2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست
https://t.me/joinchat/BK11PhN9_H9RxBUFCBk1WQ

منم الان جوین میشم.غزل هستم😅

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها. یه سوال دارم. من ۱۸ روزه عمل کردم بینی مو. سمت راست بینیم بغل تیغه یه فرو رفتگی به داخل دیده میشه. دکترم گفت ورم داره کل بینی هنوز و مشکلی نیس.بنظرتون هنوز زوده واسه نظر دادن؟

سلام بچه ها. یه سوال دارم. من ۱۸ روزه عمل کردم بینی مو. سمت راست بینیم بغل تیغه یه فرو رفتگی به داخل ...

زوده

دوست داشتی بیا واتس اپ

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من نوبت گرفتم برا عمل بعد عروسیم کسی از عوارضش خبر داره

سلام ببخشیدپیش کدوم دکترمنم میخوام بینیم روعمل کنم هم شمال هم تهران اگردکترخوبی پیداکنم تصمیم روعملی میکنم بینی من گوشتیه بخاطرهمین دنبال دکترخوب هستم شمال میگن دکترفرخنده وغفاری خوبن شمااطلاعی دارید

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
سلام عزیزم ممنون  چشم میذارم😘

شكلات جانه شيرين عكس بينيت خيلي خوشگله مباركت باشه.

الان در چه وضعيتيه؟ فكركنم حدود دو هفته است عمليدي درسته؟

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
به به چه تجربه جامع و چه توصيفهاي خوبي!  مرسي ازت دلبهاري جان     اتفاقا خيلي ا ...

سلام شایلین جان .

من دکتر احمدی و نوری رو اطلاعی ندارم متاسفانه . 

امروز از صفحه 2300 تا 2400 اینجا رو خوندم.

چشمام داغون شد.

ولی خب دو تا دکتر دیگه اومد تو لیستم که برم بصام و جهاندیده.

قارونی هم هفته پیش بعد یک ماه نوبتم بود برم. ولی نرفتم. البته الان که اون صفحه ها رو خوندم پشیمونم که نرفتم.

من بعد نادریان دیگه دکتری نرفتم . 

چون حس میکردم بدتر این زیاد دکتر رفتن داره گیجم میکنه.

اینکه پرسیده بودی بین دکترایی که رفتم نمره بدم...

والا سختش همینه

خودمم موندم

ولی راستش هنوز انتخاب اولم تقویه ،بعد باستانی نژاد،بعد ثابتی ،بعد ابیانه.

تقوی حس بهتری ازش گرفتم . از خیلی وقت پیشم صفحه اینستاش رو میبینم .به نظر باسواد و با تجربه میاد . سنش 50ساله شه .راستش برای من این کم سن نبودنش در مقایسه با ابیانه و باستانی که متولد 57 هستن یه جور قوت قلبه .ولی اینجا بچه ها در موردش میگن پایین بینی رو زیاد جمع نمیکنه به پره ها دست نمیزنه و حفظ عملکرد بینی براش اولویتش از زیبایی بالاتره.

برعکس ثابتی که به نظرم اومد که خیلی بداخلاقه و بی حوصله .هر چند تو مشاوره معمولی بود . اینجا دیدم بعدا که حسم درست بوده و بعد عمل کلا عوض میشه. 

باستانی نژاد خیلی با حوصله و خوش اخلاقه. خیلی هم دقیقه . ولی هم سن کمترش هم اینکه اینجا خوندم بیشتر به درد ترمیم میخوره و خیلی کارش ظرافت نداره یکم مرددم کرد . ولی اتفاقا یکی دو نمونه تو اینستاش داره که خیلی به بینی من شبیهه و نتیجه رو خیلی میپسندم.

خلاصه که فعلا من که اصرا داشتم حتما این ماه انتخاب دکتر رو به نتیجه برسونم و تا اخر تابستون عمل کنم هنوز اندر خم یک کوچه ام😢

احتمالا تا من بیام تصمیم بگیرم هم گرونتر میشه و هم وقتی که بهم میدن خیلی دیرتر.

این عکس نیمرخ بینیمه.

پره بینی سمت چپ یعنی عکس پایین بیشتر بالا رفته.

تنها کسیکه بهش اشاره کرد و گفت تکنیک خاصی میخواد هم سطح کردنش باستانی نژاد بود. ولی نادریان گفت درست نمیشه . کلا نادریان گفت بینیت خیلی کوچیکه . همینجوری هم خوبه.

اگه نظری دارید و پیشنهادی لطفا بهم بگید . با یه بچه دو ساله مطب گردی خیلی برام سخته . تقریبا اکثرشم مجبور شدم همراه خودم ببرمش...

به به چقدر خواننده خاموش! 

بچه ها يه گله دارم از دوستاني كه خواننده خاموش هستند..

اينجا جاي تبادل اطلاعات و تجربيات هست. (تبادل = دادن و گرفتن!   )

لذا از نظر من، اين انتظار منطقي هست كه هركسي كه قراره كاربر چنين سايتي باشه بايد مشاركت كنه و به سهم خودش هرچي ميدونه با ديگران شِير كنه.

ما الان خواسته يا ناخواسته تيم هستيم بچه ها. 

يه تيم زماني موفق هست كه همه اعضا با راندمان بالا در موفقيت اون تيم تلاش كنند... (مثل مسافران يك كشتي كه قراره همه به ساحل سلامت و زيبايي بيني برسيم...)

در تيم، وقتي همه پويا باشيد، ديگران هم انگيزه بهتري براي اشتراك گذاري اطلاعات دارند و اگر كيفيت سايت بالا بره قطعا تك تك ما منتفع خواهيم بود.

ولي خب اگر اكثرا خاموش باشند، كاربران فعال هم اگر بيايند و ببينند اينجا يك سايتي هست كه صرفا چند نفر مي‌نويسند و عده اي هم خواننده خاموش (!) ميخوانند و بي صدا مي روند ديگه انگيزه اي براي نوشتن ندارند...   

هر اطلاعاتي ولو كوچك ميتونه مهم باشه بچه ها. 

اگر كسي نميتونه بره مطب ها و تجربه بگيره يا تهران نيست ، عيب نداره ... قطعا انتظاري براي اشتراك مطبگردي نيست... اما كسي كه خودش هم داره جدي تحقيق ميكنه ميتونه هرچي شنيده يا ميدونه در اختيار بقيه بذاره.. (حتي شده در حد اشتراك يك لينك مفيد و خواندني) شايد همون يك اطلاعات ساده بتونه زندگي كسي رو نجات بده!

بهرحال من بازم مينويسم و نوشتم و صادقانه هرچي ديده بودم به اشتراك گذاشتم. 

اميدوارم هر كسي اطلاعات داره و بخصوص تجربه مطب گردي داره بياد و بگه...

يادمون نره: زكات علم به نشر اون هست، حتي اگر ديدگاه ديني به اين جمله اعتقاد نداريد، ديدگاه اخلاقي و انساني اين جمله رو تاييد مي كنه.

دارم ميرم مطب حسناني..   

شيوا جان دعا كن جاي پارك پيدا كنم!   

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
2810