2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام به همه . من دو ماهی هست خواننده خاموش این تاپیکم. قصد جراحی دارم.  دکترای که برای ویزیت ...

چقد قشنگ توضیح دادی 

منم پره بینیمو حسنانی بهم گفت یکیش یه کم پایینتره ک اصلا خودم نفهمیده بودم تو این چند سال رو عکس بهم نشون داد

تازه من پره هامم از داخل درست کرده برش نخورده🙄نمیدونم چیکار کرده تا ورمشم نره نمیفهمم یکی شده یا نه

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بچه ها میرید مطب گردی ازین دکترا بپرسید دلیل اینکه بعضی بینیا بعد از مدتی کج میشه چیه؟ 🤔🤔🤔

اونایی ک انحراف شدید دارن ده درصد احتمال داره یکم برگرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عالی شده بینیتون. الانم همون شکلیه؟ فرقی نکرده مثلا کج شده باشه ؟

😃😃😃😃😃چرا باید کج بشه اتفاقا دیشب یه عکس جدید برای بچه ها گذاشتم البته چون از دور بود یه کم بی کیفیت بود ولی هر چی زمان گذشت بینی من تازه بهتر و بهتر هم شد.

به نظرم بینی هایی که با تکنیک قدیمی عمل میشدن کج میشدن اونایی که بعد عمل دکتر یه شیشه غضروف تقدیمشون میکرد !

اونایی ک انحراف شدید دارن ده درصد احتمال داره یکم برگرده

دکتر به خواهر منم همین رو گفته بود اما بعد از سه سال خداروشکر که صاف صاف

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
😄😄😄😄😄دکتر که نگفت من خودم رعایت کردم 

وااااااااااای چجوری تونستی  افرین واقعا

من زخم بستر میگیرم به پهلو نشم تو خواب   

وااااااااااای چجوری تونستی   افرین واقعا من زخم بستر میگیرم به پهلو نشم تو خواب     ...

منو بگو که عادت دارم دمر بخوابم 😫😫 فکر کنم بعد عمل تا صبح بیدار باشم😁

منو بگو که عادت دارم دمر بخوابم 😫😫 فکر کنم بعد عمل تا صبح بیدار باشم😁

وای دمررررررر   گودی کمر نگرفتی؟

خوبه این عادت خوبی نیست ترکش میکنی  اجباری 

وای دمررررررر     گودی کمر نگرفتی؟ خوبه این عادت خوبی نیست ترکش میکنی  اجباری

گودی کمر،نگم برات وحشتناک ،اره مجبور میشم ترک کنم ،اما اگه ترک عادت موجب مرگ نه😂😂

من امروز صبح بعد از مدتها رفتم بیرون بماند که سرکار رفتنم هی میپیچونم خوبی کار خانوادگی اینه دیگه  

نگم براتون افتاب چه کرد با من الان سوراخای دماغم شده غاااار   هر وقتم میرم تو افتاب بعدش گوش پاک کن محترم خونی میاد بیرون  

پس خواهرم تو تابستون عمل نکنید  

سلام به همه . من دو ماهی هست خواننده خاموش این تاپیکم. قصد جراحی دارم.  دکترای که برای ویزیت ...

عزیزم کلا مطب هر دکتری و که میرین و بینی بیمار میبینید چه خوب شده بینیشون چه بد بگین عکس قبل از عملشون رو هم بهتون نشون بدن حتما.چون بینی هرکسیو باید به نظرمن با قبل از عملش مقایسه کرد.

وااااااااااای چجوری تونستی   افرین واقعا من زخم بستر میگیرم به پهلو نشم تو خواب     ...

کلا من خیلی خیلی تو این کارا پیگیرم و خوب به قول دوستمون من کلا دمر می خوابیدم قبلش ولی خب برای پوست هم خوب نیست کلا اون سمتی که روی بالش می یاد زودتر چروک می شه اینه که سعی کردم به طاقباز خودمو عادت بدم😁😁😁

2810