2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015451 بازدید | 66527 پست

سلام دوستان من نه روزه بینیمو عمل کردم خیلی ورم داره روش صافه و قوس نداره دکترم گفت اولش صافه بعد دوسه ماه قوسش معلوم میشه درسته؟؟پره ها و تنفس و اینا مشکلی ندارم فقط دوس داشتم قوسش معلوم باشه

این عکسه روز برداشتن اتله یعنی هفت روز بعد عمل...الان ورمش بهتر شده چون امپولم زدم ولی قوسش نمیدونم بعدا معلوم میشه یانه....بعد اینکه به نظرتون بینیم سربالایی هست؟؟من سربالایی گفته بودم بهش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خُبین😁دماغاتون چاقه 😁👃🏻

بچه ها ازمایش رو همون ماه باید انجام بدید مگه مشکوک باشید به کم خونی ک بخواید زودتر انجام بدید.

من ده روز قبل عملم سیتی و ازمایشو انجام دادم 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

پیش کی عمل کردین

من عکس ۱۰ روز بعد عملمو گذاشتم نگاه کن واسه من هم قوس ملایم داره هم سرش بالاست هم ورمش از مال شما بیشتره🤦🏻‍♀️👃🏻

چرا انقد خونین و مالینی بعد نه روز 

بخیه هاتو کشیدی؟ 

اگه کشیذی با اب جوشیده سرد شده و گاز استریل پاک کن و روش پماد جای بخیه ای ک داده بزن جاش نمونه

این عکسه روز برداشتن اتله یعنی هفت روز بعد عمل...الان ورمش بهتر شده چون امپولم زدم ولی قوسش نمیدونم ...

اها گفتم چرا خونیه یعنی بعد هفت روز این ورمته 😐

امپول چی زدی اول بسم الله

راستی مبارکت باشه 👃🏻

اها گفتم چرا خونیه یعنی بعد هفت روز این ورمته 😐 امپول چی زدی اول بسم الله راستی مبارکت باشه 👃🏻

مرسی عزیزم دکتر خودش بتامتازون عضلانی نوشت برام..به نظرت نوکش پایینه؟؟خیلی بد شده؟؟

بچه ها من چسبمو باز کردم حس میکنم اون قسمت ک قوز داشتم استخونشو سابونده قوز دراورده🤔حالا نمیدونم قوزه یا ورم 

چجوری بفهمم ورمه؟

نگا کنید شمام حس میکنید یا نه

۲۴ روز بعد عمل

مرسی عزیزم دکتر خودش بتامتازون عضلانی نوشت برام..به نظرت نوکش پایینه؟؟خیلی بد شده؟؟

اها بتامتازون 

گفتم نکنه دگزا زدی 

نه بابا پایین نیست 

بچه ها من چسبمو باز کردم حس میکنم اون قسمت ک قوز داشتم استخونشو سابونده قوز دراورده🤔حالا نمیدونم قو ...

چند نفر  تو پیج محبی بودن که همچین مشکلی داشتن دکتر می گفت خوب میشه ،خب  یه چند نفر هم کامنت می گفتن که مال ما خوب نشده 🤔ولی شما نگران نشو خیلی زوده برای همچین فکرای البته به نظر من😘 انشاالله که بینی ات عالی عالی میشه شک نکن 😍

مطب گردی:بنیادی(۲۶۵۰)،کوچک زاده(۲۵۶۶)،برادران،حسنانی،محبی(۲۷۴۲)
2810