2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015356 بازدید | 66526 پست

بچه ها اگه طبیعی هم عمل میکنید به دکترتون  بگید یه قوس ریز و‌کم بده عین خط کش نشه مماخاتون خیلی قشنگتر میشه اینجوری بینی

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
شیوا جااان نرو لطفا .به کمکت وتوضیحاتت احتیاج داریم

😘همین دوربرام 

هفته دیگه میرم دکتر میام نتیجه رو میگم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی نوک بینیتون قشنگ درآورده. مبارکه. با کی عمل کردید؟

دكتر پريسا اميديان

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
عالي عزيزم.  ممنونم.     سوراخهاي بيني تون قرينه است؟ چون توي عكس سايه افتاده انگار ...

بله قرينه است. 

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         

سلام من قرار بود آذر ماه با دکتر میلانی عمل کنم ولی دیدم اینجا گفتن کار خراب هم داره دچار تردید شدم  از چند تا دکتر دیگه هم وقت گرفتم میخواستم بپرسم کسی اطلاعاتی درموردشون داره : دکتر سعید ابوترابی گودرزی و دکتر سامان 

از دکتر حسین نژاد هم وقت گرفتم ولی انگار ناراضی داره من که از کارای اینستاگرامش خوشم اومد

کارای دکتر ثابتی هم دوست دارم شاید پیش اونم رفتم 

راستی اینم بگم شاید کسی به دردش خورد، من مطب دکتر مسعود صحراییان رفتم

دکتر صحراییان از روش خواب عمیق برای بیهوش کردن استفاده میکنن و خب مزیتش اینه که شما بعد از عمل حالتون خیلی خوبه اینم بگم من از مریضش پرسیدم که صداها رو حین عمل میشنیدی گف اصلا و از عملش هم خیلی راضی بود و گفت اصلا درد نداشتم 

ولی نکات منفی : اول اینکه من با یکی از دوستان دیگه ام برای مشاوره رفتم و این دوستم که میگم قبلا پیش یه دکتر دیگه ویزیت شده بود و یه سری ایرادات از بینیش گرفته بودن که دکتر صحراییان این ایرادات رو اصلا بیان نکرد و و من هم که معاینه کرد فقط گفت بینیم قوز داره و سرش بزرگه و فوق العاده میشی ولی دکتر میلانی گفت علاوه بر این مشکلات انحراف هم دارم پس با توجه به این صحبتها نشون میده دکتر صحراییان اصلا درست معاینه نمیکنن که این به نظرم نکته ی منفی ای هست و اصلا نه از من پرسیدن چه قرصی مصرف میکنم نه پرسیدن مشکل تنفسی دارم یا نه حالا شاید اینکه دوتایی با هم رفتیم تو اتاق هم مانعی شد برای اینکه دکتر سوالات این چنینی رو بپرسن

نکته ی بعدی اینکه منشیشون یه خانم سن بالایی بودن (البته گویا منشی اصلیشون خانم دیگه ای هستن) که انگار خیلی سال پیش دکتر صحراییان عملش کرده ولی بینیش هم قوز داشت هم اصلا تمیز نبود

اون روزی که من رفتم مریضای دیگه شون همه گچ داشتن و به همین دلیل اصلا معلوم نبود که عملشون رضایت بخش بوده یا نه 

با توجه به این چیزا من ایشون رو از لیستم حذف کردم

مطبگردی دکتر سامان (۲۶۸۳) ، دکتر گودرزی (۲۵۹۲)  ، دکتر ثابتی (۲۷۵۷)، دکتر ابیانه(۲۹۱۸)-شرح عمل (۲۹۷۶)- عکس قبل از عمل(۲۶۸۳)- عکس ۳ ماه بعد از عمل( ۳۰۴۰)
عزیزم توی تاپیکهای ترمیمی ها بهتر میتونید جواب سوالتون رو پیدا کنید. اما منم در مورد میلانی اینو مید ...

عزیزم میشه بگید کدوم دکتر ناراضی نداره ؟ وجود داره چنین دکتری؟

سلام دوستان عزيز

كسي كار دكتر ارسطو اشطري جراح بيني رو ديده، و كساني كه با آقاي دكتر أرسطو اشتري عمل كردن راضي هستن...؟؟؟كسي اطلاعي از عمل هاي آقاي اشتري داره كه كارش خوبه يا نه؟ ميشه پاسخ بدين لطفاً ممنون ميشم...

سلام دوستان عزيز

كسي كار دكتر ارسطو اشطري جراح بيني رو ديده، و كساني كه با آقاي دكتر أرسطو اشتري عمل كردن راضي هستن...؟؟؟كسي اطلاعي از عمل هاي آقاي اشتري داره كه كارش خوبه يا نه؟ ميشه پاسخ بدين لطفاً ممنون ميشم...

سلام دوستان عزيز

بچها یکم از دکتر کوچک زاده و ایلخانی بگید کسی درمورد اینها اگه تحقیق کرده خوشحال میشیم تجربیاتشو با ...

کوچک زاده متاسفانه پیج نداره اما دکتر جداحی زیبایی کاراشم انگار بد نیست . ایلخانی هم اسمش زیاد تو نظر سنجیا هست ناراضی کم نداره دیگه ولی به پیج و نت اعتماد نکنید برید حضوری ببینید

2810