2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سامی دکتر خیلی خوبیه من فقط چون خیلی طبیعی عمل میکنه نرفتم سراغش و انگار شنیدم گرونه

من کاملا طبیعی می خوام. یه کوچولو فانتزی هم نمی خوام باشه. پس به نطرتون کارش خوب و طبیعیه؟

برای ماهایی که تهران نیستیم و دسترسی نزدیک نداریم واقعا سخته قضاوت و تصمیم گیری.

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگو اینجوری عزیزم. من با اینکه از حسنانی کار خراب هم دیدم ولی به خاطر اینکه به شما حس و انرژی بد ندم ...

ایشالله به سلامتی عزيزم

تمسخر کجا بوده

هیچ دکتری تایم عمل بار اولش ۵-۶ ساعت نیست حالا شما میگی هست باشه هست چیکار دارم من

من ک عمل کردم تموم شد رفت 

در مورد حسنانی هم من تعصبی روش ندارم و نخواهم داشت هر بارم عکس بینیم رو‌گذاشتم  یا نظرم رو درموردش گفتم پشتش نوشتم ک زوده برای قضاوت 

من خودم بینی گوشتیای عملش رو نمیپسندم! دلیل نداره بگم خوبه! دیشبم گفتم به دوستمون نمونه گوشتی دیدم مطبش و من خوشم نیومد.

و این رو میدونی تمام دکتر ها ناراضی دارند بستگی داره ناراضیتی از چی هست 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

با اجازتون من دیگه جمعتونو ترک میکنم. 

ایشالله همگی پیش بهترین دکترها عمل راحتی انجام بدید و همونه بشه ک میخواین 

خدافظ👋🏻

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
عجیبه اما توی سایت و سرچ همه جا فانتزی دیده بودم. اگر اینطوریه لازم شد بررسی کنم کاراشو. ضمننا چون و ...

من کللللیییییی گشتم و تحقیق کردم تا به فرهنگ رسیدم از لحاظ کم ریسک بودن و اینکه طبیعی ظریف درمیاره نه طبیعی که در عین حال بزرگ مونده باشه.و اینکه شنیدم مریضاش بعد از عمل حالشون خوبه و کبودی و ورم صورت هم ندارن.

نمیگم دکتر آس و خفنیه 😀 ولی به نظرم کاراش معقوله.من که ناراضی ندیدم و خدایی هرچی بینی بدون چسب اونجا دیدم پسندیدم و ایرادی نتونستم بگیرم.ولی بینی منشی هاشو زیاد نپسندیدم.

دکتر برادران هم یه مدت تو کارش بودم ولی متوجه شدم زیادی طبیعی عمل میکنه و همچنان بزرگ میمونه انگار بینی ها.واسه رفع ایراد خوبه.اما گرونم هست

2810