2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
اصلا واسه من نه ازمایش نوشت نه سی تی!!! 

دکترت کیه ؟

مگه میشه!

پس چجوری میخات عملت کنه 

ویزیت شدی چی گفت بهت!

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکترت کیه ؟ مگه میشه! پس چجوری میخات عملت کنه  ویزیت شدی چی گفت بهت!

دکتر کوشایی تو قزوین.

منم نگرانیم همینه.

نمیدونم والله...

هیچی نگفت موقع ویزیت. گفت برو عکساتو بنداز بیار مطب. منم رفتم عکسارو که بردم دیگه منشیش نذاشت برم تو. معرفینامه داد واسه بیمارستان.

گفتم پس من کی با دکتر باید صحبت کنم؟

گفت تو الان هرچی بگی دکتر یادش میره. روز عمل بگو. گفتم نه. من قبلش باید مشاوره بگیرم. گفت پس روز قبل عملت بیا.

گفتم آزمایش و عکس نمینوسه برام؟ گفت عکس نمیخواد ازمایشم صبح عمل خود بیمارستان ازت میگیره!!!

دکتر کوشایی تو قزوین. منم نگرانیم همینه. نمیدونم والله... هیچی نگفت موقع ویزیت. گفت برو عکساتو بن ...

خب شاید سیتی هم روز عمل انجام میده همون کلینیک

میگه عکسو واسه کسایی میندازن که انحراف یا پولیپ دارن. شما هیچکدومو نداری عکس لازم نیست

کلا سیتی اسکن رو میدن چه انحراف و پلیپ داشته باشی چه نداشته باشی 

منو معاینه کرد گفت انحراف داری 

ولی خب یکی از فامیلامون پیش همین دکتر عمل کرد انحراف هم نداشت پلیپم نداشت سیتی اسکنو انجام داد

سیتی اسکن واسه اینه که ضایعات و سینوس های داخل بینی رو دقیق برسی کنن حین عمل 

منم نگرانیم از همینه دیگه!! دکترم زیادی ریلکسه انگار

نگران نباش 

قبل عمل برو مشاوره پیشش سوالاتو بپرس 

اره. شنبه برم ببینم چی میگه.

دکتر منم سی تی اسکن نداد اما ازمایش رو چند روز قبل انجام دادم

اینجور دکترا زیادی ریلکسن،از من میشنوی باهاش عمل نکن چون بعدشم هرچی بشه براش مهم نیست و میگه بینی خودتون از اول قرینه نبود و خلاصه مسئولیت پذیر نیستن.

من اگه الان تازه میخواستم عمل کنم دنبال دکتری میگشتم که دقیق باشه و براش مهم باشه که بابا میخوام الان یه کار حیاتی برای بیمارم انجام بدم و تمام عمر این باید با این بینی زندگی کنه.

بعضی از دکترا خیلی اعتماد به نفس کاذب دارن.

اره بهم گفت روز عمل بیمارستان میگیره./ خب گیریم روز عمل ازمایش گرفتن.. توموقت اگه من مشکلی داشته با ...

عزیزم نگران نباش، همه افراد سی تی اسکن لازم ندارن،اگه دکتر تشخیص بده به بعضیا میگه برن سی تی!

راجع به آزمایشم من خیلیارو دیدم همون صبح روز عمل میرن آزمایش، من خودم روز قبل عمل آزمایش دادم و اصن ندیدم جواب آزمایشمو. تازه یه ساعت قبل عملم برای کلینیک فکس کردن جواب آزمایشو.

دکتر منم سی تی اسکن نداد اما ازمایش رو چند روز قبل انجام دادم اینجور دکترا زیادی ریلکسن،از من میشنو ...

اتفاقا من دوستم امروز صبح با قارونی عمل داشت. روز مشاوره من بودم باهاش. آینه آورد و به دوستم گفت نگاه کن بینی تو، فلان ایراداتو ببین، یه درصدیش ممکنه بمونه هاااا...قشنگ داشت اتمام حجت میکرد که بعدا دوست من شاکی نباشه ازش.

ولی در کل من خوشم اومد. خیلی خوش اخلاق و خوب بود، یه جورایی حس اعتماد آدمو جلب میکرد.. به نظر خیلی کاربلد بود.

الان مشکل شما فقط نوکشه که پهنه؟ پیگیری ها و مسئولیت پذیری بعد از عمل قارونی چطوره؟

2810