2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

دوستانی که میگفتند نوری صرفا بسته عمل میکنه و برای انحرافات خوب نیست...

دیروز شنیدم که اخیرا ایشون توی معاینه ها میگن که فقط باز عمل میکنند چون سرشون شلوغه و بسته عمل کردن انرژی و زمان زیادی می‌بره!!

توی لایوها هم باز عمل میذارن...

اگه کسی نظر داره بگه ممنون میشم

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
راستی بچه ها ابیانه ۵ عمل در روز انجام میده؛ مدت عملها حدودا ۲ ساعته؛ پایه غضروف واسه تقویت بینی هم ...

سلام علیکم😁😁😁😁

من خیلی نقد و نکته دارم 😁😁😁البته حس می کنم بیان بعضی نکات ممکنه این برداشت رو ایجاد کنه که من روی دکتر تعصبی دارم در حالی که واقعا این طور نیست اگر از صفحه ۲۱۰۰ به بعد پست های من رو بخونید من کامل ایراد ها و خوبی های ابیانه رو گفتم با توجه به گروه نسبتا بزرگی که با اون ها در تماس بودم نسبت به مطب گردی با جامعه ی آماری بزرگتری در تماس بودم نمی گم اطلاعاتم کامله و قطعا دقیق ترِ.برعکس اون چیزی که گفتید هم قبل از عملم در مواجه با بیماران حضوری و مجازی نکته ای که اشاره می کردن ظریف بخیه زدن دکتر و نموندن جاش هست من خودم خیلی کم از کرم سیکالیفت استفاده کردم چون واقعا بعد از مدت کوتاهی حس می کردم جای بخیه کامل رفته.توی اون گروه تلگرامی هم هیچ کدوم این مساله رو نداشتن البته من نمی گم این امکان نداره یا نادرسته ولی کمی برام عجیبه.در مورد تعداد عمل ها اون زمان تایم ها رو اعلام می کردن که انتخاب کنیم سه عمل اصلی در روز  داشتن و تایم آخر که همیشه هم نبود برای ترمیمی های احتمالی بود یعنی به طور کلی سه عمل در روز در ضمن تایم ۲ ساعت یه تایم نرمال هست دکتری که می گه ۴ ساعت تایم عمل هست مطمئنا یا صادق نیست یا می خواد هزینه ی بالای عملش رو توجیه کنه و علاوه بر اون چه حجمی از ماده ی بیهوشی رو باید استفاده کنه که قطعا مضر هست پزشک ماهر باید با کمترین آسیب به بافت در یک تایم مناسب مشکلات رو حل کنه قطعا تایم طولانی نشانه ی کیفیت بالاتر نیست .خط تولید پرایدم 😁😁😁😁جالب بود 😁😁😁😁😁ولی عزیزم دکتر که جنس روی بینی شما نمی بنده قرارهم نیست از پنس و نخ و بخیه طلا استفاده مهم خروجی هست چون جنس اصلی بینی خودِ شماست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راجع به یک شکل بودن هم البته من این رو پویینت منفی نمی دونم تا جایی که به صورت فرد بیاد ولی جالبه که اصلا شبیه به هم نبودیم حیف که اجازه ندارم عکس دوستان رو بگذارم وگرنه خودتون تایید می کردین حرفم رو .

میگما بنظررتون اول لاغر کنم قبل عمل یا صبر کنم بعد عمل ...عروسی هم داریم منم چاق  اصلا شما بعد ...

من که لاغر نشدم.ولی به نظرم بعد عمل نمیتونین رژیم بگیرین چون بدن ضعف داره.البته نمیدونم من اینجوری بودم یا طبیعیه من همش گرسنم بود😉

لذا شایلین جان 😄😄😄😄خواستم بگم که دربست قبولت دارما ولی این نظر من به عنوان کسی هست که با تحقیقات کامل عمل کردم بعدشم مدت ها با دوستان در تماس بودم الان گروهمون به گروه دوستی تبدیل شده وحتی باهم قرار می گداریم و می ریم بیرون.

من تا اونجا که میشه خمیازمو میخورم نمیکشم😁 انقدرم فکمو فشار دادم دندونام درد میکنه😩😩😩

منم همینم ولی بعضی وقتا خیلی دیگه خمیازم زیاده جر میخورم بخورمش

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
من که لاغر نشدم.ولی به نظرم بعد عمل نمیتونین رژیم بگیرین چون بدن ضعف داره.البته نمیدونم من اینجوری ب ...

اها ......پس فردا میرم تو کار رژیم   

حالا شایدم شنبه  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
من دوهفته بعد از عمل ۴۷،۴۸ کیلو شدم اصلا یه وضعی😥😥😥😥😥

چن کیلو بودی قبلش .....من میگم لاغر میشم چون باید سوپ بخوریو اب کرفس

خخخ این (لذا) رو آمین دراورد حالا هی دست بگیرید!! 🤣🤣🤣 آمیییین بیا پاسخگو باش😁

وای ییییییی خدایا من عاشقتونم 

شایلیین جان واقعا باحال ،مودبانه و با دقت می نویسی من دستی به قلم دارم و آی لاو یو😘😘😘😘

من دوهفته بعد از عمل ۴۷،۴۸ کیلو شدم اصلا یه وضعی😥😥😥😥😥

من که الان ۴۷ کیلوم بعد عمل حتما همسر جان طلاقم میده😄

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

فک کنم به شیوا بگی خمیازه دیگه جیغ بزنه 

نگا بجا اینکه دهنتو وا کنی ....ته زبونتو بده پایین گلاب به روت مثله وقتی میخای بالا بیاری با این تفاوت که دهنت بسته ...امیدوارم خوب توصیف کرده باشم

2810