2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
اونجا فک کنم مال دکتر یزدانفر خودشونه و فقط ایشون میاد اونجا خود کرمانشاهید؟

آره عزیزم خود کرمانشاه هستم .من دکتر یزدانفر رو فقط اسمشو شنیدم . با کارهاش اشنایی ندارم.  پیج داره؟؟ کسی پیشش عمل کرده که شما بشناسیش؟؟ 

من چشمامو پیش دکتردانشگر لازک کردم عملش تهران بود ولی خوبیش اینه که برای ویزیت  و کارهای قبل و ساپورت بعد عمل اینجا بود و مجبور نبودم همش برم تهران. من نگرانم اگه تهران عمل کنم بعد عمل کی برگردم و برای معاینه های بعدی رفت و امد برام سخته با دو تا بچه

مطب گردی دکتر حسنانی و قارونی و رجایی صفحه ۲۷۶۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم هزینه جراحی با کلینیک ۱۰ تومن بود.من ۴ اردیبهشت رفتم مشاوره ۱۲ اردیبهشت وقت گرفتم و ۲۰ خر ...

خیلی ممنونم از راهنماییت

بعد ۳ تا سقط واستفاده کلی دارو تو بارداری.درکمال ناامیدی به آرزوم رسیدم.خداااااااااای مهربونم همیشه شکرگذارتم بخاطر داشتن دلبرکم  👩‍👦خدایا مواظب پسرم باش و ان شاالله هیشکی تو آرزوی فرزند نمونه...
آره عزیزم خود کرمانشاه هستم .من دکتر یزدانفر رو فقط اسمشو شنیدم . با کارهاش اشنایی ندارم.  پیج ...

نه ایشون هیچجایی تبلیغ نداره منم کاراشو از نزدیک ندیدم فقط ی نمونه دوهفته ایی دیدم ازشون ک خود دکتر گفت اونو ملاک قرار نده چون چیزی معلوم نیست دربدر دنبال نمونم ولی پیدا نکردم فعلا

ایشونم فقط تهران عمل میکنه کرمانشاه ویزیت میکنه بعد عملم یحتمل کارای بعد عملوکرمانشاه انجام یده چون ظاهرا هر هفته میان کرمانشاه

من دماغم گوشتی استخوانیه مریض دوهفته ایشون بهم گفت دکتر دماغ گوشتیو عمل نمیکنه چقد صحت داره این حرف نمیدونم

شما چی شنیدی ازیشون؟سبکشون؟

مریمی شما با سامی عمل کردن راضی هستین ؟ من نظرم رو حجت و الهی چون اینا دوتا دکتر کوچیک میکنن روز به ...

شایلین جون نظرت چیه در مورد این چند تای دیگه هم پست خوندم تو همون محدوده صفحه که ناراضی بودن

نه ایشون هیچجایی تبلیغ نداره منم کاراشو از نزدیک ندیدم فقط ی نمونه دوهفته ایی دیدم ازشون ک خود دکتر ...

نه والا گلم اصلا هیچ شناختی متاسفانه ندارم درموردش تحقیق میکنم چیزی فهمیدم میام همین جا میگم

راستی بچه ها شما اصلاح طرح لبخندو داشتین یا شنیدین؟وقتی میخندم لثم معلوم میشه دکتر گفت واست اصلاحش میکنم حین عمل گفتم چی کارش میکنین گفت لب بالاتو یکم آزادش میکنم واست

شکل لبامو خیلی دوس دارم نگرانم که بد نشه؟

شما دیدین یا شنیدین همچین موردیو

( نقل قول از یکی از بچه های نی نی سایت)

دکتر یزدانفر عالی هستن ، من خودمم میخوام با ایشون عمل کنم 

اول اینکه تامپون نمیزارن

دوم اینکه اخلاقشون خیلی خوبه و مهربونن

سوم و از همه مهم تر اینکه خیلی کارشون طبیعیه ، من سه نفر از دوستام پیششون عمل کردن خیلی راضی بودن ، بینی هاشون خیلی گوگولی شده ، فقط یکم قیمتشون بالاست ، پارسال زمستون از من 15 تومن خواست

عکس فتوگرافی یعنی میگیره!!!! با ارایش؟ یا عکس میگیره ک طراحی کنه و روش توضیح بده؟

عکس فتوگرافی از زوایای مختلف بینی.نه بدون ارایش خودشون دستمال مرطوب میدن آرایش و پاک میکنی بعد عکس میگیرن.دکتر ابیانه طراحی نمیکنه .

اینو بخون سووم جان

خدا خیرت بده 

از اخلاقش بگم که ماهه واقعا دوس داشتنیه میدونی به من گفت تو تغیر میکنی وقتی میبیننت میگن خوشگل شدی ی تغییری کردی ولی نمیدونن از کجاس دقیقا چیزی که این خانم یا آقا تعریف کرده بودن 

ولی باز نمیشه نمونه ندید سلیقه ها خییلی متفاوته نمیدونم اونچیزی ک تو ذهنمه طبیعیه یا نیمه فانتزی یه دماغ جموجور با قوس خیلی ریز و نوک گرد و پرهام حالت داشته باشه ولی چهرو مصنوعی نکنه ک تو نگاه اول بفهمن عملیه بهت مشکوک بشن

( نقل قول از یکی از بچه های نی نی سایت) دکتر یزدانفر عالی هستن ، من خودمم میخوام با ایشون عمل کنم&n ...

از این خیلی طبیعیش میترسم میدونم خیلی باتجربس از سال68تا حالا جراحی میکنه

عکس فتوگرافی از زوایای مختلف بینی.نه بدون ارایش خودشون دستمال مرطوب میدن آرایش و پاک میکنی بعد عکس م ...

اها

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810