به شدت کیش و قشم و .... نمیشه)
هوران...تابلو اتاق کودک/جهت دیدن نمونه کار و سفارش 09379071696
سلام به همگی . من یه سئوال دارم . من میخوام توی تابستون برم ترکیه و مامانم هم داره آخر این هفته میره استانبول. را ستش اینجا از طریق یه نفر خانم که از سایتهای ترکیه ای خرید میکنه لباس ترکیه ای میخریدم ولی با قیمت بالا حالا که مامانم داره میره میخوام بگم اون برام اون لباسهایی که توی سایتهای مثلا یدی گون یا ترندیول و ... میبینم رو بخره حالا سئوالم اینه که دوستایی که اونجا زندگی میکنن می‌تونن راهنمایی کنند که آیا میشه رفت در مغازه ای با این اسم ها و لباسها رو دستی خرید؟ ممنون میشم جواب منو بدین.
Lilypie Maternity tickers
2810