2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام اقا نوید بینی تون ورم نداره ؟ متقارن هستش؟ با وجود گذشت چند وقت راضی هستید؟ از بینی من همه تعر ...

شما پیش کی عمل کردین

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
نه من با دکتر قارونی عمل کردم ایشون را به هیچ کس پیشنهاد نمیکنم

چراااا من الان عکسهای پیجشو دیدم خیلی خوب بودن

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم تو دو سوم پایین اساسی پف کردگی دارم. ولی شل نیست، چون سفته میترسم که بمونه و اصن ورم نباشه ...

واسه منم همینطور. تازه واسه من ورم یکطرفش بیشتر از اون طرفه که خیلی رو اعصابمه. پل بینی بالاتر از پره ها دست میزنم سفت نیست ولی نوکش سفته. پره هام که سفت نیست.  

دوستان پره ها به مرور زمان کوچیک تر میشه؟ یعنی اصلا پره ورم میکنه؟

واسه منم همینطور. تازه واسه من ورم یکطرفش بیشتر از اون طرفه که خیلی رو اعصابمه. پل بینی بالاتر از پر ...

اره واسه منم سفت نيست، ولي شل هم نيست! مثل يه تيكه گوشته ديگه! 

هر روزم كم و زياد ميشه، يه روزايي كه نيمرخم كامل ميريزه بهم، گريه ام ميگيره كاملا!

دق ميكنيم از دست اين يه تيكه دماغ:)))))

حالا سوالم اينه كه بجز كم كردن نمك از غذا، چه راههاي ديگه اي هست واسه كاهش بهتر و زودتر ورم؟! چه كارايي و چه غذاهايي بدتر يا بهترش ميكنه؟ 

ممنون ميشم تجربياتتونو بگين

اره واسه منم سفت نيست، ولي شل هم نيست! مثل يه تيكه گوشته ديگه!  هر روزم كم و زياد ميشه، يه روز ...

عزیزم زیاد سخت نگیر خودتو اذیت نکن واسه منم اونجوریه ولی زیاد بهش فکر نمیکنم

کارایی که ورمو بیشتر میکنه: 

خوردن ادویه زیاد، خم شدن از کمر، طاق باز نخوابیدن، زیر نور آفتاب رفتن، خوردن فست فود، بلند کردن وسیله های سنگین، پیاده روی های طولانی، دویدن، خوردن خوراکی های تند، خوردن خوداکی هایی مثل دوغ تن ماهی همبرگر سس، سیگار و قلبون کشیدن. بازم هست فعلا اینارو یادم میاد😂

2810