بچه ها سلاااااااااااااااااااااام
صبح همه تون به شادي و سلامتي و دل خوش
منكه امروز خيلي خوشحالم، اميدوارم روز خوبي در انتظار تك تك تون باشه (البته دوستان خارج كشور هم اميدوارم شبي اروم و زيبا داشته باشند !)
خدا رو شكر ميكنم كه شما دوستاي گل و مهربون رو اينجا دارم و واقعا صبح با خوندن پياماي تك تك تون حس خوب همبستگي و مهرباني رو ازتون دريافت كردم.
آمين عزيزم منم مثل تو به چرخه عشقي كه گفتي اعتقاد دارم و حالا دارم مي بينمش اينجا بين كلمه كلمه پستهاي بچه ها.
از ديروز كه گفتم با ابيانه وقت گرفتم خيلي از دوستاي عزيزم به من لطف داشتند و اطلاعات و تحقيقاتشون رو در مورد ابيانه براي من فرستادند.
خب خداييش اين لطف شما رو چجوري ميشه جبران كرد ... كه اينهمه خوبيد و محبت داريد؟
اين مگه چيزي جز همون انرژي مثبت و حس خيرخواهي هست كه قبلا در موردش اينجا صحبت كرده بودم...؟
بچه ها انگار زياد دارم مينويسم آخه من حالم خيلي خوبه و دليل اصليش هم پياماي سراسر محبت شما دوستام هست...
در مورد دكتر ابيانه يا هر دكتر ديگري، منم با حرف آمين عزيزم كاملا موافقم و ازش ممنونم.
چون كه با حرفاي منطقي و درستش مطلب چند روز قبل خودم رو در مورد موضوع ريسك (بحث تجزيه و تحليل حالات شكست) به خودم ياداور شد... خب بهرحال گاهي همه ما توي شرايطي قرار ميگيريم كه احساسات و ترسهامون بر منطقمون غلبه ميكنه و يادمون ميره اصول درست تصميمگيري چيه... خب منم ديشب رو كمي نگران گذروندم... اما امروز منطقي تر هستم!
امروز صبح كه داشتم ميومدم به محل كار توي مسير همش داشتم فكر ميكردم و پيش خودم مرور ميكردم نتايج بررسيهاي اخير خودم رو.
خب واقعيت اين هست كه انسان به حكم انسان بودنش موجودي عاري از خطا نيست... لذا اگر خيلي خوش شانس باشيم حين بررسيهامون بتونيم بعضي از موارد خطاي دكترها رو هم بينيم (كما اينكه من اين شانس رو داشتم كه دو كار خراب از دكتر نوري رو بيينم يا دو مورد خطاي كار از دكتر حسناني رو در مطبش ببينم، يا يك مورد خطاي دكتر سامي رو اينجا (دوست خوب و بسيار عزيزم در سايت) ببينم و حالا هم اخبار جديدي در مورد دكتر ابيانه بشنوم. اينها همه خوش شانسي ما هست...)
بچه ها من تعصبي روي هيچ دكتري ندارم. شما هم نداريد ميدونم.
پس بازم تحقيق خواهم كرد و باز هم نتايج رو با شما خوبان اشتراك گذاري خواهم نمود. چون منم مثل شما هستم و بازهم به مشاوره و همفكري و انرژي مثبت تك تك شما عزيزان نيازمندم... خيلي ممنون كه مشاركت ميكنيد و شك نكنيد كار تيمي بهترين نتيجه رو ايجاد خواهد كرد.
و همچنين براي دوستاني كه عمل كرده اند اما باز هم حضورشون دلگرمي براي بقيه هست از صميم قلب آرزوي خير و اتفاقهاي بسيار خوب دارم. اميدوارم اين چرخه خير و انرژيهاي مثبت براي اونها هم در زندگيشون موثر باشه: اليساي عزيزم، آمين عزيزم، شيواي مهربون، دردونه جان، خانم ميم بزرگوار، نجوا جان، ساره جان، نونوش مهربون، نسيمي عزيزم، و همه عزيزاني كه اسمشون ممكنه از قلم بيفته اما بهشون ارادت ويژه دارم...
روزتون سراسر انرژي
شايلين