2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

سلام ، متاسفانه من يه نمونه تخريبي از ميلاني ديدم واقعا بد بود . يه نمونه هم پارسال ديه پرداخت كرده ٥٠ ميليون تخريب كامل بوده، چنتا هم زماني كه تحقيق ميكردم ناراضي ظاهري ديدم 

والا منم امروز از یکی شنیدم میلانی خیلی خرابکاری داره ولی دیگه نگفتم دیدم اینجا طرفدار میلانی زیاد هست میریزن سرم میگن چرا میگی بده و ال بل

ولی خودم همون پیجشم دیدم به این نتیجه رسیدم زیادم چنگی به دل نمیزنه اون دو تا کلیپی که تو پیجش هست رو بینید مصاحبه با مریضش زنه داره تو دماغی میحرفه ب بسم الله    یکی دیگه ام بهم گفت میلانی اولش ممکنه خوب باشه ولی چند سال بعد بینی کج میشه حالا نمیدونم والا من اصلا سمت میلانی نرفتم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، متاسفانه من يه نمونه تخريبي از ميلاني ديدم واقعا بد بود . يه نمونه هم پارسال ديه پرداخت كرده ...

وای من اعصابم خرد میشه اینا رو میبینم خدا واسه کسی نیاره خیلی زجر اوره میای خوشگلتر شی میزنن لت پار میکنن   

سلام ، متاسفانه من يه نمونه تخريبي از ميلاني ديدم واقعا بد بود . يه نمونه هم پارسال ديه پرداخت كرده ...

واااااای یعنی واقعا کار خودش مطمئنید؟؟ 😥حالا چیکار کنم جن باید با کی عمل کنم؟؟ پس چرا اینقدر شلوغ سرشون

شلوغيه مطب ملاك نيست، مطب حبيب سهرابي هم شلوغ بود ، دوبار هم پلمپ شد بخاطر شكايت هاي زياد، بي نهايت هم تخريبي داره، ولي چون ٣/٥ ميگيره متاسفانه خيليا بدون تحقيق ميرن زير تيغش،

شلوغيه مطب ملاك نيست، مطب حبيب سهرابي هم شلوغ بود ، دوبار هم پلمپ شد بخاطر شكايت هاي زياد، بي نهايت ...

اقا نوید بینی منو دیدید تو زوایای مختلف گذاشتم؟

نظرتونو بگید

ترا حدا بچه ها کم کنید من با کدوم دکتر عمل کنم .نطرتون در مورد دکتر رجایی ودکتر سامان چیه؟؟ البته خی ...

سامان اصن خوب‌نیست بینی تارا محبو ببین افتضاح🙄فقط گرونه ۱۶ میلیون میگیره من خوشم نیومد راستش باز باید تحقیق کنی

اين نمونرو بله مطمعنم چون خودشون تو گروه ترميمي ها عكسشونو گزاشتن ، 

سلام میشه لینک گروه بذارین اینجا

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
2810