2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
نزدیکه ۳ ماهه که عمل کردم فکر کنم از اول همینجوری بود اما هرچی ورم بالای بینی کمتر میشه بزرگ بودن ن ...

پیش کی عمل کردی؟

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

بچه ها انحراف بینی رو بیمه تکمیلی هزینه اش رو میده یا نه؟ بعد همزمان با عمل زیبایی باشه چی با دستور پزشک قبول میکنه؟

کسی میدونه چقدرشو بیمه میده؟

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همه تجویز کرده بود؟؟؟ میشه لطفا تعریف کنی کلا چطور بود رفتی و نظرت در مورد میلانی چیه؟

من دوتا عالی دیدم چند تا هم که یه کم بزرگ بودن انگار.ولی دو نفر از خارج اومده بودن عمل کنن.دونفر جدا.یکی عراقی هم بود که اومده بود چکاپ شش ماه پس از عمل.از خودش و تبحرش و اخلاقش خوشم اومد.بینی منو طراحی کرد که خیلی خوب بود اگه واقعا بتونه دربیاره همونو.خودش گفت تو عمل از طرحم بهتر عمل میکنم.باهاش قطعی نکردم . سه نفر بودن که با چسب هم یه کم هنوز بینیشون تپل بود و خیلی کوچیک نشده بود و من با خودم گفتم پس میلانی بینی گوشتی رو ایرادشو رفع میکنه ولی کوچیک نمیکنه خیلی...بعد با کمال تعجب دیدم خیلیییی راضین خودشون و دونفرشون همراهم اورده بودم براش وقت عمل بگیرن....نمیدونم والا 

چشم به راه...
نزدیکه ۳ ماهه که عمل کردم فکر کنم از اول همینجوری بود اما هرچی ورم بالای بینی کمتر میشه بزرگ بودن ن ...

برای منم دقیقا دور و بر نوکش گرد و قلنبه شده:(((

من مدلشو دوست داشتم ولی بعد یه ماه عوض شده انگار فرمش!

دکترم میگه ورمه دوباره همون شکلی میشه، ولی حس میکنم سفته!! مگه ورم شل نیست؟ میتونه سفت باشه انقدر؟ 

دیگه چاره ای ندارم جز صبر که ببینم چی میشه!!!

بچه ها انحراف بینی رو بیمه تکمیلی هزینه اش رو میده یا نه؟ بعد همزمان با عمل زیبایی باشه چی با دستور ...

قبل عمل حتما باید سی تی اسکن بگیرین که تو گزارشش زده باشه انحراف دارین!

بعد از عمل هم گزارش عمل رو از کلینیک میگیرین که جراحتون امضا کنه و توضیح بده بعد میفرستین بیمه.

کاملا بستگی به بیمه داره:))) اینکه سقفشون برای عمل انحراف چقدره و اینا.

برای من تو گزارش عملمم زده بود 3.200 بابت جراحی سپتوپلاستی (انحراف)

ولی دوستام میگفتن بیمه حدود یکی دو تومنشو میده نهایتا.

سلام دوستان.من امروز رفتم مطب دکتر کمال کوچک زاده.چند تا بینی عملی دیدم رفتم داخل اتاقی که یه دستیار ...

وقتتو با مقدم فرد تلف نکن اون اصلا طبیعی عمل نمیکنه. خیلی باریکو کوچولو میکنه با سرسره اساسی و در کل فنتزیه بنظرم خیلی

مطب گردی 

[QUOTE=89152484]من دوتا عالی دیدم چند تا هم که یه کم بزرگ بودن انگار.ولی دو نفر از خارج اومده بودن باید قبلشونو دید. لابد قبلشون خیلی افتضاح بوده که با اون کوچیک نشدن مشکلی نداشتن و راضی بودن. غیر کوجیک نبودن مشکل دیگه ای نداشتن؟

مطب گردی 
دکتر ظفرمند  اخلاق : خوب  هنر جراحی : عالی  نوع عمل : طبیعی 90% فانتزی : 60% ...

وایییی چه جالب ، دکتر ظفرمند دکتر من بود . من  پارسال پیششون  عمل کردم  . واقعا حرف شما صادقه من بینیمو طبیعی عمل کردم .  هرکی بینیمو میبینه خوشش میاد  خداروشکر خودمم راضیم 

2810