2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست
امروز عصر ميرم حسين نژاد. واقعيتش توي گزينه هام حسين نژاد يكم كمرنگ شده. ولي خب بازم رفتنش ضرر ندار ...

شایلین جون اگه رفتی مطب حسنانی میشه کف قیمت رو بپرسی بعد عمل شیوا خیلی سایتش رو بالا پایین کردم تقریبا کارهاش به سلیقه من هم نزدیکه ولی با قیمتش مشکل دارم ممنون میشم بپرسی🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا عکسایی که از فاصله دور گرفته میشه. از نزدیک که خودم میگیرم اونجوریه 🤔🤔🤔🤔🤔😐😐😐😐

حتما احتیاج به عمل داری عززیزم فکر کنم گوشتی هست بینیتون منم هر وقت فرصت شد عکسهامم میفرستم

سلام دوستان یه سئوال دارم..برا همه نوک بینی غضروف میزارن؟؟؟میترسم نوک بینیم دست بزنم الان زیرش غضروف ...

نه فکر کنم بیشتر اونایی که پوست ضخیم باشن و غضروف نوک بینیاشون ضعیف باشه برای این میذارن که در دراز مدت نوک بینی افت نکنه

سلام دوست خوبم ممنون 😍😍 چشم خیلی لطف کردین از اینکه یاداوری کردین حتما بهش میگم 💙💙💙💙

سلام عزیزم

امیدوارم خوب باشی

اگه عمل کردی بیا برامون از حالت بگو

ایشالله که بهترین نتیجه رو گرفته باشی😍

بینیت خیلی تمیز وطبیعی و خوشگل شده من موندم کجای تیغه بینیت کجه و کوله ست .دقیق نمی دونم چند وقته که ...

آمین جان 3 ماه از عملم میگذره. امیدوارم بهتر و بهتر بشه اما درست میگین من قبلمو از یادم رفته بود دیروز که دنبال عکس بودم تا آپلود کنم فهمیدم نباید ناشکری کنم😁😁

عزیزم بینی ات خیلی خوب شده تازه شنیدم ورم نوک بینه ابیانه دیر میخوابه کارش کاملا طبیعی هست حالا حساس ...

نوک بینیم که مطمئنم کلی ورم داره ایشالا بعد از چند ماه دوباره عکس میذارم تا تغییراتشو ببینین

شيوا جون مرررسي  اما براي من توش صفره! انگار فكر كنم اگر تاپيكي رو سيو كرده باشيم اين فعال مي ...

نیدونم من تاپیکم سیو کردم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810