2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
ميشه لطفا نظرتونو بگين؟ من خودم از دماغم متنفرم، متنفففففرررررررر،  خنديدنم هم مصنوعي شده، اصن ...

خوبه دماغتون اون کجی هم با رفتن ورمها کمتر میشه آقا نکید تقریبا هر دماغی یکم کجی خواهد داشت

ميشه لطفا نظرتونو بگين؟ من خودم از دماغم متنفرم، متنفففففرررررررر،  خنديدنم هم مصنوعي شده، اصن ...

آقا نوید به نظر من که بینی تون عاااااالی شده. رخش که معرکه س. خیییییلی طبیعی و عالیه. یعنی ازین اقایونی که بینیاشون قوس دارو سربالاس وافعا مورمورم میشه.

رختونم همینطور من چندین باررررر نگاه کردم هربارم نگاه کردم هیچ کجی ای ندیدم.

اقا نوید عزیزززز باور کنید وسواس گرفتید. که البته برای شما که با اون وسواس و دقت عمل دنبال دکتر بودید و تحلیل میکردید کاراشونو بعید نیست این حساسیت ها که قطعا با عوارض بیهوشی همراه شده  و باعث شده انقدر حساس بشید.

راجب این هم که میگید مصنوعی شده یعنی واقعا ازین طبیعی تر و تر تمیز تر نمیتونست باشه یه بینی. اینم بخاطر اینه که سی و خورده ای سال خودتونو با اون بینی دیدین و الان پذیرش چهره جدید براتون سخته. وگرنه منه بیننده حس بدی به چهره و بینی تون که ندارم هیچ بلکه واقعا از این چیزی که میبینم واقعا به عنوان به کار تمیز و طبیعی خوشم میاد.

امیدوارم بتونید ذهنتون رو کلا از این مسئله منحرف کنید و به کارهای مهم زندگی تون برسید اونوقت یه روز به خودتون میاید میبینید همه چیز اوکیه و بیخود خودتون رو این مدت عذاب دادید.

بچه هامنم عمل کردم اعصاب مصابم به هم ریخت حواستون به من باشه ها خدایی☺☺☺

مطب گردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای نوید بینی تون یه بینی مردونه و طبیعی از کار در اومده من به طور کلی مشکل خاصی نمی بینم اگر منظور از فرو رفتگی کنار تیغه ست دقت کنید بینی خودتون قبل از عمل این حالت رو داشته من یک چیزی شنیدم که درست و غلطش رو مطمئن نیستم ولی می گن توی عمل تیغه رو صاف می کنن ولی فقط از کنار از یه طرف فیکس می شه و اون طرف مقابل نه ،ظاهر اون فرو رفتگی هم شبیه اثر انگشت روی خمیرِ وقتی که یه خورده فشار می دی اگر خودتون نگید کسی اصلا متوجه نمی شه حتی تو عکس هم من مطمئن نیستم کدوم سمته به نظرم شما بیشتر با چهره تون غریبی می کنید که خب تا حدی هم طبیعی هست من عکس های اوایل عمل رو که می بینم حس می کنم  تا ۳ ماه صورتم ورم داشته حالت لبخند هم ممکنه تا حدودی به خاطر نوک بینی تون باشه من خودم گاهی یه حالت کشش زیر کلوملا حس می کردم که بعد ازچند ماه رفع می شه.یادتون باشه جلوی دیگران از بینی تون بد نگید چون هی دقت می کنن سه تا ایراد نداشته  هم اونا می گذارن و روی اعتماد به نفس تاثیر منفی می گذاره واقعا چیزی که بقیه می بینن مثل حالتی که شما با مقداری فاصله از آینه می بینید نه صورتتون مصنوعی شده و نه بینی تون ایرادی داره به تغییرتون با دید مثبت نگاه کنید .من خودم بعد از ۶ ،۷ سال تحقیق سال ۹۵ عمل کردم و این حال امروز شما رو کاملا درک می کنم نگران نباش این احساس شما طبیعی هست و کم کم از بین می ره

