مطب گردی دکتر فتح سامی😎
۳۰ تیر ۹۸
مطب نه خلوت و نه شلوغ بود
یه خانم دیدم که ۱۴ سال بود با سامی عمل کرده بود؛ طبیعی طبیعی صاف و بدون ایراد. حالا اومده بود برای عمل دخترش.
عکس خواهرش رو هم نشون داد که ۱۸ سال قبل با سامی عمل کرده بود. عروسکی و شیطون؛ ولی بدون ایراد.
میگفت خواهرم عروسکی دوست داشت ولی من طبیعی؛ دکتر طبق نظر خودم عمل کرد.
همچنین زن برادرش هم با سامی عمل کرده بود، اونم ۸ سال قبل و میگفت طبیعیه و مشکل تنفس هم نداره.
یه دختر زیبارویی اومده بود برای گرفتن وقت عمل. میگفت پیش نوری هم رفته ولی خوشش نیومده از نمونه هاش! (عجیبه باید نوری رو خودم برم ببینم چرا ازش اینجوری میگن اخه من عاشق کاراشم!!!)
بچه ها من درمورد سامی خواهرم و دوست صمیمی ام رو هم دیده ام و سامی رو تقریبا میشناسم..
خواهرم نیمه فانتزی با پروجکشن زیاده؛ دوستم طبیعی با پروجکشن کمه.
یعنی اصلا این دو مدل شبیه هم نیستند. و حتی مدل بینی همین خانمی که اومده بود و خواهرشم هم شبیه مدل اونا نیست.
یعنی ۴ تا کیس کاملا متفاوت؛ که این نتیجه رو به ذهن ادم میاره که دکتر سامی دماغ هرکسی رو متناسب صورت او طراحی میکنه.
وقتی وارد اتاقش شدم برای مشاوره بمن با دقت نگاه کرد.
گفت انحراف داری ولی پلیپ نداری (در حالیکه ثابتی بمن گفته بود پلیپ شدید داری و دماغت قبلا شکسته و تو یادت نمیاد!!)
گفت لبت باریکه و باید یه فکری بکنی(البته من لبمو دوس دارم و هیچ فکری نمیخوام بکنم!!😁)
گفت بخاطر باریک بودن لبت من برای صورت تو یه بینی طبیعی باریک با پروجکشن کم و بدون قوس رو میپسندم.
خیالم راحت شد! اخه شنیدم سامی هرچی خودش صلاح بدونه انجام میده نه اونچه بیمار صلاح میدونه!!! 🤣
وقتی دیدم نظرش مطابق سلیقه منه و قرار نیست پروجکشن و قوس زیاد بده خیالم راحت شد.
یکسری دارو نوشت که از ۱۰ روز قبل عمل شروع کنم به استفاده.
جالبه که عکسای خواهرم رو هم توی کامپیوتر داشت و وقتی فهمید خواهریم اونا رو باز کرد و توضیخ میداد تفاوت من و خواهرم چیه. گفت خواهرت بخاطر صورت کشیده و لبهای برجسته و گوشتی بینی پروجکشن بهش میومد. اما شما بعلت لب باریک و صورت لاغر نباید پروجکشن در بینیت باشه😊 از تحلیلش خوشم اومد.
هزینه عمل ۱۴ تومان
هزینه بیمارستان ۴ تومان
هزینه ویزیت ۴۰ تومان
منشی گفت برای رزرو وقت باید ۴ تومان واریز کنی به حساب دکتر
من فعلا تصمیم قطعی ندارم...
ولی این دکتر در مطب گردی من نمره بالایی گرفت.🙋♀️