2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من دوستم امروز صبح با قارونی عمل داشت. روز مشاوره من بودم باهاش. آینه آورد و به دوستم گفت نگا ...

امیدوارم بینی دوست شما خیلی عالی بشه

مشکل من کلا پایین بینیمه که بزرگه،من بعداز عمل رسیدگی خاصی ندیدم ایشالله برای دوستتون همه چی عالی باشه.

لطف کنین و بعداز چند وقت برامون از دوستتون و درصد رضایتش بگین.

دکتر منم سی تی اسکن نداد اما ازمایش رو چند روز قبل انجام دادم اینجور دکترا زیادی ریلکسن،از من میشنو ...

بینی من که خداییش هم قرینست همین الان هم کوچیک. فقط یه قوز کوچیک داره. اونجایی که رفتم عکس بندازم گفت شما چرا میخوای عمل کنی ؟؟ بینیت به این خوبی!! خود دکترم بهم گفت بینیتون خوب میشه و یه بینی شیک میشه. نگران نباش. ولی به قول شما این بیخیالیش نگرانم میکنه. بعدشم یکشنبه نوبت عملمه. دیگه نمیتونم کنسل کنم

somi جان شما چه کردی؟ چرا خبری ازتون نشد؟؟؟؟

سلام عزیزم.من مرتضی جعفری.کمال کوچک زاده و میلانی و آمالی رو رفتم منتظرم نوری بیاد برم ویزیت و یکی رو انتخاب کنم همگی خوب بودن

راستی somi جان شما پیش دکتر مقدم فرد رفتی یا نه؟ امروز یه مدل طبیعی گذاشته بود تو پیجش 🤔🤔🤔🤔

مقدم فرد هم رفتم حذف شد از لیستم اونایی که رفتم و حذف شدن زیادن... خلاصه که رسیدم به چند تا دکتر که نوشتم براتون...

امیدوارم بینی دوست شما خیلی عالی بشه مشکل من کلا پایین بینیمه که بزرگه،من بعداز عمل رسیدگی خاصی ندی ...

حتما در جريان ميذارم، دوست من چون بيني كوچيك اصلا دوست نداشت و ميخواست صاف و طبيعي باشه رفت با قاروني!

حالا ببينيم چي ميشه ديگه! 

ان شا الله براي شما هم عالي ميشه، اگه پوستتون مث من پهن باشه پايين بيني حالا حالا ورم داره، هف هشت ماه بعد خيلي بهتر ميشه:)

الیکو جان, من کرج ,پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی میخوام عمل کنم, دقیقا الان انقد فکر و ذکرم شده عمل و ان ...

راضی بودین؟ عمل چطور بود؟ استرس چی؟😔😔😔😔😔 منم تازه تصمیم گرفتم عمل کنم خیلی میترسم دست و پام یخ میکنه حرفشم میزنم

2810