2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست

دوستاي عزيزم توي صفحات قديمي سايت يه تجربه مطب گردي ديدم بد نبود بخونيدش...  

البته من صرفا نقل قول ميكنم واسه كساني كه ديدم سوال دارند...  

صحت مطالب رو هم نميدونم صرفا پيام قديميها رو كپي ميكنم...  

كاربري بنام خانم مريم 412 در تاريخ 4 تير 95 در صفحه 2006 نوشته اند:

" سلام به همه من هفته پیش اومدم تهران و یک هفته مطب گردی گردم شرحش اینجا میزارم شاید به درد دوستان بخوره

اابیانه :یه کار پرفکت و بی ایراد دیدم که واقعا عالی عمل شده بود و خودش میگفت دماغش غضروفی استخوانی بوده بقیه دماغ ها هنوز ایرادهای داشتن مثلا یکی بود ک هنوز دراز بود و یکی دیگه سر دماغش خوب جمع نشده بود و ی خانوم هم ناراضی بود و رو دماغش از نیم رخ ی غوز داشت و پایین بود البته خودش میگفت دکتر گفته عمل نکن و به اصرار خودش عمل کرده بود

در کل ایشون برا دماغای کم کار و استخوانی مناسب بود از نظر من

من ولی اینکه مناسبه یا نه راستش نمیدونم باید از نزدیک بری ببینی ولی اگ بینیت کم کاره میتونه خوب باشه

دکتر فرهنگ: سر دماغا ک جمع شده بود ی حالت تو رفتگی داشت و برا بعضی ها خط عمیق افتاده بود و یه خانومی هم بود که ی ذره بینیش کج بود البته خیلی کم ولی خودش راضی نبود و میخواست با دکتر ترمیم کنه تو اون ٤،٥ تا ک من دیدم کار تمیز و قابل توجهی نبود ای کاش کاراش مث اخلاق خود دکتر ک خیلی با حوصله و دقیق مشاوره داد بود ک من در اون صورت حنما باهاش عمل میکردم

فرهنگ از نظر انسانی ب نظر دکتر با وجدان و با اخلاقیه و تو معاینه خیلی دقیق ولی من کاراش نپسندیدم از نطر من تمیز نبود ینی میگفتن طبیعیه ن اینکه معلوم نباشه اتفاقا عملی بودن دماغا معلوم بود سر بالا و فانتزی و .. نکرده بود ولی قسمت سر بینی ی حالت فرو رفته و تو بعضی ها خطای عمیق افتاده بود که من دوست نداشتم ولی حتما مطبش برید شاید برا آقایون این مرضوع خیلی مهم نباشه

دکتر نادریان : دماغا اکثرا نیمه فانتزی و سربالا و ارتفاع زیاد و پره ها بیشرشون بالا پایین بود کارش کلا متوسط رو به پایین بود تو مشاوره خیلی اخلاقش تو ذوقم خورد مث بازاری ها بر خورد کرد کلی عیب رو دماغ من گذاشت که دکترای دیگ هیچ کدوم به من نگفتن میگفت دماغت پر کار و گوشتیه در حالیکه بقیه همه ب من گفتن غضروفی و من دماغ خودم سر بالا و صافه فقط سرش گرده و آخر هم گفت ١٢ت کمتر هم نمیشه و اگرم برات زیاده ک عمل نمکن ضروری ک نیست

منم سریع از مطب زدم بیرون و کلی ب خاطر ٤٠ت مشاوره ک ب نظرم واقعا ب نسبت وقتی ک گذاشت (حدود ٥دقیقه) کلی حرص خوردم😁😜

مطب سامی و یحیوی هم رفتم که بعدا براتون میزارم اینم بگم ک اینا نظرات من ک ی چیز کاملا سلیقه ایه بود و شما اگ قصد عمل با ی دکتر دارین حتما برین مطبش اونم چند بار

من تو چند تا مطبی ک رفتم ب این نتیجه رسیدم ک عمل بینی کلا ی کار ریسکی و ٥٠ ٥٠ همه دکترا هم کار خوب دارن هم بد فقط اگ آدم سبک یه دکتر دوست داشته باشه باید دل ب دریا بزنه و عمل کن یا اگ قدرت ریسک نداره کسی عمل نکنه بهتره

من ک خودم با مطب گرددی بیشتر وسواسی و مردد شدم اصن نمیتونم ب نتیجه برسم😒😒😒

داخل مطب سامی نتونستم برم چون منشیش خیلی بد اخلاقه و نذاشت منم زرنگ بازی در آوردم 😉 تو راهرو دم آسانسور وایسادم هر کییسی از در میومد میپردم جلوش سریع تخلیه اطلاعاتیش میکردم 😛

برعکس چیزی ک انتظار داشتم دماغا اصن فانتزی و قوس دار و تیز نبودن طبیعی بودن من ٥ مورد دیدم فقط یه آقا بود ک فانتزی بود ی خانومه بود ده سال پیش عملیده بود و دماغش خیلی طبیعی و شیک بود ب جز اون بقیه ب نظرم تازه پایین بود سر دماغشون و یکم ایراد داشت مثلا ی آقایی ی طرف دماغش ورمش بیشتر بود ٢سال پیش عملیده بود و الان اومده بود پیش دکتر واس این ایرادش ی خانوم دیگ بود وقتی میخندید نوک دماغش تیز و رو به پایین میومد دوست نداشتم اصن و اکثرا مثلثی بودن دماغا در کل کارش بد نبود ولی خداییش برا ١٢ نمارزید و اونجوری ک بعضی ها سامی رو در حد خدا میدونن نبود شاید اگ ٦،٧ ت بود حالا من فکرامو میکردم واس عمل باهاش😉

