2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست

بچه ها شبا بخور سرد بزنید بخورش قشنگ جوری تنظیم کنید بخوره تو صورتتون هم بینی خشک نمیشه هم پوستتون اصن عالیه عین ابرسان میمونه من این مدت که زدم تو اتاقم کنار تختم شبا انقد پوستم خوب شده

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
عزیزم کلا مطب هر دکتری و که میرین و بینی بیمار میبینید چه خوب شده بینیشون چه بد بگین عکس قبل از عملش ...

اقا عکستو یه بار دیگه بزار دیگه من ببینم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم بینی هایی که با تکنیک قدیمی عمل میشدن کج میشدن اونایی که بعد عمل دکتر یه شیشه غضروف تقدیمشون ...

خب من با این موافق نیستم به نظرم به این مساله ربط نداره من خودم نقض کننده ی این مطلبم😁😁😁من با تعداد زیادی از کسانی که با دکتر من عمل کردن در ارتباطم از ۵ سال بگیر تا اونایی که خیلی بعد از من عمل کردن و تقریبا بین همه ی اونا دکتر فقط به من غضروف نداده خب طبعا روش کارش در مورد من با بقیه فرق نکرده فقط چون تیغه ی من پرکار بوده همش استفاده شده.البته از جهت می تونه این حرف درست باشه اما نه به لحاظ تکنیک دکترایی که ریسکی بینی رو کوچیک می کنن و یه عالمه غضروف خارج می کنن مضاف بر اینکه غضروف های خودِ بیمار هم ممکنه ضعیف باشه خصوصا بینی های گوشتی ممکنه به مرور بینی افت کنه یا ایراد پیدا کنه .در مورد خودِ من موقع مشاوره دکتر بهم گفت غضروف های بینیت خیلی خوبه .

بچه ها شبا بخور سرد بزنید بخورش قشنگ جوری تنظیم کنید بخوره تو صورتتون هم بینی خشک نمیشه هم پوستتون ا ...

شیوا جان من تو پیج حسنانی رفتم برای فضولی شما همونی هستید که فیلم ازتون گرفته و جدید تو سایتش گذاشته؟

خب من با این موافق نیستم به نظرم به این مساله ربط نداره من خودم نقض کننده ی این مطلبم😁😁😁من با تعد ...

عزیزم با اونایی که در ارتباطین همشون همچنان راضی هستند؟از نظر افتادگی و تنفس و اینا؟؟

عزیزم با اونایی که در ارتباطین همشون همچنان راضی هستند؟از نظر افتادگی و تنفس و اینا؟؟

ببین هیچ کدوم تغییر شکل نداشتن ولی خب یه تعداد هم راضی نیستن ولی درکل هیچ کدوم مشکل خیلی شدید نداشتن می تونم بگم ۸۰ درصد اوکی هستن از بین تمام اینها قبلا هم گفتم یکیشون مقداری مشکل تنفسی داشت که دکتر بهش دارو داد الان نمی دونم بهتر شده یانه.

ببین هیچ کدوم تغییر شکل نداشتن ولی خب یه تعداد هم راضی نیستن ولی درکل هیچ کدوم مشکل خیلی شدید نداشتن ...

اون هایی که راضی نیستن با طبیعی بودن بینیشون مشکل دارن یا مشکلات دیگه ای دارن؟؟ببخشید خیلی اذیتتون میکنم.

2810