2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015423 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادم خیلی حساس میشه دماغ اقا نوید خوبه .دکتری که باهاش ویزیت شدم به من گفت ک عملت نمیکنم چون رویایی فکر میکنی دماغ خمیر مجسمه نیست...گفت اول رو مغزت کار کن بعد بیا

نگرانم نکنه منم اینجوری حساس بشم

من نمیدونم تو ذهن شما چی بوده ولی مقایسش کنین با بینی قبلتون قطعا ایراداش برطرف شده از نظر ظاهرو باطن واین که واقعا قسمت شما عمل با بصام یا هر دکتر دیگه نبود حتما خیرتون در اینه

ادم خیلی حساس میشه دماغ اقا نوید خوبه .دکتری که باهاش ویزیت شدم به من گفت ک عملت نمیکنم چون رویایی ف ...

پس خيلي اذيت ميشي مخصوصا اگه گير يه دكتر بي اخلاق بيوفتي، دست خود ادم هم نيستا ، شايد براي يه دكتري كه سالانه هزارتا عمل ميكنه اينا عادي باشه ولي بيماري كه اولين باره ميره اطاق عمل و ريسكو بجون خريد نبايد باهاش اينجوري رفتار بشه، 

آقا نوید با توجه به متنای قبل  فکر میکنم اطلاعات شما درمورد  دکترا زیاده نظرتون در مورد دکتر محبی میگد البته اگه میشناسید

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
پس خيلي اذيت ميشي مخصوصا اگه گير يه دكتر بي اخلاق بيوفتي، دست خود ادم هم نيستا ، شايد براي يه دكتري ...

قطعا دست خود آدم نیست دقیقا واسشون عادیه ایشون ب من گفتن من حوصله ندارم بعدش بیای بگی آقای دکتر اینجاش ی کوچولو برجستگی داره وازاین ایرادای ریز چون دماغ خمیر مجسمه نیست کلا اخلاق و برخوردشون ب دلم نشست ولی خب ریسکه بزرگیه کلا این عمل

قربونت به منم گفت ۱۶ ام بیا بعد گفتم نه من عمل کردم گفت هفته دیگه بیا ولی سه ساعت معطلی داشت سه شنب ...

ببخشید دکتر آخرش پرههای بینیتونو دست زدن؟آخه گفتین بازش نکرده چجوری جموجورش کرده پس؟

اخ اخ یاد خشک شدن پرزای رو زبونم افتادم خیلی سخته ولی میگذره  قوربونت ایشالله بینیت خیلی خوشگل ...

حتما عزیزم عکس میذارم 

منم اخرش میترسم ارتروز بگیرم انقدر که پشت گردنم درد گرفته 😂😂

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
اقا نويد حرص نخور. متاسفانه دكتر ثابتي ظاهرا تغيير نكردند!!! من نخواستم واضح بگم . متاسفانه دكتر ثاب ...

سلام خانم دکتر عزیز. میشه لطفا اگه دکتر میلانی میشناسین در موردش اطلاعات بدین ممنون میشم

سلام خانم دکتر در مورد دکتر کوروش یزدانفر اطلاعاتی ندارین ؟

نه دوست عزيز. اگر با هر دكتري با خود دكتر و كارهايي كه توي مطبشون ديدين حال كردين و طبق اطلاعاتتون كار خرابشون كم هست شك نكنيد. اميدوارم عمل خوبي داشته باشيد.

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
2810