2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
نه برعکس  یعنی 70% 80% عملاشون خوب و موفقه اون 50% هم یعنی از هر 10 تا عمل 5 تاش ناموفقه😐

اهان مرسی عزیزم.اتفاقا امروز عصر پیش میلانی بودم به نظرم خیلی خوب بود ولی هنوز باهاش قطعی نکردم 

چشم به راه...
نه برعکس  یعنی 70% 80% عملاشون خوب و موفقه اون 50% هم یعنی از هر 10 تا عمل 5 تاش ناموفقه😐

اول فک کردم منطور اینه که تا ۸۰ درصد عملاشون خرابکاریه جاخوردم.بعد گفتی تا تا ۸۰ درصد موفقه یه کم خیالم راحت تر شد

چشم به راه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول فک کردم منطور اینه که تا ۸۰ درصد عملاشون خرابکاریه جاخوردم.بعد گفتی تا تا ۸۰ درصد موفقه یه کم خی ...

نه اگه اینجوری بود کلا همه خرابکار میشدن دیگه عمل نمیکردیم بهتر بود😂

ایشالا بهترین انتخابو داشته باشین🌹☺

عزیزم اسم اکثر دکترا که تو این لیست هست.پس به چه دکتری عمل کنیم؟

ببینین اونایی که زده تا 50 % یعنی خرابکارن

بقیشون خوبن بعضیا بیشتر بعضیا کمتر

حالا ملاکتون رو فقط این لیست قرار ندین خودتون تحقیق کنین ولی گفتم شاید اینم یه کمکی باشه برای اونایی که دنبال دکترن

نظرتون درمورد دکتر حمیدرضا نوری چی هست ؟ من بینیم نیمه گوشتی هستی بیشتر غضروفی حتی در مجموع کم کار میخواسم یک دکتر طبیعی کار و سبک که کوچیک هم می‌کنه معرفی کنبد. دکتر ناصر مرادی میشناسید؟ 

من دیگه خسته شدم خیلی سخته انتخاب دکتر 

فعلا وقت ویزیت با حسنانی دارم هفته دیگه

شانس سرما خوردم حالا با سرما خوردگی میشه رفت ویزیت!

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
2810