2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
شاید الان دیگهرو بورس نباشه ....و شایدم حالا دیگه کارش خوب نباشه .....۱۸سال پیش هووووو

اره شایدانشاالله یه دکترخوب پیدامیکنی توی همین نی نی سایت بزن دکترخوب شیرازی جراح بینی شایدازتوتاپیک ها یه دکترخوب پیداکردی برومشاوره زودناامیدنشو

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
جوری که میلانی برای من طراحی کرد هم همین بود فقط قوز رو بردلشت اونوقت دماغم درازتر با نظر میرسید.&nb ...

عزیزم شما رفتین پیش دکتر میلانی؟نمونه کاراشونو دید؟چطور بودن؟خود دکتر برخوردشون چطور بود؟

میشه برای رسیدن به حاجتم یک صلوات بفرستی 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه عکسی شاییییلین جون فرستاد از عمل بینی نوین اون خیلی خوب بود ....میشه بگی صفحه چند گذاشتی عزیزم.....و اون خانمی که پیش دکتر زرگری عمل کرده بود .....اونم مورد پسندم بود 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
محبي ناراضي خيلي داشت.اونقدر زياد كه حتي منصرف شدم برم مطبش.من چند ساله دارم مدام تحقيق ميكنم آخرش ر ...

متاسفانه تصمیم دارم باهاش جراحی کنم،اخه اون روزی که رفتم برای مشاوره بنظر من تنها دکتری بود که عکس تو پیج و واقعییت فرقی نمیکرد،نمیدونم شاید دیگه از تحقیق خسته شدم بخاطر همین به محبی اکتفا کردم

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

الان هزینه عمل چقده؟منم تصمیم ب عمل دارم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
عزیزم شما رفتین پیش دکتر میلانی؟نمونه کاراشونو دید؟چطور بودن؟خود دکتر برخوردشون چطور بود؟

بله.  دکتر خیلی آورم هستن . اصلا خیلی صحبت نکرد . هر چی میپرسیدم میگف خو میشه.  هر جور شما بخواین . 

طراحیشون رو هم که میگم من نپسندیدم . بینی رو تیزتر کرد.

نمونه هم اونروز که من رفتم یا همه چسب داشتن یا گچ.

ولی چون قیمتشون مناسبه خیلی مطب شلوغ بود و خیلی ها هم از شهرهای دیگه اومده بودن.

براي كي وقت گرفتي كه عمل كني؟

فعلا تو لیست انتظارم ،ولی نوبت قطعی عمل اردیبهشت هست،تقریبا دوسال منتظر بودم،انقدر که سرش شلوغه ،نمی دونی مردم برای اینکه بامحبی عمل کنن چه رشوه ها که نمی دن ،چند مورد بودن بهم پیشنهاد  میلیونی برای تاریخ عمل بهم دادن ،وبرای وقت ویزیت هفتصد تومن،جالبه که کارشم خوب نیست  ،واقعا ادم نمی دونه چکار کنه

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
https://s9.picofile.com/file/8367778000/image.jpeg   ولي اصلا اين خوب نيست ،نوك بيني هنوز اح ...

اینم مثله طراحی منه ..... 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
2810