2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

آقا نوید چرا واضح نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه نمیگید . به هرحال ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم . من هنوز نوبت عملم قطعی نشده . خیلی دوست دارم نظر دوستان رو بدونم .شاید نکته ای رو متوجه شدم و منصرف شدم

من خودم بینی خیلی خیلی طبیعی ولی ظریف  میپسندم ولی نه بینی گنده و ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا نوید چرا واضح نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه نمیگید . به هرحال ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم . ...

دكتر ابيانه براي طبيعي كه مد نظر شماست خوبه، اما براي ظريف شدن بيني فكر نميكنم گزينه خوبي باشه! اين نظر منه البته، تو همين رنج قيمت گزينه هاي بهتري با كيفيت و نتيجه بهتر وجود داره!

منظورتون اینه که خیلی دکتر تغییری نمیده روی بینی؟

طبيعي و تقرييا بزرگ و معموليه اكثر عمل هاش!

خرابكاري نداره هاا، اتفاقا خيلي هم دكتر كم ريسكيه، ولي نتيجه كاراش كاملا معمولي و خنثي است به نظر من!!

شايدم به خاطر همين كه زياد دست نميبره خرابكاري و ريسك كاراش كمه

طبيعي و تقرييا بزرگ و معموليه اكثر عمل هاش! خرابكاري نداره هاا، اتفاقا خيلي هم دكتر كم ريسكيه،  ...

من شهرستانم و فقط یک بار تونستم برم مطبش . اگه تهران بودم حتما بیشتر وقت میذاشتم 

سلام عزیزم ان شاءالله نتیجه عمل کاملا مورد رضایتت باشهـ  من خیلی میترسم چیکارکنم؟چطور به ترست غ ...

ممنونم. منم خیلی میترسیدم اصن شب قبلش داشتم پشیمون میشدم از ترسم.من داشتم با دکتر بیهوشی صحبت میکردم که یهو بیهوش شدم به هوش که اومدم تو ریکاوری بودم خیلیم راحت به هوش اومدم. ولی واقعا هیچی نمیفهمی از خود عمل با خیال راحت برو. اگه زیر ۱۸ سال باشی رضایت پدر ضروریه. ولی بالای ۱۸ سال من مامانم فقط به عنوان همراه امضا کردن.

مبارکه  بسلامتیی الان در چه وضعیتی هستید؟ چند وقته عمل وردین؟ راضی هستین؟

ممنونم. من ۵ روزه عمل کردم و ۳ روز دیگه باید برم اسپلینت بینیمو بردارم. تا الان که اصن چیزی معلوم نیست انشالا باز کردم میگم بهتون چجوری شده ولی فک نمیکردم بعدش انقدر سخت باشه. رسیدگی های بعد عمل کلافه کنندس و خب تنفس هنوز کامل اوکی نشده و دائما باید بینی شست و شو داده بشه  

آقا نوید چرا واضح نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه نمیگید . به هرحال ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم . ...

سلام عزیزم. منم دقیقا دغدغه شمارو داشتم بینی طبیعی که ظریف باشه. ابیانه رو دو بار رفتم مطبش با مریضاشم زیاد صحبت کردم تو اینستا. یسریا ناراضی بودن میگفتن خیلی عوض نشده بینیشون یسریام ناراضی بودن که میگفتن تیغشون ورم کرده حالت قوز شده. در کل ولی درصد ناراضیا بالا نبود. ابیانه قوس به هیچ وجه نمیده حتی یذره که برای بینی خانوما لازمه و ساده عمل میکنه.ولی کلا سلیقه ایه و اینم بگم من تو مطبش نمونه ای که خوشگلم بود دیدم.

سلام دوستان من بالاخره بینیمو عمل کردم با دکتر میلانی. باید بگم خود جراحی اصن درد و نگرانی نداره و آ ...

سلام. عزیزم. مبارکتون باشه . من گزینه اولم تقریبا دکتر میلانیه اما اخر تابستون ان شااله . چطور بود عملت؟ بینیت چجوری بود گوشتی استخونی؟ و اینکه چطوری دکتر و پیدا کردی ؟ از طریق همین نت؟عملت چند ساعت بود؟ کدوم کلینیک بودی؟ 

سلام دوستان من بالاخره بینیمو عمل کردم با دکتر میلانی. باید بگم خود جراحی اصن درد و نگرانی نداره و آ ...

چند روزه عمل کردی ؟ مراقبتهاش چیه و تا چند ماه

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
2810