دیروز یکی از بچه ها پست قدیمی و قبل از عمل منو ریپلای کرد من روفرستاد به اون موقع سه ساعت داشتم پستای قدیمی خودمو می خوندم دلهره ها،خوشحالی ها و نگرانی ها رو ،دوستان اگر آدم وسواسی و حساسی هستید احتمالا بعد از عمل روزهای پر استرسی خواهید داشت به بینی امروزتون نگاه کنید و ببینید چقدر مشکل داره آیا ارزش این قدر استرس رو داره یا نه خب انصافا در مورد خودِ من ارزشش رو داشت😅😅😅😅بعدش ببینید چه اشکالاتی داره و می خوایید چه مدلی بشه و وقتی مشاوره می رید راجع بهش کامل سوال کنید عکس زیاد ببینید تا اون مدلایی که دوست ندارید و دارید دستتون بیاد من حتی کتاب بهمن غیوران که رفرنس هست رو یه مقداری خواندم که یه اطلاعاتی هم داشته باشم راجع به دکتر هم دکتری رو انتخاب کنید که درصد بالایی از عمل هاش مطابق سلیقه ی شماست احتمال اینکه بینی شما هم اون شکلی بشه بیشترِ  یادتون باشه بینی با غضروف ضعیف و پوست ضخیم قدرت مانور دکتر رو کم می کنه .راجع به تجربه هم من به دکترهای جوان با تعداد عمل های معقول که نظرم رو جلب کنه بیشتر معتقدم تا دکترهای خیلی مسن به چند دلیل :خیلی از دکترای سن بالا خودشون رو به روز نمی کنن ولی دکترای جوون و جویای نام برای تکنیک های جدید  و مطرح کردن خودشون تلاش می کنن و اینکه بعضی از دکترای سن بالا وحتی مطرح عمل هاشون رو به دیگران می سپرن منظورم این نیست که با یه دکتر بی تجربه و کم سن عمل کنید ولی نباید با عدد و سن انتخاب کنید مثلا دکتر خودِ من فقط ۳ سال ازم بزرگتر بود و متولد ۵۷ بودن ولی میزان کارها و عمل هاشون قابل قبول بود .امیدوارم همگی روزهایی خوبی در پیش رو داشته باشید.

منم دقيقا همين مشكلو دارم عين شما، تو عكس هم بيشتره تا تو اينه

آقا نوید من دقیق میدونم شما چی میگین ولی بیاید قبول کنیم وااااااقعااااا از بینی های قبلیمون بهتره. من با همه نارضایتی هام به هیچ وجه حاضر نیستم حتی یه لحظه بینی قبلیمو داشته باشم. اینکه میگین خنده تون مصنوعی شده به نظرم کاملا طبیعیه. وقتی بی حسی بینی رفع بشه خنده هم به حالت قبل برمیگرده. من هنوزم لب بالامو زیاد تکون نمیدم چون حس کشیده شدن بینیمو دارم پس در نتیجه نمیتونم راحت بخندم و خندم مصنوعی به نظر میاد و فک میکنم این وضعیت موقتیه. اون حالت کج و کوله بودنم امیدوارم هر چقدر ورما کمتر بشن ما راضی تر بشیم یا حداقل اینکه عادت کنیم و بیخیال باشیم. شاید همین ورما باعث میشن بینی غیر قرینه باشه چون ورما مساوی نمیخوابه

آینه هم به نظرم دروغ میگه😂 من سوراخایه بینیمو توو آینه نگاه میکنم کامل قرینه و هم اندازس عکس که میگیرم به طرز عجیب و واضحی غیر قرینس😂

اقا نوید خدایی خوب شده بینیتون 

فقط به نظرم نوکش و تیغه سمت. چپ ورم داره ک به مرور میره

در کل خیلی خوب شدین لذت ببرید  دنبال ایراد نگردید 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
آقای نوید بینی تون یه بینی مردونه و طبیعی از کار در اومده من به طور کلی مشکل خاصی نمی بینم اگر منظور ...

آخ آخ من چقدر این مشکلو دارم😐 یکی میگه خوب شده میگم وااااای نههههه اینجاشو ببین اینجوریه اونجاشو ببین گنده است بعد طرف میگه ااا نگفته بودی من نمیفهمیدم. بیشتر مردم اینقدر دقیق به بینی هامون نگاه نمیکنن اصلا

آمین جان فقط یه سوال شما بینیت تا چند ماه تغییر میکرد؟ من الان 3 ماه شده باز تغییر میکنه؟

من عکس میگیرم پره های بینیم یکیش ورمش بیشتره تو اینه میبینم یکیه😂😂😂 

عکس خصوصا سلفی اصلا دقیق نیست  من فکر می کنم آینه به واقعیت نزدیکترِ ولی بیشتر منظورم زوم  کردن هست طبعا بقیه اونقدرا از نزدیک روی بینی زوم نمی کنن و کلیت رو می بینن.

آقا نوید من دقیق میدونم شما چی میگین ولی بیاید قبول کنیم وااااااقعااااا از بینی های قبلیمون بهتره. م ...

اميدوارم، ممنون از دلداري

در مورد سوراخ دقيقا همينه تو عكس كج ميشه تو اينه اوكيه

2810