مطب یحیوی هم دماغا اکثرا دراز و کشیده ی مورد هم عدم تقارن پره دیدم و ٢مورد ناراضی بودن یکی میگفت دماغش چیبندگی داده و بار دوم ک برا ترمیم با دکتر عملیده دماغش بزرگتر شده و عکس قبلش ک نشون داد راست میگفت واقعا یکی دیگشون گفت اینجا عمل نکن دکترای بهتر از اینم با این قیمت هستن(٨) ولی ی مورد طبیعی دیدم خیلی ب صورتش میومد عکس قبلش نشونم داد گوشتی بود ولی خودش ناراضی بود و میگفت سرش بزرگه و استخون بینیش یکم بر آمدگی داشت میخواست سوهان بکشه براش دکتر

یحیوی درکل دکتر پر ریسکی ب نظرم اومد واینکه بیشتر برای دماغای گوشتی مناسبه گویا

غلامرضا احمدی و کوچک زاده هم مد نظرم بودن ک برم ولی دیگ فرصت نشد و برگشتم شهر خودم و الان هی دارم خودم قانع میکنم ک بابا فرقی نمیکنه تهران و شهرستان و .. همه دکترا ریسک داره کارشون و از این حرفا بلکم دلم راضی شه با یکی از دکترای اینجا بعملم چون احساس میکنم تفوت چندانی با تهران ندارن"

پايان نقل قول. :)

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
بچه ها دکتر ابیانه چطوره؟ برای گوشتی.من کارای سایتشو دیدم خیلی قشنگن انگار. کسی در موردش میدونه؟ نا ...

عزیزم من یه مدت خیلی تو کف ابیانه بودم فهمیدم دکتر بینهایت طبیعی کاره بطوری که اغلب مریض ها میگفتن خیلی ها اصلا نمیفهمن ما عمل کردیم من اینطور متوجه شدم دکتر حتما ایرادهایی بینی رو واست میگیره اما دقت کن که اگر دماغت خیلی بزرگ و پر ایراد نباشه و دنبال دماغ کوچیک و خاص هستی ابیانه گزینه خوبی نیست دکتر با وجدانی هست در نتیجه تا میتونه از کارهای ریسکی خوداری میکنه البته این اطلاعات رو از چند نفر که تو پیچش پیام میزاشتن بدست آوردم بازم بری مطب بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مطب دکتر کوچک زاده رفتم یه خانومی رو جلو در دیدم که تازه چسب اش رو باز کرده بود خوب بود ،یه خانوم ...

من عاشق اینم دماغم کوچیک بشه هر چی کوچیکتر بهتر

هفته ی دیگه میرم مطبش

هزینه اشو میدونی چقدره؟

بچه ها دکتر ابیانه چطوره؟ برای گوشتی.من کارای سایتشو دیدم خیلی قشنگن انگار. کسی در موردش میدونه؟ نا ...

سلام عزیزم من با دکتر ابیانه عمل کردم.تازه ۳۲ روز گذشته.دکتر ابیانه کلا طبیعی کار هستن اکثر بیماراشونم که ناراضین بعد عمل به خاطر همینه میگن ایکاش قوس میداد یا سر بالا بود واینا.اتفاقا من چند بار رفتم مطبشون چندتا گوشتی دیدم خیلی خوب شده بودن عکس قبل عملشون روهم دیدم یعنی با اینکه ورم داشتن هنوز ولی عالی بودن.ولی بازم خودتون برید مطب چون بینی کلا سلیقه ای هست.و ایککه ایرادهای بینی رو رفع میکنن.و از این دکترا نیستن که کل مریضاشون یشکل و کپی هم باشن هر کس متناسب با صورت خودش.

بهار: من هیچ تخصصی در زمینه پزشکی ندارم فقط چون از سال 89 که خودم تصمیم به عمل گرفتم دنبال پزشک بودم ...

سلام ... كاش زود به زود سري ميزديد به تاپيكتون آقا ماني. خيلي دوس دارم بشه تا از تجربياتتون استفاده كنيييم.

مطب‌گردي‌ها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷‌و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیست‌خرابکارها ۲۸۹۵) نکات‌مطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایل‌موردنیازعمل(۲۸۰۶)- شب‌عمل (2773و ۲۷۸۷)- شرح‌حال‌بعد‌عمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولین‌پست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)!   
آقا نوید من رفتم آون پیچ که گفتید عکس ترمیمی دکتر میلانی ازش رو برداشتید اصلا نه این  عکس وجود ...

يه گروه تلگرامي هست كه بچه هاي ترميمي هستن، اين خانوم خودش عكسشو اونجا گزاشته ، يه نفر ديگه هم دو سال پيش ٥٠ ميليون ديه گرفته، البته بگم كه رفتار دكتر خيلي خوب بوده باهاشون

من عاشق اینم دماغم کوچیک بشه هر چی کوچیکتر بهتر هفته ی دیگه میرم مطبش هزینه اشو میدونی چقدره؟

سال گذشته هفت تومن بود الان رو نمی دونم

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)

آقایون داداشا خانوما اجیا...‼️‼️‼️‼️📌📌📌

کسی هست با دکتر ابیانه عمل کرده باشه؟😕و محض رضای پروردگار فقط و فقط عکس دماغشو براره من ببینم ؟؟؟😐بخدا از رو دماغ نمیشناسنتون😐تورو خدا خواهش

آقایون داداشا خانوما اجیا...‼️‼️‼️‼️📌📌📌 کسی هست با دکتر ابیانه عمل کرده باشه؟😕و محض رضای ...

دقیقا من نمیدونم دماغ خالی که چشمو دهن و.. دورش نباشه چطوری باعث تشخیص هویت میشه 🤔🤔🤔🤔

مطب گردی 
2810