2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی خوب و خوشجل شده بینیت خودت چه جوری بود؟ گوشتیه یا غضروفی استخونی؟

قربونت.استخونی بود بینی من قوز نداشت ولی خب سوراخ بینیم نامتقارن بود یکی نبود بد حالت کج داشت از رو به رو

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
نه عزیزم تازه ۶ هفته شده 

بابا پس هر چی تعریف از بینیت کردم رو دوبله کن دختر فقط مراقبت های بعد از عمل رو تا ۳ ماه جدی بگیر من بعد از عمل دمنوش بابونه زیاد استفاده می کردم عالیه بخور 

استخونی بود ولی سوراخ بینیم یکی نبود نامتقارن بود بد از رو به رو حالت کج داشت

بینی تون عالی شده ای کاش عکس از روبرو هم میزاشتی😍

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
بابا پس هر چی تعریف از بینیت کردم رو دوبله کن دختر فقط مراقبت های بعد از عمل رو تا ۳ ماه جدی بگیر من ...

شما چه کارایی میکردین دیگه؟؟من نمک و ادویه نمزخورم و سعی میکنم طاق باز بخوابم ولی گاهی اوقات نمیفهمم به پهلو میچرخم.

برای کاهش ورم و التهاب بعد از عمل خیلی خوبه

ببخشید عزیزم شما از گوش پاک کن استفاده میکردین برای تمیز کردن بینیتون؟و اینکه برای خنده گونه هاتون روبالا میدادین؟ بینیتون دچار افتادگی نشد نسبت به اولش؟

دوستای گلم هرچی اطلاعات دارید به درد قبل وبعد عمل میخوره بگید هرچی باشه شما دوره شو طی کردید

قبله عمل که فقط نباید ویتامین و قرصی مصرف کنی مخصوصا ویتامین E و اینکه شب قبل شام خیلی خیلی سبک بخورین.بعد عمل هم که روز اول هیچی نمیتونی بخوری کلا فقط آب آلوورا و اینا میتونی بخوری.و این بالش گردنی ها خیلی خوبه من هنوزم استفاده میکنم موقع خواب.

2810