2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 2000318 بازدید | 25337 پست
سلام الیس جون من نگفتم که اطلس جت از ماهان بهتره
من گفتم که اطلس جت پرواز خوبی بود
درضمن هواپیما رو که نمیخوای بخری که تعداد صندلی براتون مهمه . بحث امنیت پرواز هست که ما به خاطر تحریم بودن مشکل داریم
تمام هواپیماهای ترک چه اطلس جت چه اونو ایر و چه ترکیش همه ایر باس بودند ولی از این جدید هاش و در ضمن کوچک
من هم با تور نیومدم خودمون اومدیم و هتلمون هم لارس پارک هست میدان تقسیم 4 ستاره کلاس A هست . بذک نیست نمیگم عالیه ولی با تخفیفی که شرکت برامون قائل شده شبی 160 یورو هست که واقعا نمی ارزه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم

به نظر منم هواپیما اطلس خوبه

البته اینجا بهترین پرواز‌ها با ترکیش هستش من خودم یه بار با ترکیش پرواز داشتم خیلی‌ راضی‌ هستم چون قسمت بچه‌ها جدا بود

باز شما دوستان که با این ایر لاین‌ها پرواز خارجی‌ داشتید بهتر میتونید کمک کنید
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
بهاره جون پس موقع بر گشت ساعت پرواز رو بگو که شوهرم بیاد دنبالتون ببردتون و اون وجه رو پار داخت کنه که من حسابی‌ شرمندم که اون روز نداد البته چون ایرانی‌ نیست نمیتونه خوب حرف بزنه و ارتباط بر قرار کنه
مونا جون سلام بهتری عزیزم؟؟
اره ترکیش خوبه ولی توی خط بین المللی پروازاش عالی هست انگار توی هتل هستی
شما با اطلس پرواز داشتی یا نه؟؟اژانس بهمون یگه ماهان بگیرد ولی دودلیم هر چند باهاش استانبول اومدم ولی بد نیست ادم تجربه ها دیگه هم داشته باشه،البته ترکیش خوب بود نمیدونم چرا اژانس ها میگن نه؟؟؟
،ممنون گلم ک با حوصله جواب میدی
برای شادی روح بابام و پسر عمه ام یه صلوات بفرستین لطفا! *اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم .*
آقای کارون فندق زاده هم به مترو نزدیک تره هم اونجا بازار می‌شه و لباس هاش و وسایلش خوبه برای خرید
سلام مونا جون.خوبی عزیزم.
بابات نی نی خیلی متاسف شدم.خدا رو شکر که حال خودت خوبه.
ایشالا به موقعش یه نی نی دیگه میاد عزیزم
من پنجشنبه دارم میام استانبول.اگر چیزی لازم داری حتما بهم بگو عزیزم تا برات بیارم.هیچ زحمتی هم نیستا.تعارف نکنیا.
خواهش میکنم مونا جون بازم وقت داری تا 4 شنبه شب اگر چیزی بود حتما بهم بگو
راستی در مورد هتل گرند مادرید چیزی میدونی؟
چجور هتلیه؟
اخه اون هتلی که ما مد نظرمون بود رو تور نتونست رزرو کنه و پر شده بود اینو برامون گرفته میخواستم بدونم اطلاعاتی در موردش داری؟
ممنون
mersi azizam age chizi bood hatman behet migam azizam
http://www.booking.com/hotel/tr/grandmadrid.tr.html?aid=318670;label=grandmadrid-lg6xNVrN0ocz0uo4JyKoOAS5349737887;ws=&gclid=COSY5ey7ua8CFcZc3wodwG75kw
in link ro bebin aks hay hotele be nazar miad ke khob bashe
سلام مونا جونم خوبی؟؟

چه خبرا ؟
مونا جون یه برنامه بهم میدی ؟/ از جاهای دیدنی استانبول که حتما برای سفر اول باید دید؟؟ من خیلی هیجانزده ان هههههههه

کلی سرچ کردم اینقدر جاهای متنوع و زیاده که فکر کنم برای دیدن همه شون باید چند ماهی وقت داشت که متاسفانه این امکان نیست ...

مونا راستی بلیط این اکواریوم بزرگه چقدره ؟؟
2810