در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دردونه جان ابیانه یکی از گزینه های جدی منم هست توی مطب حس کردم جای بخیه ها میمونه. چقد این حس درسته ...
عزیزم میگم برای من هنوز یکم مونده.تا ۳ ماه باید پماد بزنم.ولی نسبت به اولش خیلی کم شده.شایلین جون از عمل آمین جون و خانم میم گذشته از اونا هم برای جای بخیه بپرسین بهتر میتونن راهنمایی کنن عزیزم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه خانومی توی مطب نادریان دیدم از دور خیلی زیبا بودن (احساس کردم انجلینا جولی دوباره اومده کشورهای ...
شایلین جان اینم بگم برای من اون رد بخیه وسط بینی فک کنم کلوملا اگر اشتباه نگفته باشم که مطمءننا اشتباه گفتم 😁 نمونده.جایی که پره هام باز شده یکم اون جای برش انگار هست.ولی من پره های بینیم بسیار نامتقارن بود دکترم از اول گفته بود بهم یکم احتمالا تابه تا میمونه ولی الان روزایی که ورمم کم هست اصلا تا به تا نیست.
ابیانه کلا هر کس که میره مطبش اول میره پیش منشی بعد یه برگه بهش میدن که نوشته عمل بینی چیه و اینا و ادرس کلینیک ها و قیمت عمل یعنی فرقی نداره از خارج بیاد از هرجا که بیاین نرخ عمل یکی هست برای همه.فک کنم فقط برای پلیپ بیشتر بگیره