2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سامان اصن خوب‌نیست بینی تارا محبو ببین افتضاح🙄فقط گرونه ۱۶ میلیون میگیره من خوشم نیومد راستش باز با ...

من یه نمونه این اخرین فیلم حسنانی و دیدم خیلی شبیه بینی منه. وای محشر کردش خدایی. برم بگم عین همون  

مثلا اینم نمونه دکتر رجایی اصلا معلوم نیس کدوم قبل عمل کدوم بعد عمل .خییلی کم تغییر کرده 

رجایی یکی از فرندای اینستای من باهاش عمل کرده والاا نظر ادمو جلب نمیکنه اصلاا. تازه اینقدرم بالاست هزینش

بچه ها نظرتون در مورد فتح سامی چیه؟ من رفتم تو نخ کارای اون... اما عکسای سایتش انگار مال قبل سال 90 ه !!!

کسی این جا اطلاعات و تجربه ای ازش داره؟

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
مثلا اینم نمونه دکتر رجایی اصلا معلوم نیس کدوم قبل عمل کدوم بعد عمل .خییلی کم تغییر کرده 

دوست عزيز مطب دكتر شارقي برو اگر از مدل بينيها خوشت بياد كارش خيلي خوبه. دكتر خودمم كه خودم خيلي راضي بودم ولي كلا سليقه اي هست. مثلا دكتر فرهنگ خيلي تميز كار ميكرد و خيلي خوب توضيح ميداد ولي من اون مدل نوك بيني رو دوست نداشتم.  من خودم خيلي از عكساي سايت دكتر ابيانه خوشم اومده بود چند جلسه رفتم مطبش همه چسب داشتند فقط دو سه تا قديمي اومدند كه اصلا خوب نبودن  يه نفر هم كه به شدت مشكل تنفسي داشت ولي متاسفانه دكتر باهاش همراهي نميكرد . دكتر فرزان رضايي دختر خاله ام عمل كردداغون كرد رسما. دكتر فتح سامي يكي از بچه ها سال ٩١ عمل كرد تو همين گروه اسمش جوجو بود خيلي تميزو قرينه ولي فانتزي و كوچولو در اورده بود كه خيلي ها هم اينطوري دوست دارند.  مثلا اون سال ٩١ پنحاه درصد بچه ها با محبي عمل كردند فقط سه تا ناراضي بودند و مشكل پيدا كردند بقيه هم با فرهنگ و سجاديان بيشتر عمل كردند  يكي با سامي چند تا با علامه دركل اين بچه ها مشكلي نداشتند با دكترا. موفق باشيد

رينوپلاستي توسط خانم دكتر پريسا اميديان، خرداد ٩٨. بالاخره بعد از ٢٤ سال دكتري كه بتونم بهش اعتماد كنم و دماغمو بدم دستش رو پيدا كردم و عمل كردم. اين هم عكس قبل و بعد. اميدوارم همتون عملهاي خوبي داشته باشيد. https://www.instagram.com/p/Bz4yWUnpZMy/?hl=en.                       https://www.instagram.com/p/B0AXxCvJieg/?hl=en         
Jarahizibaii_iran  این پیج خرابکاریا رو ببین

وای این پیجو اگه من قبل عمل میدیدم دیگه عمل نمیکردم😐

استرس گرفتم اونجوری نشه دماغم

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
شلوغيه مطب ملاك نيست، مطب حبيب سهرابي هم شلوغ بود ، دوبار هم پلمپ شد بخاطر شكايت هاي زياد، بي نهايت ...

دقیقا! بعضی وقتا یه دکتری میاد رو بورس و به شدت شلوغ میشه، ولی دیگه خدا میدونه کارش چجوریه.

من میلانی رو نمیشناسم اما والا تا دو ماه قبل، وقت عملش نهایتا یکی دوماهه بود. اما الان شیش ماه نوبت عملش شده:)))

سهرابی رو کهک خدا نگذره ازش با این حجم از خرابکاری هنوز هم داره ملتو سلاخی میکنه، آقا ول کن پاشو برو سراغ یه کار دیگه وقتی بلد نیستی. حتی میگن خواهرش رو هم افتضاااااح عمل کرده :|

2810