در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
آقا نوید چرا واضح نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه نمیگید . به هرحال ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم . من هنوز نوبت عملم قطعی نشده . خیلی دوست دارم نظر دوستان رو بدونم .شاید نکته ای رو متوجه شدم و منصرف شدم
من خودم بینی خیلی خیلی طبیعی ولی ظریف میپسندم ولی نه بینی گنده و ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آقا نوید چرا واضح نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه نمیگید . به هرحال ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم . ...
دكتر ابيانه براي طبيعي كه مد نظر شماست خوبه، اما براي ظريف شدن بيني فكر نميكنم گزينه خوبي باشه! اين نظر منه البته، تو همين رنج قيمت گزينه هاي بهتري با كيفيت و نتيجه بهتر وجود داره!
سلام عزیزم ان شاءالله نتیجه عمل کاملا مورد رضایتت باشهـ من خیلی میترسم چیکارکنم؟چطور به ترست غ ...
ممنونم. منم خیلی میترسیدم اصن شب قبلش داشتم پشیمون میشدم از ترسم.من داشتم با دکتر بیهوشی صحبت میکردم که یهو بیهوش شدم به هوش که اومدم تو ریکاوری بودم خیلیم راحت به هوش اومدم. ولی واقعا هیچی نمیفهمی از خود عمل با خیال راحت برو. اگه زیر ۱۸ سال باشی رضایت پدر ضروریه. ولی بالای ۱۸ سال من مامانم فقط به عنوان همراه امضا کردن.
مبارکه بسلامتیی الان در چه وضعیتی هستید؟ چند وقته عمل وردین؟ راضی هستین؟
ممنونم. من ۵ روزه عمل کردم و ۳ روز دیگه باید برم اسپلینت بینیمو بردارم. تا الان که اصن چیزی معلوم نیست انشالا باز کردم میگم بهتون چجوری شده ولی فک نمیکردم بعدش انقدر سخت باشه. رسیدگی های بعد عمل کلافه کنندس و خب تنفس هنوز کامل اوکی نشده و دائما باید بینی شست و شو داده بشه
آقا نوید چرا واضح نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه نمیگید . به هرحال ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم . ...
سلام عزیزم. منم دقیقا دغدغه شمارو داشتم بینی طبیعی که ظریف باشه. ابیانه رو دو بار رفتم مطبش با مریضاشم زیاد صحبت کردم تو اینستا. یسریا ناراضی بودن میگفتن خیلی عوض نشده بینیشون یسریام ناراضی بودن که میگفتن تیغشون ورم کرده حالت قوز شده. در کل ولی درصد ناراضیا بالا نبود. ابیانه قوس به هیچ وجه نمیده حتی یذره که برای بینی خانوما لازمه و ساده عمل میکنه.ولی کلا سلیقه ایه و اینم بگم من تو مطبش نمونه ای که خوشگلم بود دیدم.
سلام دوستان من بالاخره بینیمو عمل کردم با دکتر میلانی. باید بگم خود جراحی اصن درد و نگرانی نداره و آ ...
سلام. عزیزم. مبارکتون باشه . من گزینه اولم تقریبا دکتر میلانیه اما اخر تابستون ان شااله . چطور بود عملت؟ بینیت چجوری بود گوشتی استخونی؟ و اینکه چطوری دکتر و پیدا کردی ؟ از طریق همین نت؟عملت چند ساعت بود؟ کدوم کلینیک بودی؟