2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=89152484]من دوتا عالی دیدم چند تا هم که یه کم بزرگ بودن انگار.ولی دو نفر از خارج اومده بودن ب ...

والا خیلی خودشون راضی بودن و به به و چه چه میکردن ولی من خوشم نیومد.تازه انقدر راضی بودن چه از نظر تنفس چه زیبایی که یکی دیگه رو هم اورده بودن معرفی کنن برا عمل...من 😯

چشم به راه...

سلام دوستان. من امروز رفتم مطب دکتر شیرازی. از قزوین رفتم تهران واسه مشاوره. من بینهایت مشکل تنفسی دارم. قبلا یه دکتر دیگه تو همین قزوین ویزیت شدم بهم گفت هم انحراف داری هم پولیپ ولی دکتر شیرازی گفتن هیچ کدومو نداری😳و آلرژی باعث این کیپ شدن شده!! خلاصه گفتم میخوام زیبایی عمل کنم.خودش دکتر آروم و مهربونی بود. منشیشم خداییش خیلی خوش برخورد بود. وقتی من رسیدم منشیش گفت نمونه های جراحی زیبایی اومدن و رفتن. من فقط یه مورد با چسب دیدم تو مطبش که اونم معلوم بود تازه عمل شده چون بینیش ورم داشت ولی از همون زیر چسب معلوم بود طبیعیه طبیعی خواسته. در کل بگم من یه نمونه هم ندیدم درست حسابی. جز من یه خانومه دیگه هم اونجا بود که میگفت کارای دکتر و دیده و شک نداره ذره ایی به ایشون و اینکه از آمریکا اومده پیش ایشون عمل کنه. منم گفتم خوب مگه چیه؟؟؟؟!!!! منم از قزوین اومدم😜😂😂😂...خلاصه تو مطبم فقط به دکتر گفتم یه بینی خوشگل میخوام اونم با مهربونی گفت چشم منم انگار آرامشش بیش از اندازه روم تاثیر گذاشته بود هیچی نگفتم😳 خداحافظی کردم اومدم بیرون وقت عمل گرفتم واسه هشتم خرداد. عملش هم تو کلینیک کنار مطبش انجام میده که اسمشو یادم رفت😁😁 هزینه کلینیک و دستمزد دکتر هم ۱۲ میشه. حالا موندم کی به دکتره بگم چه جور بینی خوشم میاد😂 خلاصه فک کنم مریض بی دردسر تر از من نداشته تا حالا!!!  

تا ببینیم خدا چی میخواد. امیدوارم خوب بشم ...

سلام دوستان. من امروز رفتم مطب دکتر شیرازی. از قزوین رفتم تهران واسه مشاوره. من بینهایت مشکل تنفسی د ...

منم دقیقا مثل شما بودم،روز اول که ویزیت شدم هیچی نگفتم فقط گفتم طبیعی اما الان میگم کاش بیشتر توضیح میدادم چی میخوام حداقل دکتر دیگه هی نمیگه خانم شما خودت گفتی طبیعی و منم بیشتر از این جمع نکردم.

توی تمام  عکس های اینستا دکترم همه شون قشنگ بودن جز یه مورد که اتفاقا من تو گوشیم سیو کردم که به دکتر نشون بدم و بگم اینطوری نمیخوام.نمیدونم روز عمل چی شد که نشون ندادم.

حالا دقیقا بینی من مشابه همون عکسه هستش😣😏

اتفاقا منم یه چیزی بین طبیعی و نیمه فانتزی میخوام

😄😄😄😄خوبه پس چیز عجیب غریبی نیست خواسته ام.

somi شما دکتر مرتضی جعفری رو میشناسی؟ من تو پیجش هستم کاراش بنظرم خوب میاد. حداقل تو عکساش و فیلما اینجوریه. ولی چون بیشتر عکساش برای اتاق عمله نمیتونم خوب متوجه بشم قضیه ش چیه. کارش تو سبک طبیعی و نیمه فانتزیه تقریبا. بیشتر طبیعی. خیلی هم ترمیمی عمل میکنه.

میخواستم ازتون خواهش کنم شما که مثل من اسیر بچه نیستید تو خونه به مطب ایشونم یه سر بزنید. بنظرمم ارزششو داره. ما هم در جریان بذارید. خدا به شما یک در دنیا و صد در اخرت خیر و برکت عنایت بفرمایند 😘😘😘

مطب گردی 
سلام دوستان. من امروز رفتم مطب دکتر شیرازی. از قزوین رفتم تهران واسه مشاوره. من بینهایت مشکل تنفسی د ...

به عنوان تجربه خودم بخوام توصیه کنم بهتون، اینکه با هرکی خواستین عمل کنین زیاد هم بی دردسر نباشین. خوب نیست انگار دکترا جدی نمیگیرن آدمو، بعدشم هرچی بگی بهش و بخوای غر بزنی میگن شما نگفته بودی اینو:)))))

من حس میکنم قبل از عمل هرچی بیشتر توضیح بدین و حساس نشون بدین خودتون رو، انگار جراح بیشتر حواسشو جمع میکنه! حالا یه چند روز قبل عمل برین مطب بازم و اتمام حجت کنین  

سلامليكوم، بيني جديدم خوبه 😬دو ماه شد ديگه، اينم عكس دوماهگي

چه خوب شده، مبارکااا   

شما روی پل بینی تون از نیمرخ هم ورم و ناهمواری داشتی؟  یعنی میخوام بدونم بینی از نیمرخ هم ورم داره و تغییر شکل میده تو این دوران؟؟؟

2810