2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015411 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعله با دکتر ابیانه عمل کردم

خداروشکر  که ابیانه ایقدر خوب عمل کرده،از شانس بد من اون روزی که رفتم مطب ابیانه موردای که اونجا بودن انقدر بد بودن که نگم براتون واقعا  جراحی بینی شانسیه منم که خدای شانس😫😫

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
خداروشکر  که ابیانه ایقدر خوب عمل کرده،از شانس بد من اون روزی که رفتم مطب ابیانه موردای که اونج ...

در مورد شانس چیزی نگو😣😣😣😣

شانس رو خدا از رو من ساخته انقدرررر که من خوبم تو شانس

مطب گردی 
اون هایی که راضی نیستن با طبیعی بودن بینیشون مشکل دارن یا مشکلات دیگه ای دارن؟؟ببخشید خیلی اذیتتون م ...

بعضی ها از اینکه می خواستن بیشتر تغییر کنن و سه نفر هم یه برآمدگی کنار بینی داشتن که دکتر گفته بود فقط با هزینه ی کلینیک درست می کنه براشون کلا نمی شه گفت همه ی بینی های ابیانه عالی می شه ولی دکتر خرابکاری هم نیست یه مقدار به بیس بینی و بدن و در آخر شانس هم بستگی داره عزیزم چرا این قدر نگرانی بینی شما که خیلی خوبه

شیوا جان من تو پیج حسنانی رفتم برای فضولی شما همونی هستید که فیلم ازتون گرفته و جدید تو سایتش گذاشته ...

همون ک ۳۵ روز عمل کرده😁

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810