2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان. چند تا سوال شده بود از من كه جوابشو مينويسم. راكوتان : داروي بسيار پر عارضه اي هست كه ...

ممنون عزیزم از پاسختون در مورد راکوتان .اخه من تو.سایت دکتر حسنانی دیدم که در پاسخ به یک سری سوالات نوشته بود برای کسانی که پوست ضخیمی دارند یک دوره چهار ماهه راکوتان برای کنترل چربی و کاهش ورم تجویز میکنم منم از عوارضش زیاد شنیده بودم منتها جالبه برام که بعضی جراحا برای بینی های گوشتی تجویز میکنند. و اینکه من خودم بینیم گوشتی بود اما فک میکنم به خاطر برداشتن پوست و تحریک بافتهای چربی ، جربی بیشتری ترشح میکنه کلا م پوستم مختلط بود الان جالبه که خیلی چرب شده و هر روز من باید با دستکش های زبر صورتمو بشورم و کنترل کنم اینه که برام سوال بود! کلا انگار مراقبتهای بعد از عمل و یک سری دستور العملها انگار برای دکترا سلیقه ایه!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من فردا دوباره وقت مشاوره دارم با دکتر اصفی ....من موندم چی بگم ....بهش بگم از این طراحی که کردی خوشم نیومده ؟نوکش درازه؟یا بگم پروجکشنش زیاده  

مشکل اصلی من اینه که من نمیدونم چه مدلی بمن میاد ...اینستا هم ندارم کلا نمیتونم مدلاش رو نگاه کنم ...البته به یکی سپردم که برام عکسا رو بفرسته ....نظرتون چیه اول بهش بگم نظرن درباره دماغ جذاب من چیه ... و بهترین مدل که بهم میاد ....

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
ممنون عزیزم از پاسختون در مورد راکوتان .اخه من تو.سایت دکتر حسنانی دیدم که در پاسخ به یک سری سوالات ...

سلام خوبی عزیزم...حالت چطوره ..ورم هات خوابیدن 

امیدوارم حالت خوب باشه .......در ضمن شنیدم که دکتر دیگه گوشتی عمل نمیکنه .حتی اون روزی هم که رفتم مشاوره دو نفر گوشتی بودن گفت عمل نمیکنم

بله منم دقیقا موافقم درصدی هم شانس دخیل هست

از نظر من ۵۰%شانس بقیش دکتر   

سلام خوبی عزیزم...حالت چطوره ..ورم هات خوابیدن  امیدوارم حالت خوب باشه .......در ضمن شنیدم که ...

سلام عزیزم ممنون بهترم   کمتر از قبل شده اما هنوز نوکش ورمه که خود دکتر گفت درست میشه

جدا؟ اخه باید ببینی چه نوع گوشتی بودن.اره خیلیا رو دیده بودم که دکتر بهشون گفته بوده نه عمل نمیکنم منجمله صندوقدار یکی از فروشگاهها رو دیدمم به من گفت کجا عمل کردی گفتم آصفی گفت به من گفته عمل نمیکنم و خوب خدایی بینیشم گوشتی بدی بود!فقط  چون زمانی که من عمل کردم عملای گوشتی زیاد بودن اما خوب عکسای قبلشونو که نشون میدادن تقریبا از نوعی بودن که دکتر ظاهرا مشکلی نداشت! دکتر اگه ببینه ارتفاع بینی های گوشتی خیلی زیاده چون میدونه ممکنه خیلی خوب از اب در نیان نمیپذیره.

و الا تو کارنامش که عمل گوشتی کم نیست.

بچه ها من فردا دوباره وقت مشاوره دارم با دکتر اصفی ....من موندم چی بگم ....بهش بگم از این طراحی که ک ...

ببین یکی چیزو بهت بگم دکتر خیلی به لحاظ روانشناسی ادمها رو امتحان میکنه اگه ببینه انتظار غیر معقول دارند اصلا عملشون نمیکنه چون سری قبل یک دختره اومده بود یک ماه بود بیشتر عمل نکرده بود خیلی داد و بیداد و اینا که تنفسم بده وفلانه! 

کلا بیینه طرف انتظار غیر معقول داره میگه عمل نمیکنم! خدایی هم خمیر مجسمه سازی نیست ! بابا گوشت و پوستو غضروفه! والا که عمل آسونیم نیست که میگن اسونه بعضیا! خلاصه گفتم حواست باشه که واقعا انتظاراتی که نشه عملی بشه رو ازش نداشته باش نه تنها آصفی هر کس دیگه ای که قراره پیشش عمل کنی چون بعد از عمل خودت قطعا راحت تری و پذیرشت بهتره! البته که دکتر خیلی مهمه انتخابش و من خودم به شخصه ده بارم برگردم عقب فقط با دکتر آصفی عمل میکنم!

ببین یکی چیزو بهت بگم دکتر خیلی به لحاظ روانشناسی ادمها رو امتحان میکنه اگه ببینه انتظار غیر معقول د ...

درسته عزیزم ممنون ......  

بچه ها من امروز یک خانمی رو تو بانک دیدم روبروم نشسته بود. بینیش خیلی خوش فرم بود. تا حواسش پرت بود زل میزدم به بینیش. هی میگفتم خدایا این مال خودشه یا عمله؟؟؟؟

خلاصه اخرش کنار باجه ایستاده بودم اونم واستاده بود ازش پرسبدم. گفت اره عمل کردم با خوش سیرت. خودش راضی بود. یک بینی خییییلی طبیعی. قابل توجه طبیعی پسندا.

گفتم چجوری اشنا شدین نمونه دیده بودین ازش؟

گفت عمه م عمل کرده باهاش هم اینکه جزو کادر بیمارستان بوده. دیده بوده کاراشو.

من خییییلی خوشم اومد

از بغلم بخیه نداشت. خیلی تمیز و صاف و صوف بود.

حالا اینستا هم نداره بخوایم نمونه ببینیم.

😞😞😞😞😞

مطب گردی 
حالا شما فردا برو ببین چی میگه نتیجه رو بیا اعلام کن    

چسم عزیزم ....حتما  

حالا شما فردا برو ببین چی میگه نتیجه رو بیا اعلام کن    

چسم عزیزم ....حتما  

